podle toho,kolik jezdí po silnicích Kadettů jsem myslel,že bude reagovat mnohem víc lidí.Máte ještě někdo zkušenosti se špatným řazením?Prosím poraďte...!!!!!!!!Vyzkoušel jsem snad všechno,co šlo a je to pořád stejné.Tedy na prd.
Nemám sice Kadeta ale Asconu. Převodovka je ale v podstatě shodná. Schodný je i problém. jak se motor zahřeje, 2 a 3 se řadí velmi těžko. Zjistil jsem ale, že pokud vytočíš motor do velmi vysokých otáček, vklouzne tam jak...
Nenapadámě slušné přirovnání. Prostě lehoučce.
Těžko říci čím to bude. Jsem ale rád že to není vada jen mého auta. Aiki
Nenapadámě slušné přirovnání. Prostě lehoučce.
Těžko říci čím to bude. Jsem ale rád že to není vada jen mého auta. Aiki
Může mi někdo poradit, co je s motorem u Opel Kadett 1,6i r.v. 1991 ( je to poslední model s motorem 16NZ ). Po zhruba 60 - 80 ujetých kilometrech ztrácí výkon a když je v otáčkách 3000 a více, tak dokonce motor na cca 0,5 sec vysadí. Jinak už od 2500 otáček škube. Kontrolka na funkci motoru nic nedělá. Jinak auto jede docela dobře - max. kolem 210 km/h. Ale po delší jízdě to jede asi tak jako tátova Fiesta 1,8 Diesel která má 60 koní. Nevím čím by to mohlo být - snad katalyzátor, nebo chudá nebo bohatá směs? Poraďte.
Koukám,že je nás stále málo.Copak tady nikdo nemá zkušenosti s Kadetty?Vím,že Kadett není žádný zázrak,ale zdá se mi,že jich jezdí čím dál víc.Jenom PIŠTE SVÉ ZKUŠENOSTI.Myslím,že tím pomužete spouste lidí.Díky!
Halooo. To už nikdo nemá problémy s řazením? Našel někdo způsob, jak tento problém spolehlivě odstranit?
Mam Kadetta 1.3 rv89,zajimalo by me jestli jde do tohoto modelu namontovat dig.palubovka a jestli ano tak kolik to tak stoji.
Digitální palubku si tam radši nedávej. Všichni, koho znám a maj v autě digitální palubku, s tím maj jenom problémy. Buď rád, že máš normální, stejně by ta výměna byla asi problematická.
Měl jsem Kadetta GSi 3 roky, mladá ho má 2 roky, spousta známých má GSi a NIKDO jsme žádné problémy s digitálem neměli (snad jen spálená žárovka, ale tomu se nevyhneš ani u klasické přístrojovky). Jiná je situace u digitálu jiných značek - například Fiat Tipo - ale my se bavíme o autech ... Co se týče výměny za analog, žádný problém, rozměrově je to to samé, konektory sedí, jen se musí vyměnit náhon tacháče za převodník, ale ten se dá koupit i s tacháčem. Blíže je celá výměna popsaná na WWW stránkách, včetně praktických zkušeností, ale nepamatuji si adresu. Pokud máš zájem, zkusím ji najít. Pokud by jsi měl zájem o tu palubovku, jednu bych měl i s převodníkem. Zbyla z jedné bouračky (je to přece jen silné auto, a mladá jich má poměrně slušnou spotřebu...😃
Měl jsem kaďoura 1.3 a byl jsem spokojený.Byl ale těsný pro naši family a byl jenom 3dv.Zbyla mi knížka JAK NA TO od r.86 Je zánovní a praktická kdyby měl někdo zájem tak volejte 0604753809
Jaky mate zkusenosti s podlozky pod kola.Slysel jsem,ze prej nici pneu,srouby a prej i cely podvozek.
Pojedu celkem daleko a predpokladam, ze budu v aute 2.0GSi spat. Jakym zpusobem mam sklopit sedacky tak, aby byly predni sklopene a zadni v jedne rovine? Zkousel jsem to a sklopena predni zasahuje asi tak do poloviny zadni sedacky!
Zdravim, kamosovi zbylo z jeho kadetta nejaky kola, tak tady je inzerat😒br />
4 ks hlinikovych kol, 13'', roztec 100 mm, bez pneumatik + 2 kompletni plechove disky, 13'', roztec 100 mm, obute do zimnich pneumatik 175/70 x 13 (nove pneumatiky byly jednu zimu jete). Cena za komplet je 4.500,- Kc. Kontakt: 0607 / 888 613 nebo e-mail na me: dalin@centrum.cz
Kola byly na Opel Kadett 1.4
4 ks hlinikovych kol, 13'', roztec 100 mm, bez pneumatik + 2 kompletni plechove disky, 13'', roztec 100 mm, obute do zimnich pneumatik 175/70 x 13 (nove pneumatiky byly jednu zimu jete). Cena za komplet je 4.500,- Kc. Kontakt: 0607 / 888 613 nebo e-mail na me: dalin@centrum.cz
Kola byly na Opel Kadett 1.4
stránky o Kadettech: [odkaz]
i s návodem na připojení DIGItacháče.
i s návodem na připojení DIGItacháče.
Motor je příliš těžký a když chce člověk ve vyšší rychlosti prudce zatočit, tak se stanou z auta sáňky a je vymalováno. Je hodně ,hodně nedotáčivý. Měl jsem tam podvozek C12 od Mattiga
(pružiny, tlumiče ,stabilizátor) a ten tomu autu do zatáček byl prd platný, protože bylo nedotáčivé jak prase. Minulou zimu jsem ho raději prodal, dokud bylo celé.
Prohlédni si táhla od šaltpáky k převodovce a zjistíš, že mají u převodovky vůli. Stačí vyměnit takovou kostičku z gumy (alespoň doufám, že je gumová, on je v tom totiž zmatek - 87 ji má gumovou, 89 zase umělohmotnou, ale jsou kompatibilní.)Nám tohle řešení pomohlo na 99%.