0
Co myslíte vzchopí se Ferrari k návratu mezi elitu?Můžou za to jenom ty Bridgestone´? :roll:
0
Myslim, ze sa vzchopia, no ich terajsie postavenie by som na gumy nazhadzoval. Asi trochu zaspali, ale dozenu to 😒 (zatial bude F1 zaujimavejsia).
proč zakládáte nové téma o Ferrari když v Archivu jsou asi 2 nebo tři....
oni nevědi jak se leze do Archivu - tak návod pro děti z první třídy: Na úvodní stránce si najdeme úplný začátek stránky, pod reklamou je nápis Cafe.Auto.cz - Motor Café a pod tím je nápis Zobraz příspěvky a Okénko kde lze zvolit: Nové, Archiv,Všechny. Když zvolíte Archiv, uvidíte témata, co jsou v Archivu. Tam už to snad najdete..... 😁
Tak o tomto som vedel, ale nefunguje mi to, vzdy mi vypise, ked si dam bud archiv alebo vsetky, ze dany dokument sa neda najst, ma tiez niekto tento problem?
safra,vono mi to taky nějak nefunguje :roll:
Zeby sa uz konecne na to kukol aj admin? 😉 haloo, haloo, je tu vobec admin? A ak je, uz by mohol konecne zabranit confinatio a vulpeculovi pristup na toto forum...fakt to otravuje takito smradi :idea:
No nejde to no...Ale tímto zůsobem to má fungovat, že to nefunguje je věc správce/provozovatele...Měly by to dát dokupy
Po Imole jsem byl plny optimismu, pripadalo mi to jako lonska Monza, kde obe Ferrari zajeli famozni zavod. Nicmene vykyvy ve forme ma letos Ferrari opravdu velike, nicmene motor ani jizdni vlastnosti jako takove pricinou nebudou. Navic McLaren nabral fantastickou formu a Kimi je skvely jezdec, ktery potencial vozu vyuzit umi.