do Janponce, hmm, to je hezky, ale ne v teto cene. Libila by se mi Toyota Avensis, ale ta je tak kolem 150 :roll:
2 zadek: no pamatuju si te, neboj >😁
Me auto slouzi doposud uplne v pohode, i kdyz si dost lidi mysli ze daewoo ujede 100 000km a pak jde do srotu. Ale proste ta kara bude mala, kdyz z povezu maly dite, manzelku a kocar, nechci abysme tam jeli jako sardinky >😁
Me auto slouzi doposud uplne v pohode, i kdyz si dost lidi mysli ze daewoo ujede 100 000km a pak jde do srotu. Ale proste ta kara bude mala, kdyz z povezu maly dite, manzelku a kocar, nechci abysme tam jeli jako sardinky >😁
Fiat Palio Weekend, pokud nekoukáš na image. Postarší konstrukce, poměrně usedlý vzhled. Ale, za 100 tis, seženeš rčník 1999 - 2000, v solidní výbavě. Auto je spolehlivé a má levné náhradní díly. A motor 1.6 16 V - 100 k, s tím jede pěkně při rozumné spotřebě.
Fiat Palio se tu bude blbě shánět, jezdí jich hodně v Polsku. Raději tu MAREU a radši něco přidat...
Je jich u nas relativne dost, navic autor fora uvazuje spise o dovozu ze zahranici. Palio se u nás i oficialne prodavalo 1999 - 2000. S paliem mam zkusenosti, najel jsem na nem ccc 20tis km. Pak mne bohužel na křižovatce smetl nejaky frajer v Omeze 😒 A musim rict, ze pres neduveru k Fiatu mne pouze prijemne prekvapilo. Ta Marea taky nebude spatna, je hlavne zajimava cenou a vybavou.
Mate nekdo nejaky lepsi tip? Jde mi o to aby to moc nezralo, zavodit s tim nebudu takze ta 1.6 by mela stacit a hlavne aby to nemelo najeto vic jak 100 000km, no spis min. Dovoz bude asi z Nemecka.
Alebo nejakého talianskeho plnokrvníka.Alfa,Fiat
Nič za 100 000 ma nenepadá..sorry
To sou teda veci, sam velkej Milosh, nejvetsi Dejvař se tak skvelyho auta zbavuje...!!!!!!!!!!!!!??????????? >😁 Tomu rikam upadek...😁😁😁
Jakej bych to byl mercedesak, kdybych ti nedoporucil svoji znacku a nejlepe model 124 v kombiku, jako mam ja, viz foto myho auta: 😊
[odkaz]
[odkaz]
PS: Mozna ze pamatujes, pred rokem jsem na vasem foru zoufale do Nexie shanel vackovy hridel, nakonec jsem za trojku koupil novou vacku a auto vesele jezdi dal..
[odkaz]
A pro zajimavost, takovejhle MB v kombiku, mladej rocnik, se zajimavym naftovym motorem a vybavou se da vcetne toho myho poridit do 150 tis.
Auto mam cisty skoro porad, letos jsem ho myl asi 3x, coz je pri najezdu kolem 40.000km rocne myslim zcela postacujici..😊
[odkaz]