Novinky
fangio1
0
Já jezdím teď za 6,3, moje první mondeo 2005 (stejný motor) jezdilo za 6,8. Za plynem to jde pěkně, souhlasím. Tankuju u Benziny, Shell, OMV nebo Agip, ale zdá se mi, že to kouří pořád stejně.
Přejít do diskuze
No, s 2,0TDCI 96kw jsem cca rok jezdil za 6-6,2 po Praze, a řek bych že jsem typ, co to občas prožene, jinak kolega jezdil za 5,3, nejmíň jsem viděl 4,5, ale to auto pak vůbec nejelo. Kouř mě přišel přímo úměrný kvalitě nafty, ale ať je to jak chce, at to žere, kolik žere, musím pochválit reakci motoru na sešlápnutí plynu, jak to vidíš ty?
Omyl to je prave standartni model VW- vsechno co je v nem se pouziva i v ostatnich vozech znacky- dokonce bych rekl ze je to trapny zaklad- nema 7 DSG, Parkovaci asistent ....
já teda kůži poznám... třeba po čuchu. jinak máš pravdu v tom, že třeba VW a škoda mají zadní část plastovou. Ale za šedesát tyček bych si představoval celokožená!!! :-!
Sice míříš právě do oněch prémiovek, ale specielně VOLVO má na zadní straně sedadel koženku, jako všichni bratři ve Fordu. Nic si nedělej z toho, že nerozeznáš kůži od koženky, to už dneska bez "operace" nedokáže z laiků prakticky nikdo...U Saabu a Jagu netuším, MB asi jo, ale BMW... tam bych si nebyl jist, myslím že jim dělají sedačky právě v Johnsonu, tak by se to dalo zjistit. Jinak garantuju, že kdyby jsi si to nepřečetl, tak to nemáš šanci zjistit...
Sedni do Volva, Saabu, Jagu, BMW nebo MB a koukni se na zadni stranu priplatkovych sedadel ( priplatky se pohybuji take okolo 50/60 tis)
Klíííd kucí. Jednak žádných šedesát, ale padesát a hlavně, to že se na zádní stranu sedadel, rozumněj to co má před koleny cestující na zadních sedadlech, je zcela běžně z koženky u většiny značek, snad vyjma některých prémiovek. Místa, kde se tělo dotýká se sedačkou jsou vždy z kůže. Johnson Controls, který šije sedačky pro mnoho automobilek Vám tuto informaci rád potvrdí. Tak více číst a méně machrovat, borcí. >😁
Nemám zapotřebí dokazovat, ž to auto mám. Prostě nefunguje EGR ventil. Jeden ze servisů Ford tvrdí, že je to normální "TDCI se vyznačuje trochu vyšší kouřivostí", v jiném servisuz mi řekli, že to opraví...
tak potom jo. pokud se mu líbí a peníze neeřší, nezbývá než mu popřát šťastnou ruku při výběru. 😉
Nesezere- ted ma Grand Cherokeho V8 a snasi to dobre. Relativne ma prachu jak slupek- je to jeden z tech IT co makaji na sve triko a jsou relativne dobri takze zakazek hafo ....
mamut ho sežere. obrovská spotřeba, vysoké provozní náklady, drahé pojištění a to nemluvě o faktu, že v něm bude vypadat jak světskej (např. Kočka).. 😐 Já bych raději zachovalé kupé SEC560... to byl mazlík.. 😉 anebo žehličku SL500
Vcera jsem se vecer bavil s jednim znamym a rikal ze uz na vsechno kasle a koupi si poctiveho stareho Mamuta ( nevim jaky mela ta S- rada ciselny kod) s 12 Valcem a dalsich 10 let bude mit auto kteremu se na silnici skoro nic nevyrovna
jasně tatrovka 700 - přístrojovka inspirovaná saabem, kožená recara a místa jak v obýváku... kde jen ty časy jsou... místo toho se na nás šklebí ošklivý sup s koženkou za šedesát tisíc... je mi smutno... apropos to quattroporte se dá jeté sehnat poměrně levně...
U Maseratti jsem byl realista- vedel jsem ze bych na nej nemel ani kdybych se rozkrajel kdezto na ty zbyvajici bych pri stresti mit mohl. Rovera 800 v Coupe jsem snad nikdy nevidel 😒 . Ja bych tam jeste rad mozna videl T700 :yes:
Moje slova Vadere... ještě bych přihodil osmistovku Rovera v Coupé a Maseratti Quattroporte (to hranaté) a byl bych jako v ráji.... :yes: :yes: 😄
Vcera jsem ji zase videl- Kappu Coupe :yes: :yes: :yes: . A hned za ni valilo stara C70 Coupe :yes: :yes: :yes: Kdyby tam byl jeste 9-3 Viggen tak jsem ve svem motoristickem nebi :-!
Prakticky každá nafta při vytočení kouří, filtr nefiltr... Viděl jsem to u všech značek, včetně BMW.
nepřijde. koženku jsem ochotný tolerovat ve stodvaciáši z r. 1982 ale ne u Supa. Navíc za šedesát tisíc - to se snad hošani zbláznili... 8-s
Uprimne to co pises mne zarazilo- tu spotrebu jeste chapu- taky mam jinou nez v technicaku ale ten kour???
"Kombinovaná spotřeba nepřekračuje 6 l/100 km, akcelerace z 0 na 100 km/h trvá 9,5 s a nejvyšší rychlost činí 210 km/h." Tohle auto mám a pod 6 litrů se s ním fakt nedá jet
:-!
Navíc kouří jak stará studená avie :no:
:-!
Navíc kouří jak stará studená avie :no:
JJ neda fakt to totiz nechapu. Prihodis 60 tycek a oni ti daji kuze/kozenka- prijde ti to normalni?
ta tolerance zmetkovosti je na pováženou... zýdejší demagogie určitých indiviuí je nezpochybnitelný fakt, stejně jako ***ské názory Matelka... Jinak ta koženka ti nějak nedá spát co??? >😒]
Slevove akce nekterych jinych automobilek. Taky jsem mluvil s reditelem jedne dodavatelske firmy co do nej neco delaji a zaujalo mne ze maji v 1. roce povoleno podstatne vyssi % zmetkovitosti. Navic mne taky nezastiram otravila zdejsi demagogie po tom co ctu tady bych se citil jak naprosty *** ze bych v tabulce prodeju pomohl decku aby se melo s cim vytahovat, A taky mne nasralo ze si hraji na limuzinu a narvou tam kozenku- ne ze bych tam chtel kuzi ale proste tady jde o princip
Ja ti premyslim jestli to proste neni Diskuterovo alterego- tzv on nas vytoci a pak ma Diskuter podstatne ulehcenou ulohu- protoze pak s povdekem prijmem cokoliv co aspon trochu pripomina argument
ježiši kriste... já se z toho děcka fakt jednou p.o.s.e.r.u smíchy >😁 >😁 Matelko zase koukám bodoval. Vadere myslíš že je fakt tak blbej, nebo to na nás jen zkouší??? 😄
Copak o mě zas hezkého napsal matelko??? 😄 Zato já hledal taky a údajně se pohybovaly v rozmezí 1,- Kč až 1,20,- Kč / litr. Slevy v jakékoliv prémii lze jen a jen ocenit. U volva obvzláště... 😉 Jak je při dnešku??
Spisi ocenuji slevy u Volva ale i za tohle davam :yes: . Tupce Pjero ( viz vcerejsi diskuse SuperB na Slovensku ) T613 ti vzkazuje ze ceny benalu v CSR nenasel