papierovú spotrebu majú dnešné motory s rovnakým objemom podobnú, viac závisí od štýlu jazdy.
A diesel nemusí byť z dlhodobého hľadiska lacnejší keď prídu (teda skôr odídu) vstrekovače, turbo, dvojhmot. zotrvačník...
Zrátaj si spotrebu + PZP x km ročne a uvidíš, či sa ti naozaj oplatí. A to je bez toho servisu. Diesel sa na krátkych trasách v meste nezohreje čo tiež neprispieva k jeho životnosti...
A diesel nemusí byť z dlhodobého hľadiska lacnejší keď prídu (teda skôr odídu) vstrekovače, turbo, dvojhmot. zotrvačník...
Zrátaj si spotrebu + PZP x km ročne a uvidíš, či sa ti naozaj oplatí. A to je bez toho servisu. Diesel sa na krátkych trasách v meste nezohreje čo tiež neprispieva k jeho životnosti...
Nedavno som si spravil vodicak a tak a porozhliadam po nejakom aute. Mal by to byt hatchback do 200tis KC. resp 6300Eur ktory ma najazdene max 80-90tis km. Do oka mi padlo Peugeot 206. Da sa zohnat s klimatizaciou, centralom, ABS a dieslovym motorom v tejto cenovej relacii. Potrebujem vsak vyriesit ci by ho mal pohanat motor 1.4 alebo 2.0 HDI. Vacsinou sa bude pohybovat v meste, ale ak s nim vyjdem na dlhsiu dovolenku napr. do Alp nechcem byt takisto brzdou na dialnici a bat sa predbiehat. Mate s tym niekto skusenosti resp. viete odporucit ine auto? vdaka
Záleží na ročnom nájazde, ale do mesta skôr benzín, 130 (čo je na diaľnici maximálka) to pôjde.
Na krátkych trasách sa nezohreje, tech. zložitejší, drahší servis, poistka...
do mesta je to super, spotreba okolo 6,5l max 7 - v diesli nedosiahnes v meste o moc menej
na okresku takisto pokial si prazdny
na dialnici to uz je troska slabsie, ale stale sa da ist plynulo 130-140 dokonca aj do kopca staci, horsie je to uz s akceleraciou pri tychto rychlostiach
podla mna sa diesel v tomto aute vobec neoplati
1,4 je dost slaba a 2,0 je dost draha ci uz pri kupe aj na poistke.
ak najazdis tak ako ja cca 15000 km rocne neoplati sa diesel vobec