0
Jo tak díky moc za pomoc.. Když ten starý volant vypadá jak gay v latexu 😞(... To je prostě fail. Nechápu, jak v takovém autě může být takový šumt volant. Jsem možná až moc perfekcionista...
Přejít do diskuze
No, zlaté české ručičky síce dokážu všeličo, ale takéhoto kutilstva by som sa bál. Nevraviac o technickej uskutočniteľnosti (neviem či si niekedy airbag mal v ruke)...
Na multifinkčný volant bolo treba myslieť pri konfigurácii, teraz ti už zostáva len kúpiť kompletný alebo sa zmieriť s tým čo máš...
Na multifinkčný volant bolo treba myslieť pri konfigurácii, teraz ti už zostáva len kúpiť kompletný alebo sa zmieriť s tým čo máš...
Tady jsou obrázky jednotlivých volantů.
Starý (škoda superb): [odkaz]
Nový: [odkaz]
Jsou to samozřejmě stejné značky, ale uplně jiné volanty 😐...
Našel jsem ten nový za 2000 Kč, bez airbagu. Už se opakuju, ale potřebuju vzít airbag z toho starého (pouze airbag, né přední kryt "klaxon" [pokud je to možné...]), dát ho do nového volantu a zadělat krytkou posující na nový volant.
Starý (škoda superb): [odkaz]
Nový: [odkaz]
Jsou to samozřejmě stejné značky, ale uplně jiné volanty 😐...
Našel jsem ten nový za 2000 Kč, bez airbagu. Už se opakuju, ale potřebuju vzít airbag z toho starého (pouze airbag, né přední kryt "klaxon" [pokud je to možné...]), dát ho do nového volantu a zadělat krytkou posující na nový volant.
Čo bude predávajúci predávať záleží len a len na ňom! A na kupujúcom záleží či si to od neho kúpi...
Skús napísať o aké auto ide - niektoré majú volanty iné (s tlačidlami/bez tlačidiel), ale airbagy sú rovnaké. U niektorých sú iné a tam s tým neurobíš nič, len ten tvoj predať a kúpiť taký, ktorý tam bude pasovať...
Skús napísať o aké auto ide - niektoré majú volanty iné (s tlačidlami/bez tlačidiel), ale airbagy sú rovnaké. U niektorých sú iné a tam s tým neurobíš nič, len ten tvoj predať a kúpiť taký, ktorý tam bude pasovať...
V případě, zda by šlo dát do nového volantu airbag ze starého, existuje na to "záslepka". Co jsem tak pochopil z jednoho článku, tak záslepka je pouze pasivní náhražka airbagu, aby tam nebyla díra. Já bych však potřeboval spíše kryt, na nový volant, tak aby airbag fungoval. Je to možné? A neměl by kryt airbagu být součástí balíku kupovaného volantu? Všude vidím pouze fotky otevřených volantů. Děkuji moc za pomoc...