Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Jo tak díky moc za pomoc.. Když ten starý volant vypadá jak gay v latexu 😞(... To je prostě fail. Nechápu, jak v takovém autě může být takový šumt volant. Jsem možná až moc perfekcionista...
Čičo
No, zlaté české ručičky síce dokážu všeličo, ale takéhoto kutilstva by som sa bál. Nevraviac o technickej uskutočniteľnosti (neviem či si niekedy airbag mal v ruke)...

Na multifinkčný volant bolo treba myslieť pri konfigurácii, teraz ti už zostáva len kúpiť kompletný alebo sa zmieriť s tým čo máš...
Tady jsou obrázky jednotlivých volantů.

Starý (škoda superb): [odkaz]

Nový: [odkaz]

Jsou to samozřejmě stejné značky, ale uplně jiné volanty 😐...
Našel jsem ten nový za 2000 Kč, bez airbagu. Už se opakuju, ale potřebuju vzít airbag z toho starého (pouze airbag, né přední kryt "klaxon" [pokud je to možné...]), dát ho do nového volantu a zadělat krytkou posující na nový volant.
Čičo
Čo bude predávajúci predávať záleží len a len na ňom! A na kupujúcom záleží či si to od neho kúpi...

Skús napísať o aké auto ide - niektoré majú volanty iné (s tlačidlami/bez tlačidiel), ale airbagy sú rovnaké. U niektorých sú iné a tam s tým neurobíš nič, len ten tvoj predať a kúpiť taký, ktorý tam bude pasovať...
V případě, zda by šlo dát do nového volantu airbag ze starého, existuje na to "záslepka". Co jsem tak pochopil z jednoho článku, tak záslepka je pouze pasivní náhražka airbagu, aby tam nebyla díra. Já bych však potřeboval spíše kryt, na nový volant, tak aby airbag fungoval. Je to možné? A neměl by kryt airbagu být součástí balíku kupovaného volantu? Všude vidím pouze fotky otevřených volantů. Děkuji moc za pomoc...
Prosím potřeboval bych poradit. Kupuju nové auto, které nemá moc hezký volant, ale má airbag. Chci koupit nový multifunkční volant, který ale airbag nemá. Mohu airbag vytáhnout ze starého volantu a dát ho do toho nového? Prosím moc o radu. Nový airbag je pro mě příliš drahý... ;-\