Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
10. 2. 2006 11:22
neregistrovaný "kolohnatbriza"
22. 3. 2006 21:48
neregistrovaný "Doug"
30. 3. 2006 23:44
neregistrovaný "Iček1"
31. 3. 2006 08:03
neregistrovaný "JardaB1"
13. 4. 2006 14:39
neregistrovaný "Citronek"
16. 4. 2006 12:42
neregistrovaný "Spirit_"
16. 4. 2006 18:11
neregistrovaný "Iček1"
neregistrovaný "kolohnatbriza"
10. 2. 2006 11:22
Vaše zkušenosti s brněnským autobazarem EuroCar
Máte někdo?Pokud ano,pište sem.Hlavně pokud máte nějakou zkušenoat s avizovanou roční zárukou na celý automobil.Zatím se mi jeví jako celkem solidní firma
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Doug"
22. 3. 2006 21:48
Bez nadpisu
:roll: No možná trochu pozdě ale přeci: S Eurocarem mám celkem čerstvou zkušenost před týdnem jsem tam pořídíl "nové" přibližovadlo a zatím jsem spokojen přístup a jednání zaměstnanců perfektní jen bych změnil jejich logo: "s prodejem naše služby nekončí " na : "S prodejem luxováíní vaší peněženky nekončí" roční záruka je totiž podmíněna absolvováním vstupní prohlídky u zpřízněného servisu Eurocaru samozřejmě placené !! Je tam sice i neplacená část jako je kontrola tlumičů vyčtení chyb z řídící jednotky ...

O vstupní prohlídce vám samozřejmě řeknou až po podepsání smlouvy a zaplacení :-(( možná jen zapomněli:-). S tím jak se autobazar staví k případným reklamacím zatím zkušenost nemám a dofám že ani nebudu. ;-)
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Iček1"
30. 3. 2006 23:44
Záruky neboli garance
Každá záruka má zákoutí, drobně psaná sdělení (která se nečtou, ale jsou jako past!), je rafinovaně sepsaná ve prospěch prodejce, je to vlastně trik na ošálení kupce a jakmile je podepsaná, tak proti ní není odvolání!

Toto sdělení je konstatováním skutečnosti a tudíž konstantní nebo-li neměnné!

:idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!:
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "JardaB1"
31. 3. 2006 08:03
Bez nadpisu
Tak jestli to dobre chapu, tak koupim auto, vyvalim dalsi prachy v servisu, ktery je sprizneny a zarucene nenajde nic co by bylo na uplatneni zaruky a pak, kdyz se neco pos... tak se to stalo az potom, protoze je papir od servisu ze to po prodeji bylo OK... To je zaruka za vsechny prach ;-)
Rozbalit vlákno
0
13. 4. 2006 14:14
Ještě drzejší, než by člověk čekal
Já chtěl u nich svoje auto prodat. Prohlídka a ocenění s profesionálním přístupem takže člověk získá dobrý pocit. Avšak skrytý trik ve smlouvě = ta zmiňovaná roční záruka je přenesena na prodávajícího způsobem, že prodávající PLATÍ a EuroCar opravuje kde chce a jak uzná za vhodné. Když jsem řekl, že se mi to nelíbí, tak najednou spustili, že to je tak normální atp. takže jsem tam auto nenechal, protože představa jak platím nejaký vymyšlený opravy biankošekem mě neláká. Bylo fakt super sundávat z auta ty jejich gravírovaný samolepky, který mi mezi tím nalepili.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Citronek"
13. 4. 2006 14:39
auto esa
..tedy snad ne úplně mimo mísu - po otřesné zkušenosti u áček /natáhli nás právě na ten pres a na výslovné ujištění, že za smlouvu se nic neplatí - ptal jsem se 3X výslovně jak * - nakonec to tak chytře ukryli do smlouvy, že držte se - za zpracování smlouvy jsme zaplatili 30 tis. - no oni si fakticky vzali zpátky tu "slevu" na novém autu, takže to prostě bylo "beze slevy"/ jsem se obrátil na auto Esa v jiné věci - jednání - no nic moc - do telefonu slíbí cenu - při příjezdu /nejsem z Prahy/ najednou cena neplatí a kdo vám to slíbil - no naštěstí se o auto na místě začal zajímat jiný kupec, tak nakonec roztáli a dali cenu - ovšem smlouva - za vše odpovídá prodávající oni za nic...prostě solidní jednání, normální smlouva se sankcemi pro obě strany - zatím jsem v Čechách nenašel, možná v blízkém Sasku?
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Spirit_"
16. 4. 2006 12:42
Bez nadpisu
V eurocaru před časem pracoval kámoš. Když začínali, byli celkem slušní, 2 prodejci na ploše a osobní jednání se zákazníkem. Teď už mají na papírování "asistentky" (= kikiny ze solárka) a jsou to stejní ranaři, jako AAA a spol. Všude už tam je cítit, že podmínky si diktují oni a zákazník ať drží hubu a krok, nebo táhne jinam. Kromě toho, co už tady padlo ještě jedna "drobnost". Když tam, auto prodáte, ve smlouvě stojí (kromě toho, že za všechno ručíte vy), že peníze vyplatí do 30ti dnů od prodeje - tím si prý ošetřují prodlení, než k nim dorazí peníze od leasingovky při prodeji naleasing. Což v praxi znamená, že i když to auto prodají za hotové a peníze dostanou na ruku v den prodeje, vám je dají až přesně za 30 dní. Jakákoliv snaha o dřívější vyplacení je bezpředmětná. Co si pamatuju, tak jediný člověk, který se zákazníkem nejdená jako s nesvéprávným kusem dobytka tam byl ten technik na příjmu. Přesto je to pořád ještě v brně jedno z nejlepších míst, kde rychle a slušně prodat auto, jsou na dobrém místě a narozdíl od AAA ještě nemají tak zkaženou pověst.
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Iček1"
16. 4. 2006 18:11
Vlastní prodej
Prodávejte si vlastní auta sami, pomoci inzerátu, internetu, vývěsky na autě, známých atd. Jen tak budete mít z prodeje dobrý pocit. Nenakupujte v bazarech! Přece sami víte, že jsou nesolidní. Kupujte od soukromníků, z první ruky! Žádný pochybný dovoz. Chce to ale čas a trpělivost. Ušetříte nervy i peníze. Ahoj všem!
Rozbalit vlákno
0