Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
neregistrovaný "Pucmeloud1"
28. 2. 2006 00:01
Re: proc je to tak levne???
z toho co vim bych jeste dodal, ze velmi casto to nejsou Nemci, ale pristehovalci, tak ze bacha na vyhodou nabidku ve spojeni s nenemeckym akcentem, pokud s nimi budete mluvit. A neni to jen v Nemecku
neregistrovaný "mtservis"
27. 2. 2006 21:08
Pozor podvod
Většinou když projevíte zájem, tak se dozvíte následující: Musel se vrátit zpět domů do (Anglie), auto má německé značky a čeká dítě. Pošlete peníze (zálohu) agentovi přepravní společnosti, která zajistí dovoz automobilu až k Vám domů. Problémem je agent. Potřebuje k uskutečnění transakce heslo a data převodu. Doporučují společnost Western Union. Kolega sháněl VW Transportér T5 a trefil dvakrát na podobnou nabídku. Vždy obsahovala podobné prvky. Výhodna cena za nebourané auto s nadstandardní výbavou a majitele čekající rodinu, stavějicího dům a.t.d. DÁVEJTE SI BACHA !!!
neregistrovaný "one-z"
27. 2. 2006 20:40
Re: Re:
tipek2: taky si myslím, že to bude nějaký podvod. Určitě na tom něco bude :?
neregistrovaný "Andy_Kaufman"
27. 2. 2006 20:27
Bez nadpisu
To uz se tady nekde resilo, obcas o tom vyjde nejaky clanek,nebo se to objevi v televizi.

Vetsinou jde o to, ze udajny prodejce po tobe bude chtit zalohu,nebo rovnou celou castku, bude tvrdit, ze to potrebuje rychle prodat protoze odjizdi za more atd..

Proste JE TO PODVOD!
neregistrovaný "tipek2"
27. 2. 2006 20:08
proc je to tak levne???
na mobile.de ( i jinde) se objevuji mirne ojete auta jeden rok stare za neskutecne levne penize, vydrzi tam cca. 2 dny a pak ten inzerat zmizi. Na fotkach nejsou bourane. V cem je ta finta?????