Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

Mam Astru G a skutecnost je takova od modelu G je u astry oboustrany pozink, takze zadny problem, nejasnosti jsou u vecter B. Mareu ma kolega a zase si ji koupil znovu, ja mel Astru F a znovu jsem si koupil Astru ted uz G, takze zalezi na zkusenosti to ktereho cloveka. Ja na Astru nedam dopustit, 1.6 16V je v Geckovych astrach velmi spolehlivy motor, ktery je v benzinu doporucovany. Jestli chces nejake info o astrach tak se prijd zeptat [odkaz] .
Katu, mas odo mna sukr. spravu.
Ja by som odporucil

Fiat Marea Weekend

Viac o tom aute na Fan klub Marea.

Motorizacia

Za cenu 200 tis Sk mozes kupit velmi dobry kus - tieto Fiaty su podcenovane, preto aj cenovo vyhodne.

Spolahlivostou sa vsak Oplom smelo vyrovnaju. Trebars len taky tolko omielany pozink (nie je to sice o spolahlivosti, ale tiez to ma vypovednu hodnotu): Fiat dava obojstranny pozink uz na Punta (r. 93), kdezto Opel dava len vonkajsi. S obojstrannym zacal az niekedy od Astry G. Aj to ked si pozries diskusie ludi od Opla - sami sa nevedia dohodnut, odkedy je tam vlastne ten pozink.
potrebujem kupit kombik do 200000sk uvažujem o Oply Astra 1.6 16 74kW caravan ,ale neviem či je spolahlivý poradte kombi s benzínom do 1.8 prijatelnou cenou a spotrebou ,hlavne spolahlivé. vopred diky