Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

55 komentářů

Ahoj, poradíte mi jaké auto bych si měl koupit? Určitě ojetina z Německa. Něco co má málou spotřebu (max kolem 6l), dieselův motor, a s malým obsahem a aby to taky nějak vypadalo. Přemýšlel sem o 206. Děkuji
Tommy100
206 není nejšťastnější volba 8-s ,co třeba w polo,š fabia nebo s ibiza s 1.4TDI??

Nebo fiat punto s 1.3Mjt

😄
no rád bych se motal s cenou kolem 100 000
Tommy100
aha,no tak to není nejšťastnější suma,to seženeš spíš 106 nebo 306,206 bude jedna z těch prvních a dost ojetých a ještě s dieselem?,no nevím 8-s

Zkusil bych asi to punto,druhou generaci s dieselem seženeš asi dřív než tu 206.
Punto té nové generace kolem 100? mysliš že to pujde?
Tommy100
nemyslím Grande punto :shock: :shock: :shock: :shock:

Za 100000kč bych ho bral taky!!!!!

Myslím punto druhé generace,teď se prodává pod názvem classic! >😁 😉
Tommy100
já sice dávám přednost škodovkám,ale ty maloobjemové turbodiesely nenabízí,kromě fabie 1.4TDI,ale tu za 100000 ani v německu v normálním stavu neseženeš :?
[odkaz]

Je to tohle nebo to má nějakej starej design? Kolik žere taková 1.2 tohodle?
tak za 100 000 toto punto nebude.Je to faceliftnuta verzia Punta II classic....

to skor niečo taketo [odkaz]

1,2 zere tak okolo 6 l.....da sa chodit aj za 5 aj za 7
Kolik jsi dal za tu novou Toyota Aygo?
Tommy100
jo,todle punto jsem přesně myslel,je to docela pěkné >😁

Já jsem za to aygo dal 225000kč,teď je sleva na skladové vozy 25000kč a 10000kč jsem dostal slevu od prodejce.

Ale to jsem kupoval manželce,pro sebe si jdu zítra vyzvednout fabii 1.2HTP ambiente za 239900kč,taky ve slevě 😉

ta 1.2 si řekne tak o 5,7-6,0l,v práci punta jsou dvě a vcelku dobrá >😁
Tommy100
jinak by to aygo stálo 260000kč,ten prodejce mi dal slevu,protože viděl že mě ke koupi už asi nepřesvědčí >😁
Tommy100
jo,já jsem myslel druhou generaci,navíc mi ta verze před faceliftem přijde pěknější 😉
a odporucam 1,2 16v..fakt bombaa motor....najlepší maloobjemovy motor v akom som kedy jazdil
Tommy100
k té spotřebě:to je jasné že záleží na stylu jízdy 😜

Ale nenechám si ujít otestovat nové služební v práci,a tam jsem měl spotřebu při razantním stylu 6.5l,což je vcelku slušné 😄
Ale nechce se mi věřit že by to Punto šlo do 100
tazko povedat ci sa da do 100 000..mozno rv 99.ale take Punto I by sa dalo...no ja som na Brave chodil za 5,5.sviznou jazdou...
ta 99 je moc ošklivá
Tommy100
pokud to má být dovoz z Německa tak se to dá sehnat :roll:

Třeba za 110000kč to určitě seženeš 😉
Tommy100
mě se ta 99 líbí nejvíc,má takový sportovní design,ta po faceliftu se tváří jako by ji očesali jak to nejvíc šlo 😜
Tommy100
www.vyzkouseno.cz/showcar.php?…
Tady najdeš punto z roku 99 s dieselovou 1.9 za 119000kč,takže benzín se určitě sehnat do této ceny dá 😉
jo 99 už vypadá takhle jo? ja myslel že to je to starý jeste. To je paráda a je diesel 1.2 vůbec?
Tommy100
ta 1.2 je benzín,diesely jsou 1.3MJT,ale ty se montovaly až nějak od roku 2002 nebo 2003.Záleží na tom kolik ročně najedeš,aby se ti ten diesel vyplatil 😄
Tommy100
www.aaaauto.cz/cz/search.php?…… />
tady je taky dost fiatů,musíš si jen dát tu práci a najít toho pravého :roll:

za 149000kč je rok 2002! :shock:
no jako nemusí to bejt diesel, ale benzin kdyz ma najeto 100 na tohle auto uz je docela dost ne?
a kolik žere třeba tohle [odkaz]

těch 6l ?
Tommy100
jo,to je ten motor co jsem o něm psal,záleží hlavně na jízdě,ale bez problémů pod šest. 😉

Jinak,co se týče životnosti,100000km do generálky to platilo u škodovek 100,105,120....

Ale už i favorit vydrží bez problémů 250000-350000km.

V práci je jedno z těch dvou punt(2000),má najeto 106000km a jezdí bez problémů.Máme tam i fabie co mají přes 200000km a jezdí v klidu dál 😜
sem zvědavej jak bude vypadat ten novej model fabie jestli se k tomu rozhoupu 😄 ale jo 6l je paráda. Tak mám asi jasno tedy
Tommy100
jo,taky jsem hrozně zvědavej,má to být moc pěkný auto :-!

Ale ta stará je taky pěkná!
Jo je, ale má jí každý. Co říkáš na Roomstera?
Tommy100
a tak není to špatné,ve skutečnosti vypadá mnohem líp než na fotkách :shock:

Líbí se mi v modré storm metalíze,ve které jsem ho viděl.

Myslím,že pořádně zatopí berlingu,kangoo,partner..... >😒]
ale nevim pro koho to auto je delany? Pro rodinu? To je lepsi nejaka Zafira, Scenic, 807, nebo tak nevim, nevim jestli se to chytne
Tommy100
je to auto s hodně velkým prostorem,dobrými jízdními vlastnostmi....

Podle mě se chytne,je to dobrá volba pro toho,komu je malá fabia,ale namá na octavii,nebo kdo chce menší,prostorný rodinný auto.

Když srovnáš ceník Zafiry,807..... s roomsterem,tak zafira,807..... je s cenou někde kolem 200000kč víš.Zafira má základní cenu 504900kč,peugeot ještě víš,spíše to srovnávej s berlingem...... :roll:

A doufám že bude i pick up :!:
to je fakt, to auto je poměrně levný
Tommy100
levný vcelku je,ale i tak je 339900kč pro většinu lidí dost >😁

já si radši zítra vezmu fabii za 239900 :roll: Už se moc těším,je to moje první úplně nové auto,felinu jsem si vzal jako půl roku starou a aygo nepočítám,to jsem jen platil,v tom nejezdím >😁
Tommy100
tak co rozhod jsi se pro to punto???
Asi jo, jinak to nevydím. Výborný auto za dobrou cenu
no ta 1,2 a 1,3 Mj budu spotrebou skoro rovnako....ja by som volil benzin..nafta bude aj trochu drahsia... ak by sa podaril aj 16v tak nie je o com...Punto I-1993 -1998/9

Punto II-1999-doteraz ak bereme mierny facelift...

Prajem stastny vyber
Ahoj,jmenuji se Jirka a jsem tady nový kousek.Mám dotaz😒htěl bych si pořídit autíčko-Škoda Octavia 1,8 turbo.R.v.1999 nebo 2000,s najetýmí kilometry do 125000 km.Jelikož jste tady oproti mě profíci,poraďte mi prosím cenu,jakou dát za tento vůz.V autobazarech se pohybují mezi 160-185 tisíc korun.To je na 7 let staré autíčko celkem dosti,ikdyž je to celkem dělo.Dá se na soukromý inzarát sehnat levněji.Mockrát vám všem děkuji za radu,prosím pište na e-mail.Jirka Kocum. >😁 >😁 >😁 >😁
Octavia co to je? Vyber si lepší auto 😊
Tommy100
Nic vezlém,ale octavia je podle mě jedno z nejlepších aut nižší střední třídy,dost jsem s ní jezdil,než jsem vyfasoval superba 8-s

Máme octavie,TDI s najetými 350000km,a dlouhou dobu ještě budou jezdit 😉

A nová octavia,to je úplná fantazie,takové RS nebo 4x4 kombi.Ještě že jsem rozumný a nechci dát za auto tolik peněz >😒]
sak si zaloz vlastny topic...
mně se to auto nikdy nepáčilo a asi nikdy nebude. to bych si radši koupil trabanta 😊
a trabanta limo alebo kombi?

ak Ti mozem poradit tak s listovymi perami, lebo pruziny sa rychlejsie opotrebuju. Spotreba 5-6 litrov pri rozumnej jazde
Tak to jste mi tedy moc neporadili 😢
Proč diesel? O jakou vzdálenost na pravidelné dojíždění se jedná? Já osobně jsem v této kategorii volil Yarise a jsem max. spokojen. Spotřeba je nepatrně větší jak u dieselu v létě dle tankování do 5l a v zimě 5,2. Provozní náklady jsou slušný (pov.ručení od 1600,-,nové pneu 500-700, na výměnu ti vystačí i 2l oleje.) Ale je to především otázka vkusu. Pro ježdění do 110km/h mimo dálnice bych ho doporučil. Slušná variabilita vnitřního prostoru - problém jsou jen nohy řidiče vyšší vzrůstu. Ohledně ceny: je dobrý kupovat auta po sezóně (na podzim) - já jsem ho takhle pořídil vloni za 113 tis.
Zdravím, potřeboval bych poradit. Uvažuju o koupi buď Ford Mondeo 2.0 TDCI a nebo WV Passat 1.9 TDI oboji jsou rok 2004 mají najeto kolem 40 000 km. Cena je u nich skoro stejná 400 000,-- a nevím co bude lepší volba. Hodně mě zajímá spotřeba jízdní vlastnosti obou vozidel.
Charger
jízdní vlastnosti jsou u Mondea o hodně lepší než u Passatu...spotřeba ale bude u Passatu asi o trochu lepší, ale zase motor je mín kultivovaný. osobně bych šel do Mondea...
Ja nic z toho na co se ptáš nevim, ale šel bych radši do passata, 2004 už se snad tolik nekradou 😉
Díky moc za Vaše názory. No je to docela dilema, protože se mi líbí obě auta. Najezdím ročne 30 000 km a jde mi hlavně o spotřebu a jízdní vlastnosti a pohodli. Známý mi říkal, že Mondeo jede lépe, ale prý ma průměrně o 2 litry na sto větší spotřebu. A to už se mi zdá moc. A taky interiér u mondea mi přijde vyspělejší než u Passatu. Takže fakt nevím. Budu rád za jakýkoliv Váš názor 😊
Charger
Tak pokud ten známý slyšel, že Passat jezdí za 4,2 tak má pravdu. >😁 Jinak Mondeo je na lepší úrovni...nepochybně..určitě bych šel radši do něj 😉
passat je passat
No pravě, že jsem slyšel, že Passat dokáže jezdit kolem pěti litru a Mondeo si většinou vezme těch sedm, což už je docela rozdil, když si to pak člověk spočita, tak to vyjde docela pěkná částka při dnešních cenách nafty. No a co se týče trabanta, tak tohle vozítko bych si někdy rád zařídíl, protože jsem neměl nikdy tuhle možnost >😁
Tommy100
já bych šel do passata 😄
já taky,, bez přemýšlení