55 komentářů
0
já taky,, bez přemýšlení
Přejít do diskuze
No pravě, že jsem slyšel, že Passat dokáže jezdit kolem pěti litru a Mondeo si většinou vezme těch sedm, což už je docela rozdil, když si to pak člověk spočita, tak to vyjde docela pěkná částka při dnešních cenách nafty. No a co se týče trabanta, tak tohle vozítko bych si někdy rád zařídíl, protože jsem neměl nikdy tuhle možnost >😁
a trabanta limo alebo kombi?
ak Ti mozem poradit tak s listovymi perami, lebo pruziny sa rychlejsie opotrebuju. Spotreba 5-6 litrov pri rozumnej jazde
ak Ti mozem poradit tak s listovymi perami, lebo pruziny sa rychlejsie opotrebuju. Spotreba 5-6 litrov pri rozumnej jazde
Charger
Tak pokud ten známý slyšel, že Passat jezdí za 4,2 tak má pravdu. >😁 Jinak Mondeo je na lepší úrovni...nepochybně..určitě bych šel radši do něj 😉
Díky moc za Vaše názory. No je to docela dilema, protože se mi líbí obě auta. Najezdím ročne 30 000 km a jde mi hlavně o spotřebu a jízdní vlastnosti a pohodli. Známý mi říkal, že Mondeo jede lépe, ale prý ma průměrně o 2 litry na sto větší spotřebu. A to už se mi zdá moc. A taky interiér u mondea mi přijde vyspělejší než u Passatu. Takže fakt nevím. Budu rád za jakýkoliv Váš názor 😊
Charger
jízdní vlastnosti jsou u Mondea o hodně lepší než u Passatu...spotřeba ale bude u Passatu asi o trochu lepší, ale zase motor je mín kultivovaný. osobně bych šel do Mondea...
Ja nic z toho na co se ptáš nevim, ale šel bych radši do passata, 2004 už se snad tolik nekradou 😉
Zdravím, potřeboval bych poradit. Uvažuju o koupi buď Ford Mondeo 2.0 TDCI a nebo WV Passat 1.9 TDI oboji jsou rok 2004 mají najeto kolem 40 000 km. Cena je u nich skoro stejná 400 000,-- a nevím co bude lepší volba. Hodně mě zajímá spotřeba jízdní vlastnosti obou vozidel.
Proč diesel? O jakou vzdálenost na pravidelné dojíždění se jedná? Já osobně jsem v této kategorii volil Yarise a jsem max. spokojen. Spotřeba je nepatrně větší jak u dieselu v létě dle tankování do 5l a v zimě 5,2. Provozní náklady jsou slušný (pov.ručení od 1600,-,nové pneu 500-700, na výměnu ti vystačí i 2l oleje.) Ale je to především otázka vkusu. Pro ježdění do 110km/h mimo dálnice bych ho doporučil. Slušná variabilita vnitřního prostoru - problém jsou jen nohy řidiče vyšší vzrůstu. Ohledně ceny: je dobrý kupovat auta po sezóně (na podzim) - já jsem ho takhle pořídil vloni za 113 tis.
mně se to auto nikdy nepáčilo a asi nikdy nebude. to bych si radši koupil trabanta 😊
Tommy100
Nic vezlém,ale octavia je podle mě jedno z nejlepších aut nižší střední třídy,dost jsem s ní jezdil,než jsem vyfasoval superba 8-s
Máme octavie,TDI s najetými 350000km,a dlouhou dobu ještě budou jezdit 😉
A nová octavia,to je úplná fantazie,takové RS nebo 4x4 kombi.Ještě že jsem rozumný a nechci dát za auto tolik peněz >😒]
Máme octavie,TDI s najetými 350000km,a dlouhou dobu ještě budou jezdit 😉
A nová octavia,to je úplná fantazie,takové RS nebo 4x4 kombi.Ještě že jsem rozumný a nechci dát za auto tolik peněz >😒]
Ahoj,jmenuji se Jirka a jsem tady nový kousek.Mám dotaz😒htěl bych si pořídit autíčko-Škoda Octavia 1,8 turbo.R.v.1999 nebo 2000,s najetýmí kilometry do 125000 km.Jelikož jste tady oproti mě profíci,poraďte mi prosím cenu,jakou dát za tento vůz.V autobazarech se pohybují mezi 160-185 tisíc korun.To je na 7 let staré autíčko celkem dosti,ikdyž je to celkem dělo.Dá se na soukromý inzarát sehnat levněji.Mockrát vám všem děkuji za radu,prosím pište na e-mail.Jirka Kocum. >😁 >😁 >😁 >😁
no ta 1,2 a 1,3 Mj budu spotrebou skoro rovnako....ja by som volil benzin..nafta bude aj trochu drahsia... ak by sa podaril aj 16v tak nie je o com...Punto I-1993 -1998/9
Punto II-1999-doteraz ak bereme mierny facelift...
Prajem stastny vyber
Punto II-1999-doteraz ak bereme mierny facelift...
Prajem stastny vyber
Tommy100
levný vcelku je,ale i tak je 339900kč pro většinu lidí dost >😁
já si radši zítra vezmu fabii za 239900 :roll: Už se moc těším,je to moje první úplně nové auto,felinu jsem si vzal jako půl roku starou a aygo nepočítám,to jsem jen platil,v tom nejezdím >😁
já si radši zítra vezmu fabii za 239900 :roll: Už se moc těším,je to moje první úplně nové auto,felinu jsem si vzal jako půl roku starou a aygo nepočítám,to jsem jen platil,v tom nejezdím >😁
Tommy100
je to auto s hodně velkým prostorem,dobrými jízdními vlastnostmi....
Podle mě se chytne,je to dobrá volba pro toho,komu je malá fabia,ale namá na octavii,nebo kdo chce menší,prostorný rodinný auto.
Když srovnáš ceník Zafiry,807..... s roomsterem,tak zafira,807..... je s cenou někde kolem 200000kč víš.Zafira má základní cenu 504900kč,peugeot ještě víš,spíše to srovnávej s berlingem...... :roll:
A doufám že bude i pick up :!:
Podle mě se chytne,je to dobrá volba pro toho,komu je malá fabia,ale namá na octavii,nebo kdo chce menší,prostorný rodinný auto.
Když srovnáš ceník Zafiry,807..... s roomsterem,tak zafira,807..... je s cenou někde kolem 200000kč víš.Zafira má základní cenu 504900kč,peugeot ještě víš,spíše to srovnávej s berlingem...... :roll:
A doufám že bude i pick up :!:
ale nevim pro koho to auto je delany? Pro rodinu? To je lepsi nejaka Zafira, Scenic, 807, nebo tak nevim, nevim jestli se to chytne
Tommy100
a tak není to špatné,ve skutečnosti vypadá mnohem líp než na fotkách :shock:
Líbí se mi v modré storm metalíze,ve které jsem ho viděl.
Myslím,že pořádně zatopí berlingu,kangoo,partner..... >😒]
Líbí se mi v modré storm metalíze,ve které jsem ho viděl.
Myslím,že pořádně zatopí berlingu,kangoo,partner..... >😒]
Tommy100
jo,taky jsem hrozně zvědavej,má to být moc pěkný auto :-!
Ale ta stará je taky pěkná!
Ale ta stará je taky pěkná!
sem zvědavej jak bude vypadat ten novej model fabie jestli se k tomu rozhoupu 😄 ale jo 6l je paráda. Tak mám asi jasno tedy
Tommy100
jo,to je ten motor co jsem o něm psal,záleží hlavně na jízdě,ale bez problémů pod šest. 😉
Jinak,co se týče životnosti,100000km do generálky to platilo u škodovek 100,105,120....
Ale už i favorit vydrží bez problémů 250000-350000km.
V práci je jedno z těch dvou punt(2000),má najeto 106000km a jezdí bez problémů.Máme tam i fabie co mají přes 200000km a jezdí v klidu dál 😜
Jinak,co se týče životnosti,100000km do generálky to platilo u škodovek 100,105,120....
Ale už i favorit vydrží bez problémů 250000-350000km.
V práci je jedno z těch dvou punt(2000),má najeto 106000km a jezdí bez problémů.Máme tam i fabie co mají přes 200000km a jezdí v klidu dál 😜
no jako nemusí to bejt diesel, ale benzin kdyz ma najeto 100 na tohle auto uz je docela dost ne?
Tommy100
www.aaaauto.cz/cz/search.php?…… />
tady je taky dost fiatů,musíš si jen dát tu práci a najít toho pravého :roll:
za 149000kč je rok 2002! :shock:
tady je taky dost fiatů,musíš si jen dát tu práci a najít toho pravého :roll:
za 149000kč je rok 2002! :shock:
Tommy100
ta 1.2 je benzín,diesely jsou 1.3MJT,ale ty se montovaly až nějak od roku 2002 nebo 2003.Záleží na tom kolik ročně najedeš,aby se ti ten diesel vyplatil 😄
jo 99 už vypadá takhle jo? ja myslel že to je to starý jeste. To je paráda a je diesel 1.2 vůbec?
Tommy100
www.vyzkouseno.cz/showcar.php?…
Tady najdeš punto z roku 99 s dieselovou 1.9 za 119000kč,takže benzín se určitě sehnat do této ceny dá 😉
Tady najdeš punto z roku 99 s dieselovou 1.9 za 119000kč,takže benzín se určitě sehnat do této ceny dá 😉
Tommy100
mě se ta 99 líbí nejvíc,má takový sportovní design,ta po faceliftu se tváří jako by ji očesali jak to nejvíc šlo 😜
Tommy100
pokud to má být dovoz z Německa tak se to dá sehnat :roll:
Třeba za 110000kč to určitě seženeš 😉
Třeba za 110000kč to určitě seženeš 😉
tazko povedat ci sa da do 100 000..mozno rv 99.ale take Punto I by sa dalo...no ja som na Brave chodil za 5,5.sviznou jazdou...
Tommy100
k té spotřebě:to je jasné že záleží na stylu jízdy 😜
Ale nenechám si ujít otestovat nové služební v práci,a tam jsem měl spotřebu při razantním stylu 6.5l,což je vcelku slušné 😄
Ale nenechám si ujít otestovat nové služební v práci,a tam jsem měl spotřebu při razantním stylu 6.5l,což je vcelku slušné 😄
a odporucam 1,2 16v..fakt bombaa motor....najlepší maloobjemovy motor v akom som kedy jazdil
Tommy100
jo,já jsem myslel druhou generaci,navíc mi ta verze před faceliftem přijde pěknější 😉
tak za 100 000 toto punto nebude.Je to faceliftnuta verzia Punta II classic....
to skor niečo taketo [odkaz]
1,2 zere tak okolo 6 l.....da sa chodit aj za 5 aj za 7
to skor niečo taketo [odkaz]
1,2 zere tak okolo 6 l.....da sa chodit aj za 5 aj za 7
Tommy100
jinak by to aygo stálo 260000kč,ten prodejce mi dal slevu,protože viděl že mě ke koupi už asi nepřesvědčí >😁
Tommy100
jo,todle punto jsem přesně myslel,je to docela pěkné >😁
Já jsem za to aygo dal 225000kč,teď je sleva na skladové vozy 25000kč a 10000kč jsem dostal slevu od prodejce.
Ale to jsem kupoval manželce,pro sebe si jdu zítra vyzvednout fabii 1.2HTP ambiente za 239900kč,taky ve slevě 😉
ta 1.2 si řekne tak o 5,7-6,0l,v práci punta jsou dvě a vcelku dobrá >😁
Já jsem za to aygo dal 225000kč,teď je sleva na skladové vozy 25000kč a 10000kč jsem dostal slevu od prodejce.
Ale to jsem kupoval manželce,pro sebe si jdu zítra vyzvednout fabii 1.2HTP ambiente za 239900kč,taky ve slevě 😉
ta 1.2 si řekne tak o 5,7-6,0l,v práci punta jsou dvě a vcelku dobrá >😁
[odkaz]
Je to tohle nebo to má nějakej starej design? Kolik žere taková 1.2 tohodle?
Je to tohle nebo to má nějakej starej design? Kolik žere taková 1.2 tohodle?
Tommy100
já sice dávám přednost škodovkám,ale ty maloobjemové turbodiesely nenabízí,kromě fabie 1.4TDI,ale tu za 100000 ani v německu v normálním stavu neseženeš :?
Tommy100
nemyslím Grande punto :shock: :shock: :shock: :shock:
Za 100000kč bych ho bral taky!!!!!
Myslím punto druhé generace,teď se prodává pod názvem classic! >😁 😉
Za 100000kč bych ho bral taky!!!!!
Myslím punto druhé generace,teď se prodává pod názvem classic! >😁 😉
Tommy100
aha,no tak to není nejšťastnější suma,to seženeš spíš 106 nebo 306,206 bude jedna z těch prvních a dost ojetých a ještě s dieselem?,no nevím 8-s
Zkusil bych asi to punto,druhou generaci s dieselem seženeš asi dřív než tu 206.
Zkusil bych asi to punto,druhou generaci s dieselem seženeš asi dřív než tu 206.
Tommy100
206 není nejšťastnější volba 8-s ,co třeba w polo,š fabia nebo s ibiza s 1.4TDI??
Nebo fiat punto s 1.3Mjt
😄
Nebo fiat punto s 1.3Mjt
😄
Ahoj, poradíte mi jaké auto bych si měl koupit? Určitě ojetina z Německa. Něco co má málou spotřebu (max kolem 6l), dieselův motor, a s malým obsahem a aby to taky nějak vypadalo. Přemýšlel sem o 206. Děkuji