0
Máte někdo zkušenosti s tímto bazarem?www.zanovnivozy.cz
0
Já tam koupil auto před měsícem a jsem spokojenej. Ford mondeo 2003 TDCI
bohuzel mam.
chtel jsem tam koupit Peugeot 406, serv. knizka, 48 tis. km najete.
Majitel se choval naprosto presne jak je popsano na
www.dfens-cz.com/view.php?…… />
Auto navonene, pri projizdce jasne pokrivene brzdove kotouce, borec to komentoval slovy auto dlouho nejezdilo, takze jsou brzdove kotouce orezle - to se za chvilinku osoupa.
Pri kontrole serv. knizky jsem zjistil, ze na posledni kontrole pred pulrokem melo auto 65 tis. km!! Kdyz jsem na to majitele servisu upozornil, zacal se vztekat, ze on prece km nestaci, no ale po chvili mi rika, tak ja to natocim na 65 tis, bude to v poradku.
je to proste dalsi autobazarni ksindl tak bacha na nej!!!!
chtel jsem tam koupit Peugeot 406, serv. knizka, 48 tis. km najete.
Majitel se choval naprosto presne jak je popsano na
www.dfens-cz.com/view.php?…… />
Auto navonene, pri projizdce jasne pokrivene brzdove kotouce, borec to komentoval slovy auto dlouho nejezdilo, takze jsou brzdove kotouce orezle - to se za chvilinku osoupa.
Pri kontrole serv. knizky jsem zjistil, ze na posledni kontrole pred pulrokem melo auto 65 tis. km!! Kdyz jsem na to majitele servisu upozornil, zacal se vztekat, ze on prece km nestaci, no ale po chvili mi rika, tak ja to natocim na 65 tis, bude to v poradku.
je to proste dalsi autobazarni ksindl tak bacha na nej!!!!
Já z tohoto autobazaru mám již 3 automobil a jsem s nimy moc spokojený. Po předchozím koupi automobilu v Praze kde se me pokušely podvést. Já mohu všem jen tento autobazar doporučit. >😁 >😁 >😁
Jel jsem tam 300 km a tragédie.Původně pro zánovní C5.Měl jich tam víc.Auta bourané špatně opravené nebo vůbec.Interiér na rychlo čištěn a přesto smradlavý a flekatý.Jedna bouraná na zadek tak opravená,že nešly otevírat 5 dveře.Děs a hrůza.Na jednu jsem čekal asi 1/2 hodiny neboť tatík toho hošíka s ní zrovna jezdil.Byla v max.výbavě včetně navigace.Na tel. dotaz mě ujištival, že je v T O P stavu.........Zjištění😜romáčká střecha,poškozené hahusy,spousty kosmetických vad a interiér byl v kůži bohužel v tak opotřebovaném stavu, že jsem dost nasraný odjížděl domů.