0
S tim matizem 0,8 jsem jezdil v praci a dost dlouho, jel jsem s tim i pres 120 km/h, ale to uz po te ceste chodil je to "strasne uzke a vysoke", do kopce to nejede a hlavne v zadnem jinem aute jsem nezazil prisernejsi sedacky nez v matizu, to nema se sedadlem nic spolecneho, ale zase na to jak to je male, tak kdyz sklopis sedacky, tak v tom prevezez skoro vsechno😊 - ja TV uhl.72 cm,a lednicku samo, ze postupne😊
Přejít do diskuze
Ten matiz s 0.8 je opravdu jen do města... Někde jsem slyšel, že když se jede vic než 100km/h, tak mu to dělá docela problémy+má velkou spotřebu :?
jichu: Pokud s tím nemají zkušenosti ( s Oplem), tak kecy jedna paní povídala bych hodil za hlavu. Volil bych z těch 2 tu Corsu. Astra více rezne a Corsa je přece jen spolehlivější. Hlůavně se vyhnout motoru 1,6 16V X16XEL!!!
Ta Fiesta je také dobrá volba.
Ta Fiesta je také dobrá volba.
a co tak Daewoo Matiz moj desdo ho ma a j spokojny motor 1,0 myslim ze 47-kw ale nastopro staci aj 0,8 38 kw
Jezdí za hubičku, jestli jsou dva, nebudou vadit jen troje dveře, vzadu je i tak místa na rozdávání. Já s ním jezdila do 5l. Přitom je velmi hbité a svižné, protože je lehké. Do města paráda, na venkov paráda, jen je jasné, že si nerozumí s dálnicí, ale to nepředpokládám.
Já bych volil 106, to je jedinej peugeot, který se mi líbí 😉 Ale spíš bych to nechal na tvojich rodičích, jinak ti budou nadávat v jednom huse co si jim to vybral za sráč 😁
Fiestu s motorem 1.25 muzu doporucit, jinou motorizaci bych zas zamitnul. Jinak za ty penize nebude prilis velky rozdil v kvalite auta...
ještě uvažovali nad Opelem Asta nebo Corsa, ale od známých jsem na Opely moc chváli neslyšel tak nevim.....