Za 550000kč máš novou slušně vybavenou octavii 8-s
Tak proč chceš ojetinu?????? :shock: :shock: :shock:
Tak proč chceš ojetinu?????? :shock: :shock: :shock:
Za 550k bych koupil jednoznačně NOVOU Fiestu ST za 529 nebo něco trochu většího a potom jednoznačně NOVOU Hondu Civic Sport 1,8 za 549 !!!!! Dávat přes půl milionu za ojetinu mi přijde teda dost divné - i když je pravda, že třeba takové VOLVO S60 T5 se dá za tuto sumu sehnat v asi doost dobrém stavu !!!!
Pokud bych uvazoval srdcem tak za 550k mas starsi naslapany bmw..330D/320D atd, pokud bych se nechal unest a na tech 550K nesetril celej zivot tak bych sel do M5 e39 - za ty prachy se da sehnat v supr stavu a ten motor pri slusnym zachazeni vydrzi dvakrat vic nez jakykoli novy auto.. az na tu spotrebu no 😒 jen co nasetrim tak si pro ni jedu, na tipcars je jich nekolik do pul mega... kdyz si vemete ze nova stala 3M aaaaaaaaaa
A samosebou ze pri rozumnym uvazovani rozhodne do novy Octavky...
A proboha za 550K - co sem pletete Fabii ?? takovou malou plecku .... fuj dyt vzadu se neda sedet , houby to jede a jizdni vlastnosti ? omg
A samosebou ze pri rozumnym uvazovani rozhodne do novy Octavky...
A proboha za 550K - co sem pletete Fabii ?? takovou malou plecku .... fuj dyt vzadu se neda sedet , houby to jede a jizdni vlastnosti ? omg
co mu to tu tlacite, ze fabia alebo octavia, to tu nikto ine auto nepozna? ked hovori o jazdenom aute, asi nechce nieco nove a nieco co tu ma kazdy druhy, za tie peniaze kupis jazdenu audi a8 ale to tiez nie je moc rarita, ale stare porsche 911 to je uz ine, musis si pozriet nejaky bazar, za tie peniaze zozenies vela aut, musis si urcit co hladas, ci chces terenak, suv, rodinny sedan, sportove auto... kolko rocne, aky motor, kolko miest, kufor, kolko chces mesacne investovat do auta, proste urci si co chces a potom sa to bude lahsie hladat
mas naprostou pravdu, souhlasim... jenze otazka znela jake ojete auto do 550K
Ja osobne odpovedel ( jsem vysazenej na modro-bily vrtule na kapote )BMW 320D / 330D nebo i benzin / a podle toho jak dlouho na to setril tak M5
Kdyz bych ty prachy mel a uvazoval rozumne tak nejlepsi cena vykon je podle meho predvadecka Octavie
Ojete Porsche ? no fuj za ty prachy to bude dobrej vrak
Ja osobne odpovedel ( jsem vysazenej na modro-bily vrtule na kapote )BMW 320D / 330D nebo i benzin / a podle toho jak dlouho na to setril tak M5
Kdyz bych ty prachy mel a uvazoval rozumne tak nejlepsi cena vykon je podle meho predvadecka Octavie
Ojete Porsche ? no fuj za ty prachy to bude dobrej vrak
ja som kupil 2rocny accord s cca 127 000km za 530 000Sk...auto ide vyborne nema ziadne chyby...takze skus hladat a mozno najdes aj s 2,4 motorom pri troche stastie....Podla mna sa neoplati kupovat nove auto. Alebo skus si najst ak chces sa blaznit a chces nieco rychle tak najdes aj oktavku RS ani to neni zle. Aj o tom som rozmyslal ale v mojom srdci vzdy vytazi Honda.
I ja mam pro hondy slabost, honda je honda, ale nevim jestli bych dal takove prachy za 127000 nalitanych km. I kdyz pocet km neni rozhodujici hledisko
Dodge Caliber, novinka v čr a dokonce je i verze s ropákem pro příznivce traktorůůůůů >😁 😁
Jinak je nutný specifikovat u ojetýho co chceš - sprotovní kupé nebo kabrio, sedan nebo SUV nebo kombi nebo offroad, za 550 tis je toho na výběr mraky. A doporučovat za tyhle prachy Fabii, sorry - to by dotyčný musel být blbec Xeneminde a to samý český sen Ochcávka.....
Ale doporučovat za ty prachy Dodge Caliber to je ještě větší blbost než Octávka- ta nabídne alespon nějaké schopnosti :roll:
No, však Caliber taky, navíc je to novinka tady - nemá to každej balík.....
Seš zaujatej proti všemu z USA, navíc to má ropák od koncernu, to by mohlo čecháčkům vyhovovoat, ty sou na tyhle ropáky zvyklí......
Seš zaujatej proti všemu z USA, navíc to má ropák od koncernu, to by mohlo čecháčkům vyhovovoat, ty sou na tyhle ropáky zvyklí......
Corvette za 500tis. nemusí být šrot..našel jsem nějaké kolem roku 1992 a ty byly v pohodě. A rozhodně nejsem zaujatý proti všemu americkému, ale Caliber je oproti Octávce šmejd a to je pravda. Zato ty se mi zdáš zaujatý proti všemu mimo americkému...
no 1992 pokud nění v čr na značkách má takový menší problém - nebýt zrušení zákonu o dovozu, který platil až do této chvíli, tak takový vůz z roku 1992 sis mohl tak akorát postavit na zahrádku a koukat se na něj - nešlo oficiálně přihlásit. A co se týče vozů v čr, půjdem si povědět Kolik C4 je tu na prodej za 500 a ještě v dobrém stavu (rozuměj že do toho po koupi nenacpeš dalších 130-150)
Koukam ze tazatel hodil tema a ted bezi hadka jaky auto je lepsi. Kazdej samozrejme doporucuje to svoje, tak se pridam abych nekazil partu.
Koupil jsem pred mesicem ojete BMW 330i ktere ma krome navigace uplne vsechno co mit muze. Cena 450tis. Opravdu si nedokazu predstavit ze bych si za tuhle samou cenu koupil octavii. To bych asi musel bejt uplnej magor. Nedej boze nejakou vybavenejsi fabii.
Koupil jsem pred mesicem ojete BMW 330i ktere ma krome navigace uplne vsechno co mit muze. Cena 450tis. Opravdu si nedokazu predstavit ze bych si za tuhle samou cenu koupil octavii. To bych asi musel bejt uplnej magor. Nedej boze nejakou vybavenejsi fabii.
AHoj , hele prosimte jak je na tom ta 330i se servisnima nakladama ? ceny servisu v porovnani k beznejm automobilkam ..renault,peugeot,skoda,vw...
kamarad 330i ma a docela hodne mu zere olej cca litr na 5tis km coz se mi zda HOOODNE... spotreba paliva 10litru minimalne ze ?
Jo a za 450K , neni to moc ? to musela bejt jako nova...
kamarad 330i ma a docela hodne mu zere olej cca litr na 5tis km coz se mi zda HOOODNE... spotreba paliva 10litru minimalne ze ?
Jo a za 450K , neni to moc ? to musela bejt jako nova...
450 podle me cena primerena vybave a stavu. fakt tam je uplne vsechno co se vybavy tyce krome ty navigace. ma najeto jen 60tis. ( prvni majitel - serviska atd. takze zadna levarna) najel jsem s tim zatim 3tis. km. olej zadnej nezere, spotreba 10,5 ale neda se rict ze bych to setril. kdyz jsem to koupil bylo tam 9,5. Kamradova mama jezdi s 330xi za 8,9. je to ruzny. a co se servisu tyce tak jsem nechal menit olej filtry udrzbu klimy a celkova kontrola a stalo to 9tis u bychla. Jde mi o to abych mel servisku aby se to pak dalo normalne prodat. kdybych si to menil sam tak to stoji mozna ani ne pulku
hmm tak to zni dobre..taky o necem takovym premejslim ...ten lehce vytocenej zvuk trojkovyho sestivalce je vazne lahudka.. da se sehnat okolo 350K ..ta tvoje cena je vzhelem k najetym km a stavu primerena..
A co se tyce ty spotreby u 330xi .. to se mi snad ani nechce verit.. ale to bude asi manual ze? automat by si vzal tak o 2 litry vic minimalne... ale stejne 8.9 na 330xi 😲 :shock:
PS: jeste premyslim o e39 M5 ..okolo 500tisic se da sehnat v dobrym stavu.. ale u ty vazne nevim jak bych zvladal servis a spotrebu..nevim jestli se to da udrzet okolo 13litru - vic bych asi neuzivil.. na to se musim jeste poptat :?
A co se tyce ty spotreby u 330xi .. to se mi snad ani nechce verit.. ale to bude asi manual ze? automat by si vzal tak o 2 litry vic minimalne... ale stejne 8.9 na 330xi 😲 :shock:
PS: jeste premyslim o e39 M5 ..okolo 500tisic se da sehnat v dobrym stavu.. ale u ty vazne nevim jak bych zvladal servis a spotrebu..nevim jestli se to da udrzet okolo 13litru - vic bych asi neuzivil.. na to se musim jeste poptat :?
El Carlos :"Ale abych byl upřímnej, radši pěkně našlapanou Fabii (novou - se zárukou)"
to vážne nepotrebuje komentár ! :roll: :shock:
to vážne nepotrebuje komentár ! :roll: :shock:
myslim ze ta 330i bohate staci. jede to jak blazen. poradne ten vykon na nasich silnicich nevyuzijes. Jeste kdyz te ted budou za kazdou blbost bodovat. Spis bych popremejslel nez koupit za 350 nejakou vybehlou 330i tak bych za ty samy penize koupil 328i ale ve spickovym stavu. Koukni na nemecky stranky urcite neco vyberes.
jako urcite nejaky sedan nebo kombik ale tak 2 roky stare s pohonem na vsechny 4 kola ...... btw: octavii uz mame (combi 1.9 TDI PD 4x4)
co máte proti dodge caliber.....za 550000 je tam diesel od VW 140 koní a má výbornou výbavu...jízdníma vlastnostma se vyrovná minimálně francouzum a je to auto který má styll....
Jízdníma vlatnostma se teda francouzům nevrovná, kvalita a interiér toho auta to je hrůza a celkově se řadí úplně na konec mezi hatchbacky...jo a Honda Civic je taky za 550 a má lepší výbavu, větší styl atd.
Honda Civic je futuristický autíčko pro ty co chtěj něco extra a pro ty, co se řádně prohnou, ža se jim tam jednou poserou ty moderní vychytávky...
No jo, Caliber má americkej interiér, tudíž je špatej. Inu za to koncernový interiér O1 v základu nebo předchozí generace Passatu je perla, černé plasty, bez nápadu, konzervativní strnulost a u O1 kličky na woknech. 😉
No jo, Caliber má americkej interiér, tudíž je špatej. Inu za to koncernový interiér O1 v základu nebo předchozí generace Passatu je perla, černé plasty, bez nápadu, konzervativní strnulost a u O1 kličky na woknech. 😉
ale vyrovnáá...nejezdí jako težký americký auto...je to svižný auto střední třídy který bude in a každej se za nim otočíí...2.0 diesel 140 koní za 9,3s na 100km/h....to je dobrá hodnota...6stupnová převodovka vynikající vychytávky v základu...koukni se na něj třeba v autosalonu a uvidíšš... 😉
Kdyby auta koncernu W byly tak špatné jak tady pořád tvrdíš,tak proč se v Evropě prodávají nejvíce? 8-s Každý by si už koupil nějakou ameriku.
Možná že octavia I má interiér bez nápadu,za to s několikanásobně kvalitnějšími plasty,dobře slícované s výbornou ergonomií...... 8-s a navíc je to interiér z roku 1998.Což je 8let,jestli umíš počítat......... 😉
Možná že octavia I má interiér bez nápadu,za to s několikanásobně kvalitnějšími plasty,dobře slícované s výbornou ergonomií...... 8-s a navíc je to interiér z roku 1998.Což je 8let,jestli umíš počítat......... 😉
Nic ve zlém,ale podle mě bude ten civic kvalitnější a méně poruchový než caliber...... >😁
Pro zabavu za 500k Focus RS, za 50k dalsi dve sady pneu 😊
Pro rodinu 530d v plny palbe (kamarad koupil za 510k, 2003, najeto poctivych 90tkm, DVD Navi, kuze, M-Paket...)
Pro sousedy a pro image Porsche Boxster.
Pro rodinu 530d v plny palbe (kamarad koupil za 510k, 2003, najeto poctivych 90tkm, DVD Navi, kuze, M-Paket...)
Pro sousedy a pro image Porsche Boxster.
a jake auto by jste mi doporucili s pohonem na vsechny 4 kola v dieslu a tak max 2 roky stare a nejake vetsi... .. ???
sem dostal záchvat smíchu - prosím ona je prý Octavia manažerský vůz! Ano, ale zapoměli dodat že v Indočíně a Albánii a Somálsku a pár pokřivených hlavách v čr!
Měl sem za to že manažerské vozy bývaly dříve vozy vyšší střední třídy, kam OII nepatří nai omylem :!:
že mívaly poměrně luxusní výbavu, ceny se pohyboly kolem 800 tisíc a víc a mívaly obvykle i motory R6 či V6, což samozřejmě O2 nikdy mít nebude....
No vyplodil to nějaký chorý novinářský mozek, kterému čouhla z kapsy obálka od VW. Ještě měl dodat že Audi A6 je vůz pro britskou královskou rodinu a spadl bych pod stůl smíchy 😉
Měl sem za to že manažerské vozy bývaly dříve vozy vyšší střední třídy, kam OII nepatří nai omylem :!:
že mívaly poměrně luxusní výbavu, ceny se pohyboly kolem 800 tisíc a víc a mívaly obvykle i motory R6 či V6, což samozřejmě O2 nikdy mít nebude....
No vyplodil to nějaký chorý novinářský mozek, kterému čouhla z kapsy obálka od VW. Ještě měl dodat že Audi A6 je vůz pro britskou královskou rodinu a spadl bych pod stůl smíchy 😉
Jenomže většina lidí bere octavii za manažerský vůz,málokdo z normálních lidí má takový plat,aby si koupili octavii za 500000kč 8-s
Neboj,to poznáš až budeš mít rodinu,šestiválec ti brzo odzvoní,teda jestli tě nepodpoří tatínek nebo nebudeš mít plat 50000kč >😁
Neboj,to poznáš až budeš mít rodinu,šestiválec ti brzo odzvoní,teda jestli tě nepodpoří tatínek nebo nebudeš mít plat 50000kč >😁
Tak to by ses divil,dej si v konfigurátoru 2.0TDI v Eleganci a máš to za 650000kč :shock: :shock: to je častá manažereská kombinace 😉
Vectra - 2.8 V6 Turbo - (169 kW/230 k) - 818 900,- Kč
Chevy Evanda 2,0 AT - (131 HP) - 675 000,- Kč
Hyudai Sonata 3,3 V6 - (235 HP) 779 000.- Kč
Renault Laguna 2,0T automat - (170 HP) - 813 000,- Kč
a mohl bych ještě pokračovat 😉
Chevy Evanda 2,0 AT - (131 HP) - 675 000,- Kč
Hyudai Sonata 3,3 V6 - (235 HP) 779 000.- Kč
Renault Laguna 2,0T automat - (170 HP) - 813 000,- Kč
a mohl bych ještě pokračovat 😉
lenže každy nemusi mat rad take blbosti ja preferujem VW lebo je to kvalitou dakde uplne inde ako francuzska šerble ..........................Golf4 1.4 16v
no jasne VW robi dokonale auta(bez poruchy) a ten motor 1,4 16v je spicka motorov..az 55kw..no to napriklad fiat ma 1,4 16v 70 kw...no vw je vw.....sa nedaj vysmiat.... 307 sa hravo vyrovna golfu...
No jo, tuctovka Golf a tradičním šíleným a strohým a konzervativním interiérem - designem VW za přemrštěné ceny, to je teda zázrak nu a kvalita, hmmm..
Se půjdem koknout na jedničkové a trojkové golfy jo, tam uvidíme tu kvalitu minulých let, orezlé, kouřící a dýchavičné plečky většinou v rukou rádoby tunerů (říkejme tuzerů) 😁
Se půjdem koknout na jedničkové a trojkové golfy jo, tam uvidíme tu kvalitu minulých let, orezlé, kouřící a dýchavičné plečky většinou v rukou rádoby tunerů (říkejme tuzerů) 😁
Navíc když vidím Golfa tak si hned za volantem představím puberťáka >😁 Nic ve zlém ale tak to prostě je.VW je zbytečně předraženej.
To je možné,ale 307 s golfem srovnat nejde. :?
Tak do 550000 můžeš koupit už velmi služnou střední třídu ať s motorem 2,0 16V nebo 2,0 TDI common rail nebo PD. Čili závisí na vkusu a preferencích, za 1/2 mega se dá koupit jakékoli velmi slušné auto (pokud ovšem netoužíš po SUV Mercedes za 1,5 mega).
Jasný že Alfa Romeo 156 SW je za ty prachy max. 2 roky stará a v plný palbě + málo km najeto.
Jinak já bych se Caliberu nebál a neni to tuctovka.
Jinak já bych se Caliberu nebál a neni to tuctovka.
Já bych se podíval na internet www.mobile.de ,tak najdeš takových aut za 550000,že nebudeš vědět který vzít dřív,třeba BMW 3 těch tam je a pětek taky,nikdo neříká že musí mít zrovna ten největší motor 3.0 l ,v trojce stačí i 2.0 d ,do pětky stačí i 2.5 d.oboje má ale nevýhodu trochu dražšího servisu a 5 má trochu i nevýhodu větší pojistky
dival jsem se na www.autoscout24.com a nasel jsem tam Audi Q7 za 17 000 euro ..... takze myslim ze tam nekdy pisou pakarny jak prase... 😁
Ale abych byl upřímnej, radši pěkně našlapanou Fabii (novou - se zárukou)
A pokud neskousnes design, a jsi konzerva tak za 550.000 sezenes i dobre vybavenou Octavku...