Hladam na kupu velke, lacne a relativne zanovne auto... Zatial to vidim na Daewoo Leganzu 2,2 LPG.
Mate niekto nejake skusenosti s tymto strojom? MAslim na spolahlivost, servisne naklady, nejaka problemy, ktore sa casto vyskytuju..
Ten motor vraj nie je od Daewoo, ale od GM... Vie niekto podrobnosti?
A vseobecne - ake mate skusenosti so znackou Daewoo?
Prosim - ti, ktori v korejcovi v zivote nesedeli, nech sa zdrzia komentarov 😉
0
no kamoš ma Nexiu najazdene ma 274 000 km a okrem korozii vsetko v pohode az na par drobnosti ako napr. el. okna,klima a ete aj central mu dal zbohom ale to vsetko je podla mna v pohode ved to uz 10 rokov
Otec ma Hyundai Accent 1998 86 000km a ten blbne sem tam v zime nechce startovat ale inak ide super a okrem toho nigdy nic
0
No mal som daewoo a nejake trable tam boli. Na leganze sa ti bud nieco furt sere alebo ide bez problemov a len raz zacas nieco. Pozor na nekludny volnobeh, moze to byt prkotina ale moze to znamenat aj dost vela problemov a ten motor moze mat co to za sebou. A inak by som nekupoval 2,2 ale 2,0 lebo LPG je hromadne schvalene prave pre 2,0 za cca 27.000 ale na 2,2 by si musel podstupit dost vela birokracie a hlavne cena by bola dvojnasobna. Ale aj s dielcami na 2,2 je dost problem kedze 98% je 2,0. Na lacnejsie motorove dielce z vrakacu a tak zabudni a aj na tie nove sa musi viac cakat. Inak jazda je celkom pekna ale ten motor nevladzde tahat tu vahu. Tiez napravy byvaju dost narocne na opravy.
Mate niekto nejake skusenosti s tymto strojom? MAslim na spolahlivost, servisne naklady, nejaka problemy, ktore sa casto vyskytuju..
Ten motor vraj nie je od Daewoo, ale od GM... Vie niekto podrobnosti?
A vseobecne - ake mate skusenosti so znackou Daewoo?
Prosim - ti, ktori v korejcovi v zivote nesedeli, nech sa zdrzia komentarov 😉
Otec ma Hyundai Accent 1998 86 000km a ten blbne sem tam v zime nechce startovat ale inak ide super a okrem toho nigdy nic