0
No mal som daewoo a nejake trable tam boli. Na leganze sa ti bud nieco furt sere alebo ide bez problemov a len raz zacas nieco. Pozor na nekludny volnobeh, moze to byt prkotina ale moze to znamenat aj dost vela problemov a ten motor moze mat co to za sebou. A inak by som nekupoval 2,2 ale 2,0 lebo LPG je hromadne schvalene prave pre 2,0 za cca 27.000 ale na 2,2 by si musel podstupit dost vela birokracie a hlavne cena by bola dvojnasobna. Ale aj s dielcami na 2,2 je dost problem kedze 98% je 2,0. Na lacnejsie motorove dielce z vrakacu a tak zabudni a aj na tie nove sa musi viac cakat. Inak jazda je celkom pekna ale ten motor nevladzde tahat tu vahu. Tiez napravy byvaju dost narocne na opravy.
Přejít do diskuze
no kamoš ma Nexiu najazdene ma 274 000 km a okrem korozii vsetko v pohode az na par drobnosti ako napr. el. okna,klima a ete aj central mu dal zbohom ale to vsetko je podla mna v pohode ved to uz 10 rokov
Otec ma Hyundai Accent 1998 86 000km a ten blbne sem tam v zime nechce startovat ale inak ide super a okrem toho nigdy nic
Otec ma Hyundai Accent 1998 86 000km a ten blbne sem tam v zime nechce startovat ale inak ide super a okrem toho nigdy nic
Hladam na kupu velke, lacne a relativne zanovne auto... Zatial to vidim na Daewoo Leganzu 2,2 LPG.
Mate niekto nejake skusenosti s tymto strojom? MAslim na spolahlivost, servisne naklady, nejaka problemy, ktore sa casto vyskytuju..
Ten motor vraj nie je od Daewoo, ale od GM... Vie niekto podrobnosti?
A vseobecne - ake mate skusenosti so znackou Daewoo?
Prosim - ti, ktori v korejcovi v zivote nesedeli, nech sa zdrzia komentarov 😉
Mate niekto nejake skusenosti s tymto strojom? MAslim na spolahlivost, servisne naklady, nejaka problemy, ktore sa casto vyskytuju..
Ten motor vraj nie je od Daewoo, ale od GM... Vie niekto podrobnosti?
A vseobecne - ake mate skusenosti so znackou Daewoo?
Prosim - ti, ktori v korejcovi v zivote nesedeli, nech sa zdrzia komentarov 😉