Kdyz budes chvili hledat tak urcite najdes nejakej aspon trochu zachovalej kousek. Osobne bych volil BMW e30. Pred 4 lety jsem ho sam mel. 324td. Ten si myslim ze asi nesezenes v dobrym stavu(mozna pri trose stesti u sousedu v D) Doporucil bych ti 318i pokud to chces jen jako dopravni prostredek. Pokud od auta cekas vic nez jen presun z bodu A do bodu B tak urcite nejakou 6v variantu. Asi nejlepe 325i.
Preju hodne stesti pri vyberu.
Preju hodne stesti pri vyberu.
Kdyz se zajedes kouknout do nemecka, tak uvidis ze bazarech se daj e30 sehnat v klidku za 600-1000euro. Celkem slusnej favorit neexistuje.
Dekuji vsem.
Jste sem se chtel zeptat na ten dovoz z nemecka: Aso je lepsi kdyz tam sam zajedu, nez kdyz to koupim uz dovezene z nakeho bazaru ze? Ale hlavne: Nejsou tam potom nake problemy s prihlasenim vozidla? Nebo je to bezne jako u auta s ceskym puvodem? Dekuji
Favorit:no taky jsem o nem uvazoval ale myslim si ze patrim mezi lkidi, kteri by tomu radi venovali nejaky cas a venovat cas s opravou favorita asi nema sm,ysl 8-s A favorit je na tom pry hodne spatne s bezpecnosti (i kdyz i BMW v tom roce taky asi nebyl tank) a s tuhosti karoserie.
Jste sem se chtel zeptat na ten dovoz z nemecka: Aso je lepsi kdyz tam sam zajedu, nez kdyz to koupim uz dovezene z nakeho bazaru ze? Ale hlavne: Nejsou tam potom nake problemy s prihlasenim vozidla? Nebo je to bezne jako u auta s ceskym puvodem? Dekuji
Favorit:no taky jsem o nem uvazoval ale myslim si ze patrim mezi lkidi, kteri by tomu radi venovali nejaky cas a venovat cas s opravou favorita asi nema sm,ysl 8-s A favorit je na tom pry hodne spatne s bezpecnosti (i kdyz i BMW v tom roce taky asi nebyl tank) a s tuhosti karoserie.
No tak to se hodne pletes s tim tankem. Vem si do ruky jakykoliv karosarsky dil z e30 a zkus s nim neco udelat. malinko ho ohnout nebo tak neco. Az se ti to podari tak zkus to samy s dilem z favorita.
Dovoz z nemecka bud na prevozkach nebo na vleku. oboje ma svoje pro a proti. Ja vezl vzdycky na znackach. A urcite se vyprav sam. Dovezeny od nekoho nema smysl.
Dovoz z nemecka bud na prevozkach nebo na vleku. oboje ma svoje pro a proti. Ja vezl vzdycky na znackach. A urcite se vyprav sam. Dovezeny od nekoho nema smysl.
Loni na jaře jsem prodával accorda, r.v. 1990, za 32 tisíc, a jsem si jistej, že si kupující musí lebedit, protože to auto bylo prostě skvělý a stoprocentně spolehlivý, až jsem tomu sám nevěřil. Cesty po celý Evropě včetně třítýdenní rundy po Skandinávii, kdy nebylo víc než -10, spotřeba u dvoulitru mezi 8 až 9 litry. Za čtyři roky užívání naprosto bez výhrad, rozhodně žádnej šrot.
Za tyto penize nemusis koupit spatny 190E, mozna bych vedel i o vetsi 200E za 30 000,-. Porovnavat BMW 318i nebo Mercedes 190E a Favorit je jako zatloukat hrebik rukou nebo kladivem... To je auto o 2 tridy mensi a z levneho segmentu trhu, kdezto ti druzi dva jsou zastupci top stredni tridy, ve sve dobe.
Auto za 30 000,- nemusi byt srot! Ale kdyz na to nemas, odpracujes si to. Misto servisu moudra knizka, kamarad na telefonu a sada klicu. Starsi auta jsou jednodussi nez ta dnesni a ani jejich elektronika neni slozita (ta ale uz vetsinou chce odbornika).
Bacha na starsi Japonce, jsou to spolehliva auta (vetsinou i dost dlouho), ale dily na ne uz nejsou tak dostupne jak pro Evropskou produkci. Jak starnou riziko potizi stoupa a dostupnost (jak cenova, tak ze zrovna pro tu kterou motorizaci a rocnik, na X verzi jsou zel e😜erti) dilu klesa.
Auto za 30 000,- nemusi byt srot! Ale kdyz na to nemas, odpracujes si to. Misto servisu moudra knizka, kamarad na telefonu a sada klicu. Starsi auta jsou jednodussi nez ta dnesni a ani jejich elektronika neni slozita (ta ale uz vetsinou chce odbornika).
Bacha na starsi Japonce, jsou to spolehliva auta (vetsinou i dost dlouho), ale dily na ne uz nejsou tak dostupne jak pro Evropskou produkci. Jak starnou riziko potizi stoupa a dostupnost (jak cenova, tak ze zrovna pro tu kterou motorizaci a rocnik, na X verzi jsou zel e😜erti) dilu klesa.
hm. no uz opravdu vazne uvazuji o BEEMFAU nejlip e30ku. To bych ale za 30 000 musel mit haluz. Uz se chystam vybirat. Bohuzel vsak neznam nikoho kdo se v tom vyzná 😒 CHtel bych se neco o autech dozvedet a zajezdit si (dokud je jeste ropa :-! a dokud mam nake body 😉 ). Jen tak abyste meli predstavu Mam 18 let a mimo autskolu mam najezdeno tak 200km a to navic jen s novym Sub. wrx sti.U rizeni toho auta jsem krecovity jak kukuricna placka. 😉 Takze stale schanim nakeho odbornika na BMW z nasi rodiny kdo se mnou skoci do bazaru a neco vobhlidnem
[odkaz] celkem dobre vypada tenhle ne? ALe az na ten zadni blatnik. To by mohlo znamenat ze bylo bourane 😞
PS😁oufam ze me nikdo nezabije ze sem davam odkaz 😁
PS😁oufam ze me nikdo nezabije ze sem davam odkaz 😁
To jsem myslel vazne... Tyhlety auta je to nejlepší co snad vůbec je!!!
Jo a kdyby jsi chtěl něco pod čim můžeš strávit odpoledne, ber Favorita....Vim to mluvim z vlastní zkušenosti, mám totiž formana 😁
Jo a kdyby jsi chtěl něco pod čim můžeš strávit odpoledne, ber Favorita....Vim to mluvim z vlastní zkušenosti, mám totiž formana 😁
TSMART: Já to nemyslel tak, že je to hrozně poruchový.....Poslední 3 roky jezdím bez závady....
Navíc abych pravdu řekl Formana mám jenom pro radost >😁
Jinak mám služební auto MB E-kombi.... :-!
Nejvíce miluju když se přiženu domu Ečkem a přesednu do Formana... Takovej pocit člověk zažije už jen v něčem, můžu ovládat cokoliv na co si vzpomenu a jedu jak chci (a navíc mně do toho nekecá elektronika) 😁
Navíc abych pravdu řekl Formana mám jenom pro radost >😁
Jinak mám služební auto MB E-kombi.... :-!
Nejvíce miluju když se přiženu domu Ečkem a přesednu do Formana... Takovej pocit člověk zažije už jen v něčem, můžu ovládat cokoliv na co si vzpomenu a jedu jak chci (a navíc mně do toho nekecá elektronika) 😁
já jsem měl fávo čtyři roky,a spokojenost.... 😉
Pravda,potřeboval občas opravu,a dvakrát mi ráno nenastartoval ale stačilo to,jezdilo to,a o to de,ne? >😁
Pravda,potřeboval občas opravu,a dvakrát mi ráno nenastartoval ale stačilo to,jezdilo to,a o to de,ne? >😁
Já sem na Golfa II. Za 30 seženeš seupr auto. Sám se rozhodoval mezi Swiftem r.v. 95 a Golfem r.v.89. Počítej tak 5. tis jako rezervu na opravy. Já chtěl auto za 25 a koupil za 17 tis. Ted sem uz na nějakych 23. tis.
Jen tak pro představu: Kamarád koupil G3 1.9 td za 35. tisic ve slusnem stavu- letni alu + zimni, cd prehravac......jen orezle zadni lemy.
Jen tak pro představu: Kamarád koupil G3 1.9 td za 35. tisic ve slusnem stavu- letni alu + zimni, cd prehravac......jen orezle zadni lemy.
Neporadil bys mi treba nejake auto v teto cenove relaci? Kdyby jezdilo aspon 2 roky tak by to bylo fajn . Taky by me zajimalo, jestli je lepsi investovat do aut dovezenych napriklad z nemecka? Maji tam lepsi cesty, takze by mely byt v lepsim stavu ne?
Diky