Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

20 komentářů

Ahoj, uvazuju o nakupu auta do 30 000. Vim ze to jsou auta, ktera by na silnici ani patrit nemela...ale i tak. Celkem se mi libi auta BMW 3 (kolem 198😄 ,mercedesy(1, 198😄 a mazda 323. Ale zdaji se mi nak podezrele levne a to i na dobu sveho vzniku. Asi v nich bude nejaky hacek ne?Osobne bych volil asi BMW ale mazda bude asi spolehlivejsi ne?

Neporadil bys mi treba nejake auto v teto cenove relaci? Kdyby jezdilo aspon 2 roky tak by to bylo fajn . Taky by me zajimalo, jestli je lepsi investovat do aut dovezenych napriklad z nemecka? Maji tam lepsi cesty, takze by mely byt v lepsim stavu ne?

Diky
Kdyz budes chvili hledat tak urcite najdes nejakej aspon trochu zachovalej kousek. Osobne bych volil BMW e30. Pred 4 lety jsem ho sam mel. 324td. Ten si myslim ze asi nesezenes v dobrym stavu(mozna pri trose stesti u sousedu v D) Doporucil bych ti 318i pokud to chces jen jako dopravni prostredek. Pokud od auta cekas vic nez jen presun z bodu A do bodu B tak urcite nejakou 6v variantu. Asi nejlepe 325i.

Preju hodne stesti pri vyberu.
za ty prachy tak leda celkem slušnej a celkem pojízdnej favorit 😁
Kdyz se zajedes kouknout do nemecka, tak uvidis ze bazarech se daj e30 sehnat v klidku za 600-1000euro. Celkem slusnej favorit neexistuje.
Dekuji vsem.

Jste sem se chtel zeptat na ten dovoz z nemecka: Aso je lepsi kdyz tam sam zajedu, nez kdyz to koupim uz dovezene z nakeho bazaru ze? Ale hlavne: Nejsou tam potom nake problemy s prihlasenim vozidla? Nebo je to bezne jako u auta s ceskym puvodem? Dekuji

Favorit:no taky jsem o nem uvazoval ale myslim si ze patrim mezi lkidi, kteri by tomu radi venovali nejaky cas a venovat cas s opravou favorita asi nema sm,ysl 8-s A favorit je na tom pry hodne spatne s bezpecnosti (i kdyz i BMW v tom roce taky asi nebyl tank) a s tuhosti karoserie.
No tak to se hodne pletes s tim tankem. Vem si do ruky jakykoliv karosarsky dil z e30 a zkus s nim neco udelat. malinko ho ohnout nebo tak neco. Az se ti to podari tak zkus to samy s dilem z favorita.

Dovoz z nemecka bud na prevozkach nebo na vleku. oboje ma svoje pro a proti. Ja vezl vzdycky na znackach. A urcite se vyprav sam. Dovezeny od nekoho nema smysl.
S tim tankem si mne potesil. Dalsi duvod koupit trakove krasne auticko 😄
No reknu Ti, ze to ale opravdu bude srot
Loni na jaře jsem prodával accorda, r.v. 1990, za 32 tisíc, a jsem si jistej, že si kupující musí lebedit, protože to auto bylo prostě skvělý a stoprocentně spolehlivý, až jsem tomu sám nevěřil. Cesty po celý Evropě včetně třítýdenní rundy po Skandinávii, kdy nebylo víc než -10, spotřeba u dvoulitru mezi 8 až 9 litry. Za čtyři roky užívání naprosto bez výhrad, rozhodně žádnej šrot.
Mercedes 190 za ty penize muze bejt celkem pohodovej - zadnej vrak. Kdyby te to vice zajimalo, napis mi zprávu... dost mozna sem zapomenu zabloudit znovu...😊
Za tyto penize nemusis koupit spatny 190E, mozna bych vedel i o vetsi 200E za 30 000,-. Porovnavat BMW 318i nebo Mercedes 190E a Favorit je jako zatloukat hrebik rukou nebo kladivem... To je auto o 2 tridy mensi a z levneho segmentu trhu, kdezto ti druzi dva jsou zastupci top stredni tridy, ve sve dobe.

Auto za 30 000,- nemusi byt srot! Ale kdyz na to nemas, odpracujes si to. Misto servisu moudra knizka, kamarad na telefonu a sada klicu. Starsi auta jsou jednodussi nez ta dnesni a ani jejich elektronika neni slozita (ta ale uz vetsinou chce odbornika).

Bacha na starsi Japonce, jsou to spolehliva auta (vetsinou i dost dlouho), ale dily na ne uz nejsou tak dostupne jak pro Evropskou produkci. Jak starnou riziko potizi stoupa a dostupnost (jak cenova, tak ze zrovna pro tu kterou motorizaci a rocnik, na X verzi jsou zel e😜erti) dilu klesa.
hm. no uz opravdu vazne uvazuji o BEEMFAU nejlip e30ku. To bych ale za 30 000 musel mit haluz. Uz se chystam vybirat. Bohuzel vsak neznam nikoho kdo se v tom vyzná 😒 CHtel bych se neco o autech dozvedet a zajezdit si (dokud je jeste ropa :-! a dokud mam nake body 😉 ). Jen tak abyste meli predstavu Mam 18 let a mimo autskolu mam najezdeno tak 200km a to navic jen s novym Sub. wrx sti.U rizeni toho auta jsem krecovity jak kukuricna placka. 😉 Takze stale schanim nakeho odbornika na BMW z nasi rodiny kdo se mnou skoci do bazaru a neco vobhlidnem
[odkaz] celkem dobre vypada tenhle ne? ALe az na ten zadni blatnik. To by mohlo znamenat ze bylo bourane 😞

PS😁oufam ze me nikdo nezabije ze sem davam odkaz 😁
Ja bejt tebou tak ho beru, za ty prachy je super 😊
To science: Tos myslel vbazne nebo ironicky???
To jsem myslel vazne... Tyhlety auta je to nejlepší co snad vůbec je!!!

Jo a kdyby jsi chtěl něco pod čim můžeš strávit odpoledne, ber Favorita....Vim to mluvim z vlastní zkušenosti, mám totiž formana 😁
Science:ale zas tak hrozný ty naše Favority nejsou, přece se ti nepodělává na každým km!Já za 2 roky neměl žádnou závadu,jen jsem prostě vyměnil rozvody,olej,svíčky,VN kabely a všechny filtry a pak už jen jezdil.A 100% by mi předtim každej tvrdil ať si nemyslim,že budu jezdit bez oprav 😁
TSMART: Já to nemyslel tak, že je to hrozně poruchový.....Poslední 3 roky jezdím bez závady....

Navíc abych pravdu řekl Formana mám jenom pro radost >😁

Jinak mám služební auto MB E-kombi.... :-!

Nejvíce miluju když se přiženu domu Ečkem a přesednu do Formana... Takovej pocit člověk zažije už jen v něčem, můžu ovládat cokoliv na co si vzpomenu a jedu jak chci (a navíc mně do toho nekecá elektronika) 😁
Tommy100
já jsem měl fávo čtyři roky,a spokojenost.... 😉

Pravda,potřeboval občas opravu,a dvakrát mi ráno nenastartoval ale stačilo to,jezdilo to,a o to de,ne? >😁
Petr Kneifl
Já sem na Golfa II. Za 30 seženeš seupr auto. Sám se rozhodoval mezi Swiftem r.v. 95 a Golfem r.v.89. Počítej tak 5. tis jako rezervu na opravy. Já chtěl auto za 25 a koupil za 17 tis. Ted sem uz na nějakych 23. tis.

Jen tak pro představu: Kamarád koupil G3 1.9 td za 35. tisic ve slusnem stavu- letni alu + zimni, cd prehravac......jen orezle zadni lemy.