Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

ahoj, tak jsem tu zase s dalsim autem, byl jsem sice pevne rozhodnut ze si koupim Fiat Coupe 20VT, ale nejak to nevyslo, sbehal jsem co se dalo a nikde nemeli poradny kousek ale narazil jsem ciste nahodou na Hondu Prelude 2.0i, docela mi to auto vyrazilo dech, rok vyr. 1998, najeto 114tis., serisni knizka, nebourany, garazovany a co sem mel moznost videt tak je v TOP STAVU a to jak design tak motorove, proste jedna basen, cena 180tis., co vy na to, vyplati se takovato "sportak" a nebo je lespi dal shanet u nas asi nesehnatelnyho Fiata nebo jit do dalsiho sportaku typu Ford PUma/Couger???

diky za vase tipy
Pokud je opravdu v takovým TOP stavu tak není co řešit.Podle mě je proti tomu Fiatu nejen hezčí,ale hlavně víc sporťák a to se vším všudy,jel jsem v ní jen dvakrát,ale dojem byl super.Navíc bude spolehlivější,zvlášť když má servisku a byla garážovaná.
Jestli vybíráš mezi Hondou a Fiatem, tak co řešíš? Honda je jasná volba - hezčí design (ale je to otázka vkusu), jednoznačně lepší image značky, jednoznačně lepší motor a troufnu si tvrdit, že i výbava. Možná bude vyšší cena, ale určitě ta Honda bude spolehlivější než Fiat. Sám jsem měl Preludku z roku 87, a byla suprová, pak jsem měl Accorda Coupé 93 oboje byly dvoulitry a naprostá spokojenost. Podle mě, je Fiat Coupé pouze pokus o sportovní auto (fiaťáci, nekamenujte mě >😁 )