Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

11 komentářů

Prosím o radu, které z těchto dvou vozů koupit. Kia bude asi o něco lepší,
ale C4ka je teď za podobnou cenu v lepší výbavě.
Jezdím každy den asi 100km ve dvou až čtyřech lidech většinou po dálnici,
občas po Praze.
Uvítám jakékoliv poznatky o těchto vozech, připadne doporučení
jiného vozu v ceně kolem 250 tis Kč.
Děkuji moc.
Auto CZ
😉 kup to co si myslis ty, obe vozy ponukaji starou techniku z konca 9o let,... ja byh sel jinaM... :-!
Katikakus
No ty jsi fakt hnup. Pry "techniku z devadesatych let." :no😒br />
Doufam, ze udaj o svem veku v profilu jsi schvalne o 20 let prestrelil. To jedine by omlouvalo tvou hloupost.
Auto CZ
ty si asi deda, ktory jezdil cely zivot na baŕkasu,..C4 je na platforme B z roku 1999, Ceed pouziva podvozkovu gulas z modelov tej istej technologickej urovne co sa tyka vyvoja,.. chod najprv na skolenie do fabriky, ak vobec vies ako sa auta tvoria .. no comment >😁 :-!
Katikakus
Platforma na ktere C4 stoji byla mezitim dvakrat modernizovana, to ti zrejme uniklo. Jeji koreny dokonce sahaji az do roku 1991 k Citroenu ZX, to ovsem ani zdaleka neznamena, ze je to porad ta sama platforma. Vyvoj hosanku, dokaze zazraky, kdyz je zaklad dobry.
Zbytek nema smysl komentovat, ztrapnil jsi se uz tady😒odkaz] a odkryl tak svou intelektualni uroven. Ale dik za pobaveni.
I 10 pripsevku staci na to, aby si clovek udelal "jmeno" :-!
Auto CZ
ZX je robena na uplne niecom inom, C4 je o dve generacie niekde inde, a vobec nejde o to kolkymi modernizaciami presla,..vlastne nerozumiem o com sa tu toci vec, .. ide o to ze porovnavat elektronkovy televizor s plazmou sa neda,...ja mam niekolke auto v poradi, viem si vybrat to ktore mi vyhovuje, nepotrebujem na to zakomplexovane navody,rad si vypocujem nazory druhych, ale nedam si kecat do veci ludmi, ktory jazdia barkasom, leju cervenu nakradnutu naftu do Q7 a su obmedzeny vyskou konta v banke,.. inac pri pohlade na cesky trh vidime skupinu klientov, ktora je uz casom tak zmagorena, ze okrem tria Passat, Octavia a mondeo nie je schopna uvazovat komplexne a k veci, u pozeram, ze sa tu pridavaju uchylaci ktory sa zainteresovali do triedy made in severna korea,.. budiz :-!
Katikakus
Zjevne si nepamatujes, co jsi napsal o par radku vys. Ty jsi tu psal nesmysly o technice z 90 let, ne ja. 8-s
Auto CZ
..neriesil som nesmysly, iba to ze obe auta dnes nepatria k najmodernejsim vozidlam, su to take druhorade lacne modely na trhu, ako kedysi Astra G Classic atd,.. chcel som povedat ze za 26otis. ci kolko dnes je lepsie popozerat sa po modernejsom malom aute, ktore ponuka skoro rovnaky priestor ale o generaciu modernejsiu techniku a materialy, vybavu ... 8-s
Auto CZ
inac si nudny a jednostranny, dufam len ze nie si inzinier, ktory ma do cinenia s vyrobou vozidiel .. >😁 to si zajtra zostrojim radsej sam nejaky stvorkolesovy kus :-!
Katikakus
Jasne Pytliku >😒]
Auto CZ
8-s >😒] ty mas ake auto teraz?