já bych šel do té octavie RS,můžeš převést i 5lidí,komfortně
30000km ročně s octavii taky není problém a máš tam kufr i na štěhování >😁 ta oktávka je chytrá volba,kdykoliv budeš potřebovat normální auto,tak to v těch kupátkách nenajdeš 8-s
ve žluté nebo černé,i červené vypadá velmi dobře :-!
ale tak jako bmw zas ne :roll:
30000km ročně s octavii taky není problém a máš tam kufr i na štěhování >😁 ta oktávka je chytrá volba,kdykoliv budeš potřebovat normální auto,tak to v těch kupátkách nenajdeš 8-s
ve žluté nebo černé,i červené vypadá velmi dobře :-!
ale tak jako bmw zas ne :roll:
NA oktavku a A3 by som zabudol, ked uz tak z VWgroup jedine Audi TT, nevim vsak ci spada do cenovej kategorie ktoru pozadujes. Inak ja by som bral BMW e46 330ci- fakt super auto 😄
A co Hyundai Coupe? Nechají se sehnat i kousky z roku 2005 za 380 000 Kč. Anebo starší (2002) a o mnoho levnější. Výkon je asi 142 koní (možná i vyšší, to nevim). A má 5 sedadel. 😄
jj,hyundai coupe to je fakt něco :shock: moc krásné autíčko s dobrýma jízdníma vlastnostma :-! Taky bych o něm uvažoval 😉
Mno i ta Hyundai nevypadá špatně.Do BMW bych nešel sice pěkné auta,ale co čtu se spolehlivosti jsou na štíru.A ty náhradní díly.A co takle Škoda 110R a nebo Honda S2000?
Mno i ta Hyundai nevypadá špatně.Do BMW bych nešel sice pěkné auta,ale co čtu se spolehlivosti jsou na štíru.A ty náhradní díly.A co takle Škoda 110R a nebo Honda S2000?
Je pravda, ze mezi BMW je trojka E46 co se tyce spolehlivosti spise podprumerna, ale v celkovem pomeru k ostatnim znackam to neni nic hrozneho.
Je pravda, ze mezi BMW je trojka E46 co se tyce spolehlivosti spise podprumerna, ale v celkovem pomeru k ostatnim znackam to neni nic hrozneho.
Dneska jsem procházel bazary a Skoro 10min jsem zůstal přešlapovat u Peugeotu 406 cupe super kočár a s 3.0 V6 pilka pro 4 spoluobčany. Není nad velké „kupatko“
Slunce: rychly je, motor je silny ale na pilku je treba mit ostry i podvozek a ten udelal peugeot naposledy do GTi 😉
a jelikoz tu mluvime o charisma 406 ac kupe nepripada v uvahu 😞
A Hyundai Cupé má charizma? :shock:
rozhodne vic nez 406 kupe...ale mas pravdu ani tak to neni nejcharismatictejsi auto proto sem tipoval ze si vybere Z3...castecne taky proto ze uz se do ni zakoukal >😁
Rouzhodně bych šel do Subaru...například na tipcars.cz je Impreza GT z roku tuším 2000 s 280 koňmi...a to si myslím, že (ve vší upřímnosti k ostatním zmiňovaným značkám) je téměř bezkonkurenční., zvlášť, když spadá do už zmiňovaní cenové kategorie. Sice to není "stěhovácké" auto stylu OI 1.9 TDi 66 kw kombi, ale ten adrenalin v krvi...
nejde o adrenalin de o image a respekt predevsim na dalnic predpokladam...a tva kriteria splnuje nejlip Z3...je to sice hardcore ale charisma ma ze zminovanych nejvetsi a rychly je taky dost...nevim kde chrestyss cetl ze BMW jsou nespolehliva auta ale je to podle me naprosty blabol...nahradni dily sice nejsou nejlevnejsi ale to nejsou u zadneho ze zminovanych aut a navic vybirat si auto podle ceny dilu :roll: ...Honda S2000 je take velmi zajimava volba...spolehliva je dost rychla taky a vzhled...vsak vite sami >😒] ...a za tech 350 000 uz v nemecku sezenes moc pekny kousek...takze ja bych to ted postavil Z3 vs. S2000...jsou to rozdilna auta takze uz jen zalezi na tom co je ti blizsi a protoze si na prvni misto dal charisma tipuju ze to bude Z3 >😒]
Ultima:nevim kde chrestyss cetl ze BMW jsou nespolehliva auta ale je to podle me naprosty blabol...nahradni dily sice nejsou nejlevnejsi ale to nejsou u zadneho ze zminovanych aut a navic vybirat si auto podle ceny dilu
Hele hádat se tu s tebou nechci jen jsem to vyčetl z časopisu.Nepsali o mechaniké části,ale spíše se zmiňovali o té elektronické.Ale ty můžeš mít osobní zkušenosti.Víme co píšou v časopisech a jaká je realita.
Hele hádat se tu s tebou nechci jen jsem to vyčetl z časopisu.Nepsali o mechaniké části,ale spíše se zmiňovali o té elektronické.Ale ty můžeš mít osobní zkušenosti.Víme co píšou v časopisech a jaká je realita.
Řešit tvůj problém, tak beru Imprezu GT nebo wrx. Má charisma, neni to tuctovka, perfektní jízdní vlastnosti a 4 lidi to taky převeze.
ani jedno z tehle me mo charismaticky neprijde, az na subaru, ale stejne bych si misto nej vzal mišaka EVO .ale co treba neco co ti udela radost jako porshe 911, supra, corveta, 300zx...skvely zadokolky a nebo treba neco s paradni ovladatelonosti jako mitsu 3000gt...ma cca 300 koni a vic ve 4x4.daji se v tech cenach cos rikal najit, ale asi budou trochu starší...
mit ty prachy tak bych pomyšlel na neco takovyho😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
nebo bych dal šetřil na nejakyho divokyho itala
co?....viva la body
mit ty prachy tak bych pomyšlel na neco takovyho😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
nebo bych dal šetřil na nejakyho divokyho itala
co?....viva la body
...problém je v tom že v tom autě najezdím opravdu nějakejch 30tisíc kiláku ročně, a nevím jestli zrovna Z3 je na tohle nevhodnější...
zkuste pls přihlídnout k tomuto faktu protože ty kiláky v tom opravdu nalítam.
Mělo by to bejt auto s charisma, kupé, ale ať mě nesežere jeho provoz (co Hyundai Coupe má kámoš...tím to padá, nechci stejný auto 😊
tipy ala porsche 911 corvetta,...to mi přijde totalně mimo požadavky,
Impreza je sado ale kupátko to není. Peugeot 406 coupe ...to uz radsi C70 T5 turbo
S2000 je zuppa, ale to bych radši bral Z3..
Zužuju výběr na Prelude 2,2 4WS, Z3 2,8coupe, E46 2,8 coupe...
Prelude je nejhnusnější ale dá se sehnat za super prachy, ctyrkola je fajn, a 2,2Vtec funguje spolehlive a dobre
zkuste pls přihlídnout k tomuto faktu protože ty kiláky v tom opravdu nalítam.
Mělo by to bejt auto s charisma, kupé, ale ať mě nesežere jeho provoz (co Hyundai Coupe má kámoš...tím to padá, nechci stejný auto 😊
tipy ala porsche 911 corvetta,...to mi přijde totalně mimo požadavky,
Impreza je sado ale kupátko to není. Peugeot 406 coupe ...to uz radsi C70 T5 turbo
S2000 je zuppa, ale to bych radši bral Z3..
Zužuju výběr na Prelude 2,2 4WS, Z3 2,8coupe, E46 2,8 coupe...
Prelude je nejhnusnější ale dá se sehnat za super prachy, ctyrkola je fajn, a 2,2Vtec funguje spolehlive a dobre
Na tipcars.cz jsou tři subaru svx. To nejlevnější stojí za prd, na to jsem koukal, ale ty dvě další... Nedávno se tam prodával kousek za něco kolem 250 tisíc, tuším, a ten byl v naprosto skvělém stavu.
Tohle auto teda charizma má 😄
Tohle auto teda charizma má 😄
Tak pardon beru z5. do te cenove hranice jsem 330i coupe nenasel, ale narazil jsem na jednoho mazlika😒br />
[odkaz]%E3DexlCsAsCs…
[odkaz]%E3DexlCsAsCs…
Audi obvykle klesaji rychleji nez BMW, ja jsem s A4 3.0 Quattro spokojen.
Az na spotrebu..😊
Takze v ty cenovy relaci by se dalo najit urcite cokoliv z te puvodni generace anebo mozna i nejaky kousek z te soucasne generace pred faceliftem
Az na spotrebu..😊
Takze v ty cenovy relaci by se dalo najit urcite cokoliv z te puvodni generace anebo mozna i nejaky kousek z te soucasne generace pred faceliftem
MR2 ...stara je super ale moc stara a ta nova je podle mne totalne hnusna
A4 je sice asi fajn auto, ale kupe to neni a moc charisma to teda taky nema
jinak tech 350k je strop..vys opravdu jit nemohu, jinak bych tu Celicu bral 😊
A4 je sice asi fajn auto, ale kupe to neni a moc charisma to teda taky nema
jinak tech 350k je strop..vys opravdu jit nemohu, jinak bych tu Celicu bral 😊
Do tehle aut sice moc nevidim ale vzhledove se mi libej. Ten 300zx ma podle me i celkem charisma. I kdyz rocnikove trochu starsi, nadruhou stranu malo najeto. No je to na tobe.
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB… />
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB… />
[odkaz]%F3P%F3R~BmSB…
Cyborg> asi to vis, ale pro jistotu: Prelude 4WS neni "ctyrkola", jak pises, ma jen nataceci zadni napravu.
Rene Valnoha: ty by si chtel v 300ZX jezdit 30k kilaku rocne... jako druhy jeste min prakticy auto bych to bral...ale tak na vikendy max...
Já bych doporučil tu Alfu 147 2.0 selespeed (řazení na volantu)Za ty prachy v plný palbě a málo najeto..Ty BMW staršího data ve třídvéři vypadaj stejně většinou jako levný verze se šestnáctkou motorem a obsahy 2.8 a výš se rozhodně pod deset litrů nedostanou,to bys musel jezdit jako úchylák.Samozřejmě netvrdim,že by to byly špatný,nebo poruchový auta,to ani náhodou.
mam asi docela neobvykle kriteria..
Shanim auto co ma predevsim charisma (tzn neco jako Golf IV odmitam), je idealne dvoudverove, s vykonem 150ps -250ps, idealne ctyrkolka (neni nutne), a pujde s nim najezdit 30tisic km rocne(tzn nechci jezdit co ctvrt roku do servisu), nemusi mit skoro zadny kufr a bylo by fajn kdyby aspon nouzove zvladlo 4lidi(ale to taky neni nutnost)..
Moji favorite: Honda prelude 2,2; BMW E36 - E46 2,8; Audi A3 1,8T, Octavia RS,Alfa 147 a jako nejvetsi ulet BMW Z3 coupe 2,8 - to bych chtel asi nej ale to mi prijde uz docela fakt hardcore
Co se tyce spotreby tak prumer kolem 10/100 je v poho, ale zajimalo by me jeste jestli mate nekdo zkusenost z vyse uvedenymi auty, nebo treba s vlastnim doporucenym autem podobnyho stylu a prestavbou na plyn..
Vybiram uz asi mesic a mam cim dal vetsi zmatek v hlave 😊
diky moc za rady..