Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

Nedávno jsem při schánění spojkové sady na mé Suzuki narazil na značku

NIPPARTS. Rozdíl oproti ostatním značkám v ceně je 2000kč méně, tak mě zajímá jak je to s kvalitou.

Jaké máte zkušenosti s touto značkou?
Nipparts je NL překupník dílu od dodavatelů do prvovýroby asijských automobilek. Díly jsou totožné s originálem, pouze jim chybí logo automobilky. Aspoň u všech dílu, co jsem od nich měl na Nissana, to tak bylo - tlumiče, filtry (olej, klima)... Cenově jsou někdy pod cenou ostatních aftermarket výrobců, někdy nad, dokonce jsem našel díly od Nipparts se stejnou cenou jako originál (brzdové destičky).
Mam od nich lamelu na mojom Samuraji a drzi v pohode. dla mna, uplne normalny aftermarket, urcite nie je nekvalitnejsia ako ine znacky...
Samurai? Kámarád zrovna něco schání. Nevíš o něčem?

Jak to vůbec jezdí? Má to papírově docela malej výkon, tak by mě zajímalo jak to jezdí v reálu v terénu.
:shock: >😁 :shock: >😁 :-! :-! :shock: >😁 >😁 >😁

Asi tak jazdí zachovalý Samurai v teréne!!! 😉

Mám dost starý kus ,napriek tomu je absolútne spoľahlivý, ľahko udržiavateľný a čo sa týka jazdných vlastností v teréne - tvrdím, že pokiaľ ide o verziu vybavenú uzávierkou, tak lepšie auto do najťažšieho terénu nepoznám...

Je krátke, dobrá svetlá výška, listové (!) pruženie, redukcia, uzávierka...

V princípe - zvez sa po poriadnom teréne a nebudeš chcieť iné!!!

Na cesto preto logicky nie je ktovie čo.

A naviac, vzhľadom na malý obsah výborná spotreba - aj v teréne do 10 litrov. Stačí využívať redukciu, na ceste sa dá ísť v pohode okolo stovky.