Mam od nich lamelu na mojom Samuraji a drzi v pohode. dla mna, uplne normalny aftermarket, urcite nie je nekvalitnejsia ako ine znacky...
Samurai? Kámarád zrovna něco schání. Nevíš o něčem?
Jak to vůbec jezdí? Má to papírově docela malej výkon, tak by mě zajímalo jak to jezdí v reálu v terénu.
Jak to vůbec jezdí? Má to papírově docela malej výkon, tak by mě zajímalo jak to jezdí v reálu v terénu.
:shock: >😁 :shock: >😁 :-! :-! :shock: >😁 >😁 >😁
Asi tak jazdí zachovalý Samurai v teréne!!! 😉
Mám dost starý kus ,napriek tomu je absolútne spoľahlivý, ľahko udržiavateľný a čo sa týka jazdných vlastností v teréne - tvrdím, že pokiaľ ide o verziu vybavenú uzávierkou, tak lepšie auto do najťažšieho terénu nepoznám...
Je krátke, dobrá svetlá výška, listové (!) pruženie, redukcia, uzávierka...
V princípe - zvez sa po poriadnom teréne a nebudeš chcieť iné!!!
Na cesto preto logicky nie je ktovie čo.
A naviac, vzhľadom na malý obsah výborná spotreba - aj v teréne do 10 litrov. Stačí využívať redukciu, na ceste sa dá ísť v pohode okolo stovky.
Asi tak jazdí zachovalý Samurai v teréne!!! 😉
Mám dost starý kus ,napriek tomu je absolútne spoľahlivý, ľahko udržiavateľný a čo sa týka jazdných vlastností v teréne - tvrdím, že pokiaľ ide o verziu vybavenú uzávierkou, tak lepšie auto do najťažšieho terénu nepoznám...
Je krátke, dobrá svetlá výška, listové (!) pruženie, redukcia, uzávierka...
V princípe - zvez sa po poriadnom teréne a nebudeš chcieť iné!!!
Na cesto preto logicky nie je ktovie čo.
A naviac, vzhľadom na malý obsah výborná spotreba - aj v teréne do 10 litrov. Stačí využívať redukciu, na ceste sa dá ísť v pohode okolo stovky.
NIPPARTS. Rozdíl oproti ostatním značkám v ceně je 2000kč méně, tak mě zajímá jak je to s kvalitou.
Jaké máte zkušenosti s touto značkou?