0
uvažuji o koupi staršího typy Grand Vitary, nevím jestli benzín nebo diesel. Jezdím cca 50 procent po polních cestách - myslivost. Napište zkušenosti s tímto autem.
Hm Grand Vitara moze byt fajn ale osobne by som sa pozrel po nejakom starsom Nissane alebo Mitsubishi. :roll:
Ale ked chces Tu Vitaru tak by som sa nepustal do dieselu.Pretoze to su stare diesle a este u SUV hm hm 8-s ......doporucoval by som ti 2.0l 95 kW no a ked chces predbehnut nejaky ten traktor tak 2,5 to je na tebe 😄
Aj Honda je fajn napad 😁
díval jsem se na různé autobazary u nás i venku a připadne mi, že za stejné peníze (cca 300.000) dostanu u CRV přece jenom lepší techniku. Suzuki v této ceně jsou více ojeté a mají menší výbavu, a motory pravděpodobně u Hondy budou lepší než Suzuki. Samozřejmě vlastnosti v terénu u CRV jsou horší, ale nechci dělat e😜edice, potřebuji aby mi to na každém drnu neklouzalo.
Ahoj řidiči a řidičky,
je zde někdo, kdo má NOVOU Grand Vitaru. Uvažuji o koupi a potřebuji někoho, kdo ji už má.
Díky.
Petr
je zde někdo, kdo má NOVOU Grand Vitaru. Uvažuji o koupi a potřebuji někoho, kdo ji už má.
Díky.
Petr