Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

Saab
Ups, tak to buď připlatit nebo vzít model před faceliftem s motorem 1.8 nebo 2.0, ale ty jsou bez VVTi 😢
Takové je ať koukám jak koukám po bazarech (ČESKÝCH) za více jak 230tisíc😒 a dovozu například z německa nebo tak prozměnu nerozumím jak to chodí..
Saab
Pokud chceš vyzkoušet Toyotu, tak tvým požadavkům odpovídá Toyota Avensis. Je velká jako Passat/Mondeo a je to kvalitní a spolehlivé auto. Doporučoval bych faceliftovanou verzi, která se vyráběla od roku 2000 a na první pohled ji proti "starší" verzi poznáš podle toho kde má znak Toyoty. Starší (do 2000) má znak Toyoty na kapotě a faceliftovaná verze (od 2000) jej má mezi světly. Co se motorů týče, tak záleží na tvých požadavcích, z benzínu se jako ideální jeví 1.8ka, ale ta se do ČR oficiálně nedovážela, takže by ses musel kouknout po dovozu a u dieselu je to jasné, je to 2.0 D4-D (81kW), což je už common-rail diesel. Do verze před facelitem se dával jen "klasický" turbodiesel (další rozlišovací znak). Při výběru si ten diesel nespleť s benzínovým dvoulitrem, ten se označuje jako 2.0 D4 (110kW), což je označení pro přímé vstřikování benzínu (obdoba FSI u VW). Ještě se do Avensisu dávala 1.6ka, ale to je podle mne na takové auto slabý motor. Všechny benzínové motory jsou samozřejmě VVTi.
Ikdyž jsem jmenoval Audi a3 což je spíš menší auto, raději bych volil auta podobný passatu. Jen kdyby se ten passat tolik nekradl😒 no aby mělo hodně místa a kvalitní jízdu. Což myslím jak u passata tak podobnýmu typu Ford Mondeo.. moc se v tom neorientuju, snad pochopíte a poradíte, díky moc😄
Ahoj, již nějakou dobu jezdím otcovím autem (Ford Mondeo) ale chystám se koupit nějaké spolehlivé auto do částky 200.000. Asi to není zrovna příliž ale něco se z toho snad vytřískat dá. Přemýšlel jsem nad Audi a3, jenže (na což ybch vcelku rád také slyšel váš názor) za takovou cenu neví v jakém stavu bych moh sehnat. VW passat byla další alternativa ke které bych se ale schyloval asi až k poslednímu možnému. Láká mě poznat například toyoty, slyšel jsem o jejich spolehlivosti a hlavně získání si řidiče😄 no, díky všem co pomůžou