0
Nazdarek všichni,chtěl bych se zeptat jak hodnotíte Suzuki SX4 ,mam v planu tuhle karu zakoupit,tak by me zajimalo jaký nazor na ni mají ostatní.dekuji
Este horsie. Dovozca vraj nevie ziskat pre Slovensko viac kusov, takze do konca roka vypredane. Su poradovniky ako na Favorit za komancov. Potencialne na zaciatku 2007 sa nieco podari zohnat navyse. Bratovi ale este v juni povedali predbezne ze Maj 2007!!! Aspon teda na verziu Outdoor.
Inac bol som pred par mesiacmi na testovacej jazde na Outdoor-ke 1.6 a teda paradicka. Bolo naprsane, skusali sme brutalne manevre a sedelo ako prikovane (bola to pritom veria bez ESP). Pritom sa mi jazda zdala velmi prijemna a Suzu dobre zvladalo aj jamy kolaje a rolety. Lepsie ako Swift, ktory som prebehol predtym. Paradny bol aj odpich z nespevnenej prijazdovky s auto rezimom (priraduje zadny nahon podla potreby). Motor mal tiez vcelku prijemny tah. Proste podarene auto. Odporucam.
Inac bol som pred par mesiacmi na testovacej jazde na Outdoor-ke 1.6 a teda paradicka. Bolo naprsane, skusali sme brutalne manevre a sedelo ako prikovane (bola to pritom veria bez ESP). Pritom sa mi jazda zdala velmi prijemna a Suzu dobre zvladalo aj jamy kolaje a rolety. Lepsie ako Swift, ktory som prebehol predtym. Paradny bol aj odpich z nespevnenej prijazdovky s auto rezimom (priraduje zadny nahon podla potreby). Motor mal tiez vcelku prijemny tah. Proste podarene auto. Odporucam.
No super, kto im bude skoro rok cakat na auto... A pritom sa tam neda nic nakonfigurovat, maximalne tak zvolit farba. By ma zaujimalo ci v krajinach kde dodavaju viac kusov im to nahodou vsetko nestoji na sklade 😄
Inac kde na auto.cz najdem archiv starych diskusii ktore uz nie je vidno vo fore?
Inac kde na auto.cz najdem archiv starych diskusii ktore uz nie je vidno vo fore?
Nahoře asi vidíš nabídku: Zobraz příspěvky 😉 Zkus Archív....
BTW:No,nebude čekat nikdo,proč čekat v 21. století déle než 4-5týdnů,když si to skládám(jinak mají téměř všichni vše skladem) a není to nějaké Ferarri atd. Je třeba jít o dům dál a hotovo 😁
BTW:No,nebude čekat nikdo,proč čekat v 21. století déle než 4-5týdnů,když si to skládám(jinak mají téměř všichni vše skladem) a není to nějaké Ferarri atd. Je třeba jít o dům dál a hotovo 😁
presne ako hovori IT, ponuka je dost siroka, SX4 je sice velmi podarene auto, ale treba sa poobzerat aj inde :-! ...ono "soudruzi v Madarsku" aj so svojim japonskym vedenim nejak neodhadli reakciu verejnosti a hrubo podcenili kapacitu vyroby - pokial viem bola planovana produkcia iba 40tis SX4 a 20tis Fiat Sedici :!: ale zda sa, ze to ani zdaleka nebude stacit, alebo jednoducho podcenili "nabeh" vyroby, a v dosledku neskutocne dlhych cakacich lehot moze zaujem opadnut natolko, ze nepredaju napokon ani tych planovanych 40tis kusov...
ale pokial som tu cital, tak aj Honda ma problem pokryt dopyt po uzasnom Civic G8 - priznam sa, ze ak by som mal tolko penazi, tak si ho asi kupim tiez 😉
Apropo na zaver: nemala by byt tato diskusia v inej "sekcii" :?: toto je sekcia "ojete auta" 😉
ale pokial som tu cital, tak aj Honda ma problem pokryt dopyt po uzasnom Civic G8 - priznam sa, ze ak by som mal tolko penazi, tak si ho asi kupim tiez 😉
Apropo na zaver: nemala by byt tato diskusia v inej "sekcii" :?: toto je sekcia "ojete auta" 😉
Aj ja som rozmyslal o tomto aute ale ked som zavolal predajcovi pred mesiacom tak som sa dozvedel, ze najskor tak zaciatkom roka by som sa dostal k autu.....
Já jsem ještě do podzimu plánoval výměnu manželčina Yarise za nový model...Nový Yaris je celkem dokonalé auto ( i když už raději s 1.3 motorem). Byl jsem se u místního dealera na tu SX4 podívat. Užitné vlastnosti a poměr vybavenost / cena vychází pro SX4. Použité materiály a kvalita zpracování interiéru pro Yarise. Nemohu se zbavit pocitu že interiér a zejména použité plasty u SX4 působí velmi lacině. Byl jsem se projet, hluk v kabině je citelně vyšší než v Yarisu, podvozek a brzdy velmi dobré. Pokud by byla k mání bral bych ji ve verzi GLX 4x4...ale s takovou budu hýčkat moju Yarisem. Alternativa k SX4 v 4x4 není. Snad něco od Daihatsu (co se k nám nedováží).