Novinky
Navtech
0
Všechny tyhle "mračítkáře" bez vkusu by meli hnát k Ústavnímu soudu! Rovnou bych to mignul do tý louže.
0
no neviem ako tebe(podla reakcie ale tusim)ale mne sa ten interier paci,samozrejme po predne sedadla ten zadok uz nemusim ;-\
Navtech
0
Já to beru celkově a všeobecně. Ty různý lopatičky, křidýlka , nebo kostičky na ventilkách jsou hrůza. 😉
Andy
0
Jo, to se shodnem, ze se k tak brutalnimu tuzingu snizi i materska automobilka mne dost desi. Zvlast s ohledem na budouci modely. Kazdy takovyto preslap (a ze tohle je sakra preslap) rozmazava hranici mezi vkusem a kycem. No nic, radsi rychle zapomenout...
Když si impotent pořídí nový obleček a kopne si Viagru, stejně zůstane pořád impotentem... a ještě k tomu směšným impotentem.
Tak já bych zas tak přísný nebyl a kdyby mě hodně z Wolfsburgu přemlouvali,tak bych to teda snad nakonec vzal.Jenom nevím,co by ten kufr řekl na nájezd mých psíků,ale v těch Recarech by se jim asi líbilo.No minimálně by jim alespoň chutnaly. >😁
Jo, pes v aute, kapitola sama pro sebe. Manzelcin kokrspanel miluje cestu vozem nadevse, jednou skocil dokonce do ciziho auta, asi se mu libilo. Kazdopadne zakaz jizdy na sedadle respektuje, ale kdyz jsme ho nechlali pred obchodem v aute, vylezl si na sedacku a koukal ven. Jednou jsem ho videl oprenyho prednima o volant. Jak nas ale zmercil, vzdycky skocil pod sedadlo a delal ze spi. Ale protoze je to Anglican s dobrym vkusem, do tohoto votuzidla bych ho asi nedostal.
Je mi jasný, proč si nerozvedl to "cizí auto", asi to byl někaký sedánek z východní Evropy, což? >😁 To ty Angláni neřeší, zvláště, když rozcupujou to Recaro! Náš šmejd to Recaro rozcupoval dokonale, ale naštěstí to byla "jen" dětská sedačka a můj talent v uplatňování pojistných událostí to zachránil. Pes patří do kufru, nejlépe na střelnici😊)
>😒] :yes:
Některé detaily (výklopné dveře, které nepochybně zvyšují hmotnost, audio, spoilery,...) dávají tušit, že tohle auto je víc pro show, než pro řidiče. Ne, tady se vážně nejedná o GT3 RS v podání GTIčka, tady je to spíš Hummer H2 limo. :no: Řidič zůstanu u klasického GTI.
V managementu VW je evidentně pár lidí minimálně na LSD. >😁
Tym nemcom uz nacisto pere!Vypustit takuto ohavu,co od toho cakali!?Maximalne usmev od normalnych ludi a slintanie od uhrovitych mladikov co na to nemaju.Jednoznacne :no: ,VW robte zase radsej to co Vam ide-nezazivnu nudnu konfekciu(ako povie 507 lowend) v tom ste dobri,ine radsej prenechajte niekonu inemu.
Pro koho je ta sedačka vzadu uprostřed? >😒] >😒]