Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Golf GTI Performance: tuning přímo z automobilky

26 komentářů

Navtech
Všechny tyhle "mračítkáře" bez vkusu by meli hnát k Ústavnímu soudu! Rovnou bych to mignul do tý louže.
no neviem ako tebe(podla reakcie ale tusim)ale mne sa ten interier paci,samozrejme po predne sedadla ten zadok uz nemusim ;-\
Navtech
Já to beru celkově a všeobecně. Ty různý lopatičky, křidýlka , nebo kostičky na ventilkách jsou hrůza. 😉
Andy
Jo, to se shodnem, ze se k tak brutalnimu tuzingu snizi i materska automobilka mne dost desi. Zvlast s ohledem na budouci modely. Kazdy takovyto preslap (a ze tohle je sakra preslap) rozmazava hranici mezi vkusem a kycem. No nic, radsi rychle zapomenout...
Kvasoň
Když si impotent pořídí nový obleček a kopne si Viagru, stejně zůstane pořád impotentem... a ještě k tomu směšným impotentem.
Tak já bych zas tak přísný nebyl a kdyby mě hodně z Wolfsburgu přemlouvali,tak bych to teda snad nakonec vzal.Jenom nevím,co by ten kufr řekl na nájezd mých psíků,ale v těch Recarech by se jim asi líbilo.No minimálně by jim alespoň chutnaly. >😁
Andy
Jo, pes v aute, kapitola sama pro sebe. Manzelcin kokrspanel miluje cestu vozem nadevse, jednou skocil dokonce do ciziho auta, asi se mu libilo. Kazdopadne zakaz jizdy na sedadle respektuje, ale kdyz jsme ho nechlali pred obchodem v aute, vylezl si na sedacku a koukal ven. Jednou jsem ho videl oprenyho prednima o volant. Jak nas ale zmercil, vzdycky skocil pod sedadlo a delal ze spi. Ale protoze je to Anglican s dobrym vkusem, do tohoto votuzidla bych ho asi nedostal.
Navtech
Je mi jasný, proč si nerozvedl to "cizí auto", asi to byl někaký sedánek z východní Evropy, což? >😁 To ty Angláni neřeší, zvláště, když rozcupujou to Recaro! Náš šmejd to Recaro rozcupoval dokonale, ale naštěstí to byla "jen" dětská sedačka a můj talent v uplatňování pojistných událostí to zachránil. Pes patří do kufru, nejlépe na střelnici😊)
T613
>😒] :yes:
Nehazej skleby. Ty moc dobre vis, ze pro psa je nejlepsi vyhrivana bouda Zanussi >😒] >😒]
T613
zásadně rožeň chlapče :-!
Andy
Cizi, tim jsem myslel, ze nebylo ve vlastnictvi rodiny, zena tvrdi, ze to byla fabie. A co se cupovani tyce, k tomu nikdy nedoslo, maximalne si utiral tlamu o hranu sedacky.
Jen ho nech vepředu.Pak mu to ve 150-ti zašlajfuj a budeš z něj mít americkýho kokra.Snad to přední sklo vydrží. >😒]
Andy
To bych mu nikdy neudelal. Navic za jizdy vetsinou zpusobne spal na zemi s hlavou oprenou o stredni tunel, abych ho mohl drbat 😄
Pekelná Micinka
😄 To je milý... 😄 :yes:
martinius
kolesá a recará super.. Ale ten zvyšok jeden veľký nevkus.. 8-s
Některé detaily (výklopné dveře, které nepochybně zvyšují hmotnost, audio, spoilery,...) dávají tušit, že tohle auto je víc pro show, než pro řidiče. Ne, tady se vážně nejedná o GT3 RS v podání GTIčka, tady je to spíš Hummer H2 limo. :no: Řidič zůstanu u klasického GTI.
V managementu VW je evidentně pár lidí minimálně na LSD. >😁
Ronault.
Prdlajs, té droze se říká GTI... >😒]
Tym nemcom uz nacisto pere!Vypustit takuto ohavu,co od toho cakali!?Maximalne usmev od normalnych ludi a slintanie od uhrovitych mladikov co na to nemaju.Jednoznacne :no: ,VW robte zase radsej to co Vam ide-nezazivnu nudnu konfekciu(ako povie 507 lowend) v tom ste dobri,ine radsej prenechajte niekonu inemu.
gld
v koncerne fau vé sa voľáko rozmohli gýčové tuzingy pre násťročných..kto by sa v tomto dobrovoľne previezol po meste s rukou vyloženou na okne..

továrenský tuning sa dá robiť aj vkusne, viz. packy asseto a esese pre abarth grande punto
Pekelná Micinka
Pro koho je ta sedačka vzadu uprostřed? >😒] >😒]
Ronault.
Pro GTIiho tchýni >😁
gld
>😒]
Pekelná Micinka
Pekelná Micinka
Chybná odpověď. 😉 Proč? Dle nařízení EU z roku 2003 musí od roku 2006 tchýně běžet za vozidlem a to v bezpečné vzdálenosti, aby neohrozila vozidlo jedoucí před sebou a to ani takové vozidlo k jehož posádce náleží.