Novinky
Tak povyrásť už naozaj nemám kde, ani výškovo, ani vekovo, moje ponímanie Chevroletu bolo od mala ako symbol veľkého, krásneho amerického auta s krídlami a eleganciou. No a všetky tieto Daewá si zatiaľ ten honosný názov ešte určite nezaslúžia, možno až vyrobia aj úplne nové autá a v Chervroleťáckej elegancii, potom snáď zmením názor.
V podstate souhlas, navic takhle sepsane to vypada, ze je toho hodne, ale faktem je, ze naprosta vetsina dnesni produkce jeste stale pochazi od puvodniho Daewa (vlastne akorat Epica a lehky facelift Avea probehl uz pod taktovkou GM), coz ale narozdil od ladlena nepovazuji za zadnou pohanu nebo zapor, jen by v GM mohli s tim chrlenim novych modelu trochu pridat po vzoru H+K... 😄 Jinak Daewoo bylo propojene s GM v podstate odjakziva, takze ta integrace, o niz pises, nebyla rozhodne skokovou zalezitosti, jen logickym pokracovanim... BTW korejske modely (jako treba male Ave)o jsou nabizeny i na americkych strankach Chevroletu a mozna i ladlen (az trochu povyroste) pochopi, ze ne kazdemu vyhovuje jenom prerostle SUV nebo obri sedan, dokonce ani v te Americe...
To je opravdu úpadek značky - rostoucí prodeje značky a to že právě mimoamerické aktivity Chevroletu drží značku CHEVROLET nad vodou. To co udělal GM ze čtyři roky v bývalých továrnách DAEWOO MOTOR je obrovský kus práce. Otevření nových vývojových a testovacích středisek (on-line napojených na ostatní GM), nová továrna CHEVY CAPTIVA/OPEL ANTARA, nová motorárna na TCDi/VCDi, nový model EPICA a AVEO, nový šestistupňový automat, v současné době přechod na benzínové motory ECOTEC páté generace, a před rozběhem výroba J300 nástupce Lacetti na platformě DELTA II, který současně nahradí i CHEVROLET COBALT. Právě, že se na autech, technice dělá a "CHEVROLETY" se stávají skutečnými CHEVRoLETY- odráží se to v rostoucích prodejích. A nevím co pořád máš - CHEVY je v očích američana normální lidové auto. To že tady ti auta jako IMPALA.... připada jako něco extra je jenom problém EU - u nich to vnímají jako když kolem tebe projede Fabie....
Keby som nevedel nič o histórii Chevroletu v Európe, tak by som si myslel, ako super im to v Európe ide. Ale predávať staré Daewo pod značkou Chevrolet, to je odvaha. aj môj kamarát kúpil Daewo a teraz má Chevrolet. Keď si tak spomeniem na starý Chevrolet Impala a potom vidím tieto ázijské "Chevrolety", to je úpadok značky.
Tve vnimani Chevroletu je navic naprosto irelevantni, nebot jak spravne pise bender, Chevrolet (a Dodge) je ve sve puvodni vlasti vniman a nabizen jako znacka pro ta nejobycejnejsi auta (snad jen s vyjimkou Corvetty, jenze ta uz v ramci koncernu vystupuje jako relativne samostatna znacka, aby "nekazila" image Chevroletu), coz se jim asi za ta leta existence znacky vyplaci, takze proc by to najednou meli menit v Evrope?