0
Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi VW Golf IV combi a VW Bora combi kromě trochu jiného přdku a proč tu Boru combi vůbec vyráběli?podle mě je to největší blbost jakou mohl vw udělat, jinak tuto značku mám rád!
tak nad tímhle už jsem taky přemejšlel, podle mě dělá vw snad nejširší nabídku modelů???!!! Je to vlastně to samý, jako kdyby se vyrábela fabia combi a fabia combi třeba s trochu jinou maskou
Přesně to samé jsem chtěl dodat.Je to jakoby se vyráběla fabia, fabia combi a od toho odvozený sedan pod jiným jménem např.Febia >😁 a dělala by se jak Fabia combi tak febia combi.Nechápu 😢
VRS když máme podobné názory mopoz mi prosím tím že se podíváš na můj dotaz a odpovíš v rubrice OJETÁ AUTA-Jaké je lepší, moc dík
Bora byla zamýšlena jako luxusnější verze.....
Pucmelou😜 proč myslíš? Těch pár co jsem viděl na vlastní oči vždycky měly slušnou výbavu.
K nám se myslím oficiálně ani nedovážely......
K nám se myslím oficiálně ani nedovážely......
Bora byla zamýšlena jako luxusnější verze.....
to byl jen bohapustý marketing na nekřesťanské ceny: jak vidno, bohužel úspěšný 😢
jetta prošla tímto vývojem: jetta I, jetta II, vento, bora, jetta V (aktuální generace)
to byl jen bohapustý marketing na nekřesťanské ceny: jak vidno, bohužel úspěšný 😢
jetta prošla tímto vývojem: jetta I, jetta II, vento, bora, jetta V (aktuální generace)
Taky pánové v marketingu určitě dostali tučné prémie.
přesně tak: čr je pro koncern zlatý důl, jejich vozy kupuje každý ... >😁
přesně tak: čr je pro koncern zlatý důl, jejich vozy kupuje každý ... >😁
Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi VW Golf IV combi a VW Bora combi kromě trochu jiného přdku a proč tu Boru combi vůbec vyráběli?
asi to souvisí s tím, že na některých trzích se lépe prodávají sedany (vento, bora, jetta) a některých zase hatchbacky (golf, rabbit). no a ty verze combi se k tomu prostě přidaly pro doplnění dané modelové řady.
asi to souvisí s tím, že na některých trzích se lépe prodávají sedany (vento, bora, jetta) a některých zase hatchbacky (golf, rabbit). no a ty verze combi se k tomu prostě přidaly pro doplnění dané modelové řady.