0
neni tak davno doba kdy Vento bylo snem kazdyho taxikare
Přejít do diskuze
Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi VW Golf IV combi a VW Bora combi kromě trochu jiného přdku a proč tu Boru combi vůbec vyráběli?
asi to souvisí s tím, že na některých trzích se lépe prodávají sedany (vento, bora, jetta) a některých zase hatchbacky (golf, rabbit). no a ty verze combi se k tomu prostě přidaly pro doplnění dané modelové řady.
asi to souvisí s tím, že na některých trzích se lépe prodávají sedany (vento, bora, jetta) a některých zase hatchbacky (golf, rabbit). no a ty verze combi se k tomu prostě přidaly pro doplnění dané modelové řady.
Taky pánové v marketingu určitě dostali tučné prémie.
přesně tak: čr je pro koncern zlatý důl, jejich vozy kupuje každý ... >😁
přesně tak: čr je pro koncern zlatý důl, jejich vozy kupuje každý ... >😁
to byl jen bohapustý marketing na nekřesťanské ceny: jak vidno, bohužel úspěšný
Bora byla zamýšlena jako luxusnější verze.....
to byl jen bohapustý marketing na nekřesťanské ceny: jak vidno, bohužel úspěšný 😢
jetta prošla tímto vývojem: jetta I, jetta II, vento, bora, jetta V (aktuální generace)
to byl jen bohapustý marketing na nekřesťanské ceny: jak vidno, bohužel úspěšný 😢
jetta prošla tímto vývojem: jetta I, jetta II, vento, bora, jetta V (aktuální generace)
Pucmelou😜 proč myslíš? Těch pár co jsem viděl na vlastní oči vždycky měly slušnou výbavu.
K nám se myslím oficiálně ani nedovážely......
K nám se myslím oficiálně ani nedovážely......
VRS když máme podobné názory mopoz mi prosím tím že se podíváš na můj dotaz a odpovíš v rubrice OJETÁ AUTA-Jaké je lepší, moc dík
Přesně to samé jsem chtěl dodat.Je to jakoby se vyráběla fabia, fabia combi a od toho odvozený sedan pod jiným jménem např.Febia >😁 a dělala by se jak Fabia combi tak febia combi.Nechápu 😢
tak nad tímhle už jsem taky přemejšlel, podle mě dělá vw snad nejširší nabídku modelů???!!! Je to vlastně to samý, jako kdyby se vyrábela fabia combi a fabia combi třeba s trochu jinou maskou