0
Uvažuji o Signumu 2003-04 2,2dti, ale moc nejsou vidět. Nemají nějaké drahé "mouchy" (myšleno časté závady, jejichž oprava je drahá). Umí někdo srovnat s Mondeem 2003-04 cdti?
0
Signum = Vectra C, takze to neni neobvykle auto o kterem by nebylo nic znamo.
Jozef0351
0
Signum je podľa mňa o dosť modernejšie auto. Ak by bolo za rovnakú cenu bral by som Opel.
Pokud nebudu řešit podvozek,kterej je i tak u Signumu vzhledem k určení naprosto dostačující,tak určitě Opel.Za stejný prachy bude už docela naloženej.
Je vseobecne zname, ze opel moc diesely neumi. Ford sa tiez nema moc cim chvalit v tejto oblasti (i ked od r. 2003 su vdaka lepsim palivovym cerpadlom Cdti odolnejsie jak tie pred tymto datumom). Interier je vecou vkusu ale nemecku chladnost a strohost treba ocakavat u oboch automobilov. V tomto pripade by som bral to, ktore lepsie jazdi, Mondeo ma jednoznacne lepsi podvozok jak prudko nedotacavy Opel...
Ty si taky čerpadlo...1.9CdtI je 1.9 JTD od Fiatu 😉
I když nejsem velkej zastánce Oplu,tak tady bych rozhodně hodně váhal a asi by rozhodla výbava,cena,stav a kilometry.A možná i barva >😁 😉
I když nejsem velkej zastánce Oplu,tak tady bych rozhodně hodně váhal a asi by rozhodla výbava,cena,stav a kilometry.A možná i barva >😁 😉
No jo, som sa sekol >😁 ,Ford ma Tdci ale ti vyrobcovia jak keby ani nepoznali ine pismena, same cdti tdci tdi dci ..... kto sa v tom ma vyznat sakra >😁 >😁 >😁
Ale je pravda, někde jsem viděl test (Top Gear, Fifth Gear?) Vectry OPC a stěžovali si na mohutnou nedotáčivost. Já mám zkušenost jen s Vectrou B a odhadl bych, že Mondeo (to mám teď) bude tvrdší a sportovnější, zatímco Oply spíš měkčí a komfortnější. Špatná auta dnes nejsou ani jedna, chce to vyzkoušet.
P.S. Signum se mi děsně nelíbí, Vectra GTS je ale pěkná.
P.S. Signum se mi děsně nelíbí, Vectra GTS je ale pěkná.
Mě se Signum také líbí, ale bohužel je pouze 4 místné. O to víc komfortnější pro ty 4 pasažéry.
Ten motor 2.2 CDTi bych asi vynechal z hledáčku, ten se moc nepovedl. Brzy byl nahrazen motory od Fiatu 1.9 JTD, mimochodem i výkonnějšími (110kW).
Velký výběr budeš mít v Německu, tady se to auto moc neprodávalo.
Ještě levněji než z Německa bys ho mohl přivézt z Francie. 😉
Já bych asi volil benzín 2.2 nebo 2.0 Turbo, ale pokud jezíš hodně , tak 1.9 CDTi 110kW.
Mondeo je také slušný kočár (sám jsem ho používal). 2. TDCi ber ale až od roku 2003. Je trochu hlučný, ale dobře táhne (citelný zátah turba). V ČR jich bude určitě více, větší výběr.
Mezi těmito vozy by asi rozhodoval aktuální stav nabízených vozů. Ani jedním bys neměl sáhnout vedle, jsou to dobré vozy, oba dva. Ford bude o něco sportovnější, Opel komfortnější.
Ten motor 2.2 CDTi bych asi vynechal z hledáčku, ten se moc nepovedl. Brzy byl nahrazen motory od Fiatu 1.9 JTD, mimochodem i výkonnějšími (110kW).
Velký výběr budeš mít v Německu, tady se to auto moc neprodávalo.
Ještě levněji než z Německa bys ho mohl přivézt z Francie. 😉
Já bych asi volil benzín 2.2 nebo 2.0 Turbo, ale pokud jezíš hodně , tak 1.9 CDTi 110kW.
Mondeo je také slušný kočár (sám jsem ho používal). 2. TDCi ber ale až od roku 2003. Je trochu hlučný, ale dobře táhne (citelný zátah turba). V ČR jich bude určitě více, větší výběr.
Mezi těmito vozy by asi rozhodoval aktuální stav nabízených vozů. Ani jedním bys neměl sáhnout vedle, jsou to dobré vozy, oba dva. Ford bude o něco sportovnější, Opel komfortnější.