Sel bych asi do Toleda (jedna se o Toleda II?), pak bych dal Oktavika a pak Golfa. U nej a u Oktavika bych se bal zvyseneho zajmu zlodeju.
Jinak mi +/- prijdou vsechny kary celkem stejny, je ale jasny, ze nejaky rozdily ve vybave/kvalite/zpracovani tam jsou... Asi nejlip si vede Golf, ze ano. Me se ale Toledo II libi, navic je to sedan!!! Coz me imponuje.
Jinak mi +/- prijdou vsechny kary celkem stejny, je ale jasny, ze nejaky rozdily ve vybave/kvalite/zpracovani tam jsou... Asi nejlip si vede Golf, ze ano. Me se ale Toledo II libi, navic je to sedan!!! Coz me imponuje.
od ktoreho roku sa myslia Toleda II? 😄
Řešil jsem stejnou otázku před cca 2 měsíci. Nakonec vyhrálo Toledo (které se vyrábí od 9/99) a já sehnal za rozumný peníze 12/99 z německa. U Golfa a Octavie bych měl strach z krádeže a navíc oba konkurenti byly o pár tisíc dražší. Takže myslím, že Toledo je dobrá volba. Mám motor s výkonem 81 kw a jezdím v rozmezí 4,5-5,5 litru/100km 😊
Kradou se všechny auta, i starý škodovky a ostatní plechovky, jde jen o to, vybrat takový aby ti zůstalo pokud možno co nejdéle.
ja seaty nemuzu kvuli interieru... to zpracovani a materialy... skodovka mi prijde jako nejvic muziky za ty penize a drzi si cenu nejlip. kdyby jich jen v cr nejezdilo tolik 😉 ovsem, pokud je i to problem, pak bych nesel do zadnyho koncernovyho auta...
S Golfom mam osobnu skusenost, konkretne mam kombika TDI 90PS. Za tri roky som na nom nabehal nieco cez 100 000 km a zatial nemam ziadne problemy, normalne intervalove long-life prehliadky, naplne, 1 x rozvody, 1 x predne brzdove oblozenie, to je zatial vsetko. Vie to jazdit pod sest litrov, ja sa pohybujem tak na 6.5 pri dynamickej jazde. Auto som kupoval v dobe, ked v autosalone vedla stal uz prvy G V, takze sa dala zjednat priazniva cena, aj ked 4-kovy kombik doteraz nema nastupcu v predaji. So svojou volbou som spokojny.
Moj dobry kamarat ma Toledo II TDI 110PS. Celkovo asi opticky atraktivnejsie auto. V porovnani s Golfom tazsie iduce servo a menej presne radenie, zly vyhlad dozadu. S tymto autom boli na zaciatku trochu problemy, ale musim podotknut, ze bolo kupovane ako predvadzacka s 20tkm, a to uz asi hovori same za seba. Vsetko sa vyriesilo v ramci zaruky a teraz nema problemy.
S oktavkou nemam ziadne osobne skusenosti a tak sa nevyjadrujem. Osobne pozorovanie z pohladu spolujazdca: napriek prvemu dojmu zvnutra co sa tyka miesta pre pasazierov nie relevantne vacsia ako Golf alebo Toledo.
Moj dobry kamarat ma Toledo II TDI 110PS. Celkovo asi opticky atraktivnejsie auto. V porovnani s Golfom tazsie iduce servo a menej presne radenie, zly vyhlad dozadu. S tymto autom boli na zaciatku trochu problemy, ale musim podotknut, ze bolo kupovane ako predvadzacka s 20tkm, a to uz asi hovori same za seba. Vsetko sa vyriesilo v ramci zaruky a teraz nema problemy.
S oktavkou nemam ziadne osobne skusenosti a tak sa nevyjadrujem. Osobne pozorovanie z pohladu spolujazdca: napriek prvemu dojmu zvnutra co sa tyka miesta pre pasazierov nie relevantne vacsia ako Golf alebo Toledo.
Mozno new toledo ale golf a octavia tak to dakujem neusim. 😜
U Golfa bacha na zlodeje 😁