Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
je mi jasne ze diskusii na podobnu temu uz tu bolo habakuk, ale popravde mi velmi nepomohli a to som si donedavna myslel, ze mam vo veci uplne jasno 😊

takze: bol by som rad, keby ste mi dali typy na auta, ktore budu vyhovovat mojim poziadavkam (bude to trosku dlhsie), najradsej by som vsak bol, keby prispievali len ludia, ktory s danymi modelmi mali v zivote osobnu skusenost, najlepsie dlhodobejsiu, zopar tisic km, a nevyjadrovali sa tu pubertaci ktori nikdy auto nemali a zatial len snivaju (nic proti, tiez som si to prezil, ale rad by som sa dopracoval k nejakym ciastocne objektivnym informaciam) ... ked mozte, k mnou aj vami vytypovanym autam napiste najcastejsie poruchy a slabe miesta. Diiiik

auto strednej, a vyssej strednej triedy, pre manzelku na denne jazdenie cca 80km (nie po meste), zaroven na rodinne vikendove dlhsie jazdy s dietatom. musi byt AUTOMAT, s airbagmi, ABS, a KLIMOU!, tempomat by nemol na skodu. (nahrada za civica/AT v mojom podpise). auto by malo byt pohodlne, komfortne a TICHE. diesel/benzin je mi jedno, takisto objem, ak sa bude dat mimo mesta jazdit okolo 8/100. kombi/sedan/HB.... na dany model by nemali byt tie najdrahsie diely na trhu a malo byt dostatok najbeznejsich dielov z druhovyroby. malo by byt servisovatelne doma, s dostatkom sevisnych info na webe alebo v komunite ludi okolo daneho typu auta (ako napr. okolo hondy, alebo golfa). rok vyroby od 95, cena do 170tis. SKK. (neukecavajte ma nikto na drahsie a novsie, docasne to musim riesit takto a nie inak - domcek je dolezitejsi 😊))

som zatazeny na JPN vozy...

pre lepsiu obraznost davam moje typy, aj s vytkami😒br />
honda accord 2.0, 2.2 VTEC - dost malo ich je s AT, inak OK, diesel ma zle referencie

hyundai sonata 2.0? sa mi celkom pozdava, len malo servisnych info a vobec nepoznam slabiny

nissan maxima 2.5 a 3.0V6 - malo ND z druhovyroby, drahsie ND, asi vyssia spotreba u V6?

toyota carina 2.0 GLI - myslim horuci typ, ak niekto vie nieco negativne, sem s tym 😊

toyota camry 2.5 a 3.0V6 (neviem 100😖 tiez zaujimavy typ

mitsubishi galant 2.5V6 - nemam ziadne referencie

mitsubishi carisma 2.0 - vraj dobre, ziadna osobna skusenost, podla cennikov trosku drahsie ND

BMW 316, 318, 325TDS, 323, mozno aj 5ER - doteraz som sa o bawo vobec nazaujimal-moje znalosti aj referencie nulove

Volvo V40?, ine typy? - moje znalosti su 0

viac ma nenapada... tak stareho francuza ani taliana nie, velmi rad by som sa vyhol koncernu-dufam ze ma nikto nepresvedci 😊)