nepises moc informaci, ze kterych by se dalo usuzovat. zacne motor pri zatezi cukat, nebo ztraci silu plynule?
astra dost trpi na spatny kabely ke svickam. novy stoji 400kc coz je skoro zadarmo. toby se ale projevovalo tak, ze bys pri zatezi zejmena u studeneho motoru ztracel vykon nektereho z valcu a to by se dalo odpozorovat pri trose soustredeni. pravdepodobne ani volnobeh nebude bez cukani v takovem pripade. napis vic, pricin muze byt mnoho od vahy vzduchu pres dodavku paliva - palivovy filtr, cerpadlo apod.
astra dost trpi na spatny kabely ke svickam. novy stoji 400kc coz je skoro zadarmo. toby se ale projevovalo tak, ze bys pri zatezi zejmena u studeneho motoru ztracel vykon nektereho z valcu a to by se dalo odpozorovat pri trose soustredeni. pravdepodobne ani volnobeh nebude bez cukani v takovem pripade. napis vic, pricin muze byt mnoho od vahy vzduchu pres dodavku paliva - palivovy filtr, cerpadlo apod.
Výkon se ztratí a když to nechám na volnoběh, tak to chcípne a neškube to, jede to plynule, zvuk je jako traktor, zní to, jako by to jelo na dva válce či tak nějak.
kdyz otevres s bezicim motorem kapotu (nejlepe v noci) nevidis (je slyset i vyrazne praskani) nejake jiskricky kolem rozdelovace ci kabelu?? vynechavajici valce by se projevily vyraznym cukanim ci vybracemi. z tveho popisu je tezke cokoli vyvodit.
Mrknu se na to, ale pochybuju. Když je to teplý, tak je to v úplný pohodě. Vemu to ještě jednou od začátku. Nastartuju studený auto. Jedu-li po rovině či z kopce, je to v poho, časem se to zahřeje a není co řešit ( teda pokud zrovna nejsou mínusový mrazy). Když ale jedu se studeným autem rovnou do kopce, tak po chvilce cítím celkem velký úbytek výkonu, musím podřazovat a hooodně to točit, jinak bych se zastavil a chcíplo by mi to. Dneska jsem musel úplně zastavit a řádně túrovat, aby se to chytlo, po chvilce se výkon vrátil a mohl jsem se opět rozjet.
kontrolka motora-oranzova ti nesvieti? ked to robi len za studena, bude to nejake cidlo a ECU neobohacuje zmes. je to akokeby si siel so studenou skodovkou bez sytica?
takyto isty problem som mal kedysi s VECTROU A 1.6, ale svietila kontrolka motora. auto ked bol studeny motor chytlo, ale nedalo, proste nedalo sa s nim rozbehnut, dokial sa nezohrialo. proste ani citlivym "spojkovanim" a pridavanim plynu sa nerozbehlo, stale chcipavalo. volnobeh tiez neudrzal a vynechavali valce. v autorizovanom servise skusali menit rozne cidla, vstrek. trysku atd... nakoniec problem jednoznacne vyriesila vymena ECU.
ale ako hovorim, mne svietila kontrolka stale
takyto isty problem som mal kedysi s VECTROU A 1.6, ale svietila kontrolka motora. auto ked bol studeny motor chytlo, ale nedalo, proste nedalo sa s nim rozbehnut, dokial sa nezohrialo. proste ani citlivym "spojkovanim" a pridavanim plynu sa nerozbehlo, stale chcipavalo. volnobeh tiez neudrzal a vynechavali valce. v autorizovanom servise skusali menit rozne cidla, vstrek. trysku atd... nakoniec problem jednoznacne vyriesila vymena ECU.
ale ako hovorim, mne svietila kontrolka stale
Občas mi ta kontrolka svítí, ale ne při tomhle, svítívá mi když jedu dlouho konstantní rychlostí, asi tak 60 km/h. Promiň mi blbý dotaz, nejsem až tak zběhlý v motorových věcech, co je ECU? Je to ŘJ?
werte, obcas ti sviti kontrolka ked ides konstantni rychlosti a ty sem davas takyto dotaz??? smykaj do servisu na diagnostiku a dusevne sa pripravuj na vymenu katalyzatora (okrem priciny zavady) ak si s tou svietiacou kontrolkou najazdil nejake tie km, ono to totiz funguje tak /a mas to aj v manuale napisane/ ze ked svieti kontrolka, motor ide v nudzovom rezime, co vacsinou v praxi znamena bohatu zmes, ktora ked sa nespali tak sa "vypaluje" v rozpalenych castiach vyfuku, kat patri prave medzi najteplejsie casti, takze je dost pravdepodobne ze si ho znicil. podla manualu, ak sa ti rozsvieti kontrolka, mal by si co najmenej jazdit a ist co najskor na diagnostiku, ak uz musis jazdit (a da sa to) tak motor minimalne namahat, netocit. to ze si ho turoval vtedy, ked ti vynechavalo zapalovanie.... nebudem komentovat 😊
v nasich opel servisoch stala diagnostika pred 10 rokmi okolo 900,- pocitam ze dnes by to mohlo byt okolo 500, takze v CZ cca 300-400 czk?
v nasich opel servisoch stala diagnostika pred 10 rokmi okolo 900,- pocitam ze dnes by to mohlo byt okolo 500, takze v CZ cca 300-400 czk?
Základní diagnostika na Oplu této řady tě nemusí stát nic, stačí k tomu kancelářská svorka na propojení dvou kontaktů, schopnost počítat do 20 (kvůli odpočítání těch kontaktů) a tabulka převodu vyblikaných čísel kódů na seznam závad. Podrobný popis viz nějaké specializované fórum (např. www.opelastra.cz apod.).
Základní diagnostika na Oplu této řady tě nemusí stát nic, stačí k tomu kancelářská svorka na propojení dvou kontaktů, schopnost počítat do 20 (kvůli odpočítání těch kontaktů) a tabulka převodu vyblikaných čísel kódů na seznam závad. Podrobný popis viz nějaké specializované fórum (např. www.opelastra.cz apod.).
mám jeden problém se svou Astřičkou, když je studená a okolní teplota je nižší než cca 5 stupňů, tak mi dělá problémy při jízdě do kopce. Ztratí se výkon, někdy více někdy méně. Třeba dneska když jsem jel do kopce ihned po nastartování, tak jsem musel až zastavil, jinak by mi to chcíplo, což už se mi taky stalo. Nevíte někdo, co by to mohlo být? Nemáte s tím někdo osobní zkušenost? Děkuji.