Fakt nemate s tymito autami ziadne skusenosti ??? please poradte. Nie ine Zaujimaju ma skusenosti s tymito uvedenymi. diki
skusenosti s tymito autami nemam ziadne, ale vsetky boli testovane v casopisoch speed a carauto. zial cisla v ktorych to bolo si nepamatam. kazdopadne z toho co som cital a nebol to len jeden test je najzabavnejsie a najrychlejsie clio, zabavna je aj fiesta a 206 by ti urcite neodporucali. ta totiz s legendarnym 205 gti nema nic spolocne a za jeho neuspech padali v peugeote hlavy
viacmenej by som chcel asi to clio. Som z KE takze nie z okolia BA. Pisal si o clii predchadzajucej generacie, ja by som chcel rocnik 2003 az 2004. Zaujimalo bz ma konkretne to novsie clio, ak niekto o nom daco viete poradte, inak dik za prispevok
to nikdo nemate clio sport 2003-az 2005 v cechach alebo na slovensku ? ake mate skusenosti? napiste o tom to nie predchadzajuca generacia, vdaka
Skusenosti s ostatnymi vymenovanymi nemam, ale ako tu kazdy nadava na Renaulty, ja nemozem okrem zatekania, ktore som si sam opravil, pruziny (bol dovod na vymenu za sportove) a vyfuku (z toho som mal najvacsiu radost, novy je citit aj na vykone, nie len na zvuku), ine nebolo. Na to, co sa s tym autom da vyvadzat, su to fakt prkotiny. Ak nie si daleko od Bratislavy, mozme sa dohodnut na obzreti.