Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Mám golfa viz nadpis je tam větší turbo - originál od úpravce schneider, výkon by měl být někde u 180k ale jako sportovní auto nic moc. Myslíte, že by byl focus st 170 lepší volba?
Ahojky!

No myslím, že s Fordem bude určitě větší legrace..! Ruku do ohně bych dal za nového Focuse ST a starší RS, ale myslím, že ta ST170 může být taky v klidu...A nebo taky Fiesta ST a Hondna Civic Type-R by mohly být pěkní dravci! 😉
Nový focus st i staré rs je pro mě moc dráhá kárka. Civic je japonec = dobrý motor ale strašné ceny dílů a fiesta moc malá a taky drahá. Focuse znám v jiných motorizacích a vím, že je spolehlivý a taky sportovnější než golf.
ST 170 nemá turbo, budeš muset točit točit točit...
vim, že nemá turbo ale golf v 5500 ot jde do háje a turbo efekt taky neni výhoda.
No co se týče nahr. dílů, tak ty u civica moc potřebovat nebudeš...Když koupíš nějakou zachovalou verzi, tak ti bude bez problémů nějakej rok sloužit a téměř bez investic (až na spotřeb. mat. samozřejmě). To bych se bál víc třeba Focuse RS...na toho sem slyšel, že je dost poruchovej...Ale ono u takovejch auto je to dost těžký..Když se kupují po někom, sotva může člověk čekat, že se s nima první majitel jen tak dopravoval do tesca a zpět... 😁
jj rs už jsem taky obhlížel, kvůli tomuhle auto bych si snad šel i do banky pro úvěr ale slušnej v dobrym stavu je hrozně drahej a teď jsem mluvil s typem z jednoho bazaru, kde je za 350t a říkal, že je to auto po takový ráně, že by do toho nevlezl... Type-R je taky asi o hodně dražší než ST 170
V ST170 jsem jel, chtěli jsme ho koupit, nakonec vyhrála fiesta ST, focus byl nějaký divný (nějaká dovezená totálka). Motor u focuse je fajn, ale nějak zvlášť neoslní (jezdil jsem v celice 1.8VVTLi 192 koní a to byla jiná káva), jízdní vlastnosti vynikající, výbava zvláštní (jenom kazeťák, ale přitom xenony). Cenově v této třídě a kategorii asi nejdostupnější, ale za srdce nechytne (aspoň ne mě). Celica je vynikající, ale drahá (alespoň ve verzi TS). Fiesta ST je mnohem zábavnější než focus, ale samo že menší. Čím starší auto, tím větší pravděpodobnost, že to někdo někde ošklivě opřel. Je to těžké... 😉
Tak jsi mě utvrdil v tom, že si nechám zatím golfa. Na toho focuse jsem dobrý nic neslyšel, takže u mě končí. Začal se mi líbit ten Type-R. Omezovač spíná v 8250ot >😒] Budu šetřit...