Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Samuel
1 Milion prodanych aut za 10roku ma byt uspech? Neproda Logan jen v EU pres 200tisic aut rocne?
Navic prius si na sebe nevidela a musi byt toyotou subvencovany.
Navic prius si na sebe nevidela a musi byt toyotou subvencovany.
Pravda, v EU se ROČNĚ prodá 15 mil. nových vozů a Priusu se prodalo za 10 let existence CELOSVĚTOVĚ 1 mil ks. Zase si někdo chce hrát s čísly podobně jako Škoda s "nárůstem" prodejů Fóbií 2.
ono se proda daleko vice jinych aut, ale zadne znich nema elektormotor, vlastne ma ale ne pro motor avsak pro sterace >😒]
Vůbec divim že si ten vrak vůbec někdo koupí ;-\ >😁 .
Vrak? Jel si v tom? Asi ne, tak neser a nepomlouvej. Ostatní automobilky se do toho ani radši nepoušťejí, protože by se jim to sralo. Audi uvažuje, že koncem roku pustí HYBRID. Jsou 100let za vopicema. Kdo má ten slogan NÁSKOK DÍKY TECHNICE.Nenechte se vysmát.
jojo audi nema naskok diky technice uz dlouho...
Nevím jak moc se Toyotě Prius vyplácí, podle mě příliš rentabilní není, ale jistě to nevím . Každopádně víme prdlajs jestli audi umí nebo neumí vyrobit hybrid, spíš bych tipoval, že nemají potřebu vyrábět auto, které jim nebude vydělávat.
Môže a nemusí to byť pravda. Stále je to pole neorané, a Nemci poslednou dobou neradi idú do akéhokoľvek risku.
Toyota, pokud na modelu nevydělává, tak ho stáhne nemilosrdně z trhu.
prius je pro toyotu prestizni -dotovane auto- to se doctes vsude i od manageru toyoty. Jako reklamni tah se jim ale povedl
Je to predevsim naskok diky technice a za tech 10 let posbirali tolik informaci o hybridech o jejich zavadach, slabinach ze se jim tech 10 let vyplati z hlediska vyvoje novych, takze slava AUDI ktera ma naskok diky technice.
Audi je koncern VW a koncern má několik akcionářů, z toho je jeden Porsche a Porsche, stejně jako Ford, GM, a ostatní světové automobilky po uvedení druhé generace Priuse koupily od Toyoty patent. Mimochodem v USA již Ford prodává svá auta s hybridem od Toyoty a má s tím velký úspěch. VW, jak je o něm známo, jde cestou - ostatní to vypiplaj, my to hotové koupíme, protože umíme reklamu (kdo je učil po založení VW, velký mystifikátor co říkal 100x opakovaná lež se stane pravdou)a lidi v Evropě zblbnem, (tak jako vždycky)a potom se na vlně úspěchu povezeme s nulovým rizikem a maximálním ziskem.
Jinak mám takový dojem, jako kdyby 3/4 všech co se realizují na tomto vebu byly akcionáři té nebo jiné automobilky a z jejích prodejů jim plynuly zisky do kapsy.
Jinak mám takový dojem, jako kdyby 3/4 všech co se realizují na tomto vebu byly akcionáři té nebo jiné automobilky a z jejích prodejů jim plynuly zisky do kapsy.
Ano ano je to tak porsche koupilo nekolik kusu RX400h, rozebralo je aby vubec zjistili jak to uvnitr vypada, pak to upravili, dali si cil 8-9 litru aniz by to uz jezdilo a ted odkladaji vyrobu protoze se zasekali na 10 litrech.
Faktom je, že jediní, čo majú výhrady voči zavedeniu markantného zníženia povoleného obsahu CO2 vo výfukových plynoch áut predávaných v Európe (uvažovaný legislatívny návrh EU), sú Nemci. Japonci, Taliani, ani Francúzi s tým zvláštny problém nemajú...
tu je jeden podstatny rozdil mezi nemeckem a zbytkem sveta. Zatimco ostatni vyrabeji mainstrem auta z prumerne 60konmi, nemci z audi, bmw, mercedes, porsche, maybach atd... vyrabeji premiove automobilky z kterymi dominuji na 80% svetovy trh. V premiove tride nemuzes prodavat 100konove auta ale z velke casti si zakaznik preje nad 200koni. V nemecku jsou i neomezene dalnice a lide maji radi silne a kvalitni vozy, kdyz EU nemecku neomezenou rychlost zrusi umim si predstavit ze zacnou mit obycejune auta z asi nebo francie uspech.
Napr. porsche ma na 1PS nejmensi CO2 na svete, zel FR a italove chteji svoje automobilky podporovat, proto jsou za celkove snizeni co2.
Napr. porsche ma na 1PS nejmensi CO2 na svete, zel FR a italove chteji svoje automobilky podporovat, proto jsou za celkove snizeni co2.
lol audi melo prvni seriovy hybrid na trhu. V 90letech ho nabizel za 60tisic DM pod jmenem "DUO" (googluj) ale zajem stejne jak dneska v EU nebyl. Japonci se toho potom chytli a meli v japonsku uspech pozdeji v USA. Ja silne pochybuji ze se dnesni hybrid v EU nejak prosadi, mozno z lepsimi baterkami. Spotreba je skoro stejna, kufr plny, baterky vydrzi jen 100tisic mil atd...
Hybridní pohony se vyráběly od 80. let, ale měli jinou filozofii, spalovací motor běhal na konstantní otáčky a vyráběl elektriku pro elektromotory, které poháněly kola. Toyota přišla s novou filozofií, úplně odlišnou od třeba AUDI.Jo a ty tvoje poznámky o plných kufrech, spotřebě atd., jel jsi někdy v hybridu? Viděl jsi někdy Priuse nebo Lexus RX 400h a ostatní hybridy od Toyoty in natura? Asi ne, jinak bys tohle nemohl napsat.
jak jsem psal uz nahore moje kolegyne z vychodniho nemecka vlastni prius, jedina vec co se mi nanem libi je ticho v interieru. Kufr je asi velky jak v skoda 120l za tech 25-28tisic euro uz mam normalni pekne auto, ktere neni omezene do 170- jako napr. mondeo, nebo i accord- ten 1L vic spotreby preziju. Minule v USA dali otazku jestli by se u Priusu bez hybridu zmenila spotreba, chteji to testovat ale vysledek jsem zatim nevidel. Kdyz vymontuji baterky, prevodovku, elek. motor tak usetri 300kg na vaze.
600h nema vubec prodejni uspech protoze ma na dalnici vysokou spotrebu - 15litru a pripust.vahu jen 300kg. to znamena kdyz se odveze cela rodina na letiste, kufry musi poslat taxikem, navic kufr sam osobe je asi velky jak ve fabii- co je v teto tride dost velky problem.
600h nema vubec prodejni uspech protoze ma na dalnici vysokou spotrebu - 15litru a pripust.vahu jen 300kg. to znamena kdyz se odveze cela rodina na letiste, kufry musi poslat taxikem, navic kufr sam osobe je asi velky jak ve fabii- co je v teto tride dost velky problem.
Pleteš si GS a LS ale to je jedno. Máš své představy a ty jsou diametrálně odlišné od mých zkušeností.
Jezdim v RX400h uz tretim rokem a myslim si ze kdyby se toyota drzela benzinu na konstant otacky a vykon prenasela kabelem k elektromotoru kazdeho kola bylo by to jeste ucinejsi nez ted, protoze by odpadlo plno mechanickych dilu, spojek, brzd atd... Nechcu se dockat toho az se to opotrebuje ( teda pokud to neni konstruovano ze to vydrzi minimal 200tis KM)
Prosim vazenu redakciu, aby nezverejnovala taketo clanky!!! Tieto clanky nerobia dobre na (uz i tak narusene) nervy panov GTI a 507. Pani GTI a 507 pri citani podobnych clankov sedia skrcene za monitorom, zlostne odfukuju a hryzu si nechty. Uz ich maju uplne ohyryzene, rany im krvacaju a co je najhorsie, stihli uz ohryzt nechty sebe, morciatku, psovi, susedovej macke, atd. Najhorsie je na tom to, ze susedova macka nevie bez pazurikov vyliezt na strom. >😁 Prosim redakciu o clanky typu "VW-SKODA-AUDI", o ich uspechoch, predajoch, designe a bla, bla, bla.....
Že ti táta občas půjčí RX při cestě na chalupu nevypovídá nic o designu a jízdních vlastnostech oproti srovnatelný konkurenci. Sundej si slepecký brejle a podívej se ještě jednou, bez tý bezmezný lásky k japoncům a pocitu dobrý koupě.
Jezdit, jezdit a jezdit a ne jen čumět na obrázky. Jinak bych byl zdrženlivý.
Každý má stejnou šanci... sundat ty vietnamský tepláky, slušně se oblíknout, půjčit si hadry, nebo ať to udělá táta a vyrazit třeba k Dubovi a povozit se.
Jezdil jsem jak s M-B, BMW tak i Lexusi a mám možnost srovnání. Ta auta jsou tak vyrovnaná, že normální uživatel prakticky nepozná rozdíl a o testech novinářů si myslím své. Toť vše.
Tady je vidět, že ta "vyrovnanost" tebou zmiňovaných modelů dělá ostatním značný problémy. Mě ne, resp. pokud ano, tak z jiných důvodů, než je například pocit, že s autem přes 3 mega budu mít spotřebu, jako 1.6 od PSA,což je nesmysl, nebo šetřit životní prostředí. Pro Lexus je největší odměnou a pro veřejnost zavádějící to, že ho někdo vůbec staví do stejný třídy s BMW a MB.
Lexus se snaží konkurovat, ale od historie přes image, jízdní vlastnosti až po design bude vždycky za MB a BMW.
Ať odpoví někdo mě z těch, co tady hlásaj, že nad Lexus neni a že MB strčí do kapsy. Čím? Baterkama? Váhou? Polovičnim kufrem, než Golf?
Pokud si s tim autem jezdil, tak víš, že je LS neohrabanej, těžkej, z toho důvodu je třeba airmatic tak na půli cesty za S-clas, pokud využívám potenciál motoru, tak je spotřeba možná 2l/100 za S500. Interier? Nevim koho, ale mě ty ovládací tlačítka totožný s Camry nijak nepřivedly k úžasu.Absence aut. svícení? Pořád mě jako jedinej argument vychází ta cena. Ten "punc" Toyoty prostě Lexus deklasuje a oceňování snahy fabriky, dostat se do segmentu králů ještě nikomu nedává právo na vítězství.
Renault Laguna diesel od mojeho tchana je poradne velke auto a zere prumerne 5litru. Kde je potom vyhoda v hybridu? V setreni zivotniho prostredi urcite ne, protoze jeho vyroba spali 2x tolik energie co vyroba hummeru.
Tu analýzu o Hummeru máte odkud?