Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

69 komentářů

Ahoj lidi. Chystame se s tátou koupit SUV , pravdepodobne starsi BMW X5. Asi v dieselu ( nebo benzin a dat do toho LPG, jenze nevim jak narocne by to bylo na servis a jestli by to drzelo bez problemu ). Rok tak 2003, najeto pod 100 000, cena okolo 800 000,-. Na tipcars jsou , nicmene jsou to vetsinou ty modely co maj 135KW. Ne ze by to bylo malo, ale slysel jsem ze jsou extremne narocne na servis a ze se hodne se*ou. Je to pravda ? Je pravda,ze kazdy rok si vezmou radove desetitisice na udrzbe ? Kdyz koukam na inzeraty s X5 a timto dieselem , tak vetsinou vidim : po velkem servise za 140tisic apod. Jak je mozne ze servis auta vyzaduje 100k ??? Co je to proboha za auto co vyzaduje tak drahy servis ?

Takze nevim jestli je to dobra volba. Lepsi by byl urcite ten novejsi 3,0D s 218hp ( ktery je pry kvalitnejsi , ma lepsi vstriky atd ) a ktery jsem mel tu cest jednou ridit a reknu Vam , nikdy jsem neridil neco tak skveleho. Na dvoutunove auto zrychleni jak krava , a spotreba pod 10. Dale prichazi v uvahu Touareg , ale ten asi jen s 2,5 TDI protoze ty jete 3,0TDI jsou jeste hodne pres mega.

(jeste je hezky novy Santa Fe , ale ten jsem neridil a dost pochybuju ze to bude vubec srovnatelne s famozni X5 )

Dik moc za nazory

😊
je to jednoduchý, platíš značkové díly BMW a hlavně hodina servisu stojí cca 1.000,- korun. A co se týče tvojí otázky koupit starší X5, myslím že je to jen o tom do auta vrážet prachy. Já bych do takhle drahýho auta ojetýho nešel a raději koupil v této ceně nový. Třeba nový Freelander je kolem 900.000,- a je moc pěknej.

Toť můj názor
… souhlasim s “JirkaFazer“ – taky bych 800k a vice nedal za auto, ktere ma najeto 100000km (kolik ma ve skutecnosti ????). Trosku jsem koukal po netu a nasel noveho Touarega 3,0TDI za 37,9k euro…..

Radeji doserete s tatou a kupte si neco noveho, nebo mensi/levnejsi a hned – usetris si myslim hodne problemu …
Mno Touareg je krasne auto , ale 3.0tdi je jetej jeste drahy. A 2.5tdi R5 , vubec nevim jak jede / zere a jestli to stoji za to. Santa Fe je sice fajn auto ale dle meho nazoru se neda srovnat s VW nebo BMW.
mal som tu cest s touaregom r5 tdi tiptronic

islo to strasne, aj v papieroch to ma zrychlenie 13.2 s

dost by ma sralo, ze ma na krizovatke da dole aj fabka...
oh *...tak to je fakt bida.. auto pres milion a takova pomala a hlucna sunka 😞
na X5 v dieslu pod milion zapomen. to je vstupenka do problemu. ale da se uz pod milion sehnat pekna X3 jestli to musi byt to bmw.

jinak co se tyce ND jen se nekde mrkni kolik na to stojej pneu. pak si vem kolik lidi si do toho necha dat jako priplatkovou vybavu sportovni podvozek. to je do X5 uplnej nesmysl. tam odchazej podvozkovy dily jak na bezicim pase. to ti tam pak tech 100tkc naskoci ani nemrknes

a druha vec je ze v X5 se sportovnim podvozkem se fakt nesvezes.
jestli 3 roky stare vysoce kvalitni auto ktere udajne najezdi pul milionu kilometru bez problemu pri slusnem zachazeni s nejetymi necelymi 100tisici kilometry bude po mne chtit kazdy rok radove desetitisice korun do servisu , tak Vam pane reknu ze cely BMW stoji za starou BELU s kvalitou ! :?
PS : X3 by za tu cenovku byla asi jen 2.0D... a ja chci aby to ku*va JELO !!! ... a ne aby to jenom jelo.... 😞
to nejsou opravy ale udrzba pane! a s tou se prece musi pri koupi jeteho auta pocitat. u nejakeho je mene nakladna u jineho vice.
zase to neprehanejte. X5 je skvele auto a s 3,0d jde sehnat za tech 850k docela slusne. 100k km neni zase tak hrozny. neni to malo ale ten motor vydrzi o hodne vic. je jasny ze tam bude slusny riziko. my s tatou prave taky premysleli nad jetou X5 ale at nad tim premyslime jak chcem tak stale vede 530xd. Rikame ze kdyz naftu tak jedine od BMW. Je tezke vybirat takove auto protoze kdyz mame ted mazdu 6 2,0i tak sme zvykli ze to jede a za 100000km nebyla jedina porucha. a jakmile koupite auto za tolik penez (X5, 5er, X3, 3er, A6...)ocekavate ze taky pojede slusne ba i lepe a ze s nim nebudou problemy. no a kdyz se pak dostavite do servisu a mate vyplaznout 140000,- jak si psal za servis je to docela rana... Prave proto vahame jestli pujdem do BMW (coz je paradni kara, svezeni super, no proste lahoda) s tim rizikem ze se mozna v servisu prohnem, nebo zase do mazdy (coz neni takovej luxus a perfektni podvozky atd. ale s perspektivou vysoke spolehlivosti a ne tak draheho servisu...). Hold je to alchimie...

a rozhodne bych se vyhnul santa-fecku pokud chcete nejake lepsi vykony. ten diesel je pomalej a benzinak (kterej neni o moc rychlejsi) zere benzin jak...

a nevim co mate proti ojetym autum. Kdyz peclive hledate, nejde se vzdycky dobrej kousek. Auto ktery ma najeto 50k km neni vlastne nijak moc vzdalene od novyho kousku akorat je o mnoho levnejsi...

je to proste vse otazkou preferenci. BMW je super ale muze se prodrazit. Nove auto sice nebude tak drahe na udrzbu ale zase to neni BMW s jeho emocema za volantem...
Prave proto jsem se sem prisel poradit. Kdyz na netu vidim X5 okolo 800k , predpokladam ze se v pohode da takova sehnat. Prave proto cumim :shock: kdyz René tvrdí opak. V zadnem pripade se s nim nechci hadat, protoze o tom uz neco vi. Kdyz uz clovek nema na to aby vyplaznul 2mega za novou X5 ... a zaroven si mysli ze sezene 3roky starou v perfektnim stavu pod milion aniz by nasledne kazdy rok nemusel davat desetitisice rocne do udrzby tak to zamrzi 😒

PS: 530xd je super ale taky je cenou nekde jinde :?
na tech 800 ty ceny zacinaji. tudiz se da se rict ze je to zaklad nabidky teto ojetiny. netvrdim ze se za ten peniz peknej kus sehnat neda ale budes potrebovat dost velky stesti. a zrejme to s urcitosti nebude 3 roky starej kus.
Tommy100
Doporučuji vykašlat se na to BMW a dát přednost třeba novému Freelanderu 8-s

Nebo je na výběr z mnoha krásných SUV lidovějších značek :-!

Třeba nová honda CR-V od 879900kč,Chevy Captiva od 778900kč,Toyota Rav4 od 759900kč 😉

Já pokud bych stál o takové autíčko,tak bych volil Tucson nebo Sportage :roll:

Rozhodě budeš platit zbytečné prachy v servise,za díly......Znám i lepší způsoby jak ty prachy utratit 😁
tommy: zbytocne budes cloveku, ktory chce BMW, radit aby kupil tucson/sportage, tie auta su niekde inde...

ale kazdopadne strop 800k je na X5 prilis malo, chcelo by to takych 200 prihodit...
tommy ale pokud ty penize na to jsou a mzou se do toho dat tak proc ne?

je to asi jako koupit si 2+1 bez nabytku nebo podkrovni mezonet 150m2 s nabytkem od designera
Tommy100
když myslíš že je v tom takový rozdíl >😁

Mě je to jedno,ale neříkej že x let stará X5 je lepší než nový Freelander...... >😒]
to nevim pac jsem v nem nejel. kolik si najel ty v novym freelanderu a strasi x5 ze to vis?
Tommy100
Nic :😉

Jen jednu jízdu v X3 :roll: A ve starém Free

Usuzuji díky 5-6lety které mezi nimi stojí 8-s

Chce to ty auta projet a podle toho se rozhodnout

😉

Já bych dal přednost sice menšímu a možná né tak luxusnímu ale novému a podstatně mladšímu autu :roll:
Nedávno jsem se měl možnost projet v novým Freelanderu a oproti starýmu je to jako trabant a mercedes. Můžu jen doporučit, alespoň to projetí...
je to problem ve kterem se muj nazor neshoduje s 90% ostatnich. kazdej radsi koupi cokoliv hlavne ze je to novy. ja si radsi koupim opravdovy a ojety. samozrejme ne za kazdou cenu. chce to hledat a najit peknej kousek.
Občas se vyplatí koupit i trochu odrbanou káru z bazaru, pokud je na tom dobře motorově a podvozkově a interiérově. Ono rozbité zrcátko (3-7 tis) či odřený nárazník (kašlu na něj) furt nestojej tolik, jako naleštěný soudobý vůz bez škrábance, ale s cenovkou o 90. tis víc >😁 >😁

Občas je dobrý si vyhlídnout káru která tam stojí dýl, na tý se daj usmlouvat slevy...
Tommy100
Jasně každý jsme jiní 😉

Já měl taky možnost koupit dva roky starou audi a4 avant 2.0TDI za cenu mé oktávky :roll:
Jo je to fakt moc pěkný a super autíčko,ale když už ho chceš,tak na něj musíš opravdu mít a né horko těžko uškudlit 800 táců a myslet si,že tím investice končí.Když koupíš stejně starou ojetou oktávku tak jí taky nejdřív šoupneš zkontrolovat do servisu a něco to stojí.Výše cen servisu je holt výši pořizovací cenypřímo úměrná.Když na to nemáš tak si radši kup opravdu nové a třeba levnější.
No chlapi , ja nerek ze 800k je strop. Klidne i 900, to uz je suma fuk. Nebude to za hotove, bude to na leasing pro odpis DPH. Jde mi o to ze kdyz uz teda za ty love neco sezeneme , tak jestli pak opravdu budeme jen sypat penize do udrzby ktera je xkrat drazsi nez u konkurentu . ( nemyslim Q7 ani Touareg kteri jsou asi jedini primy konkurenti ) Jenze oni ostatni "konkurenti" jsou vsichni o tridu horsi ve srovani s X5. Freelander vubec nevim , vypada hezky , ale zda se mi mensi a bude to jen liny 2,0d 😞
Tommy100
Tím pádem si kup X5,když 100000 je šumák,opravy taky dáš do odpisů a je to :roll:
tak opravy do odpisů dáš velice těžko :roll:

opravy můžěš dát tak maximálně do Nákladů-opravy, aby jsi to mohl odepisovat, musel by jsi provést technické zhodnocení (to pak můžeš odepisovat), ale oprava není TZ...takže těžko.
Tommy100
pardón,já myslel náklady :😉 :😉 :😉 :😉 :😉
jenze o to jde.. 100k je dost penez... ja to myslel tak ze pri koupi auta uz tech deset procent navrch nehraje roli.. Spis jde o to ze otec v zadnem pripade nehodla hazet do udrzby kazdorocne vic jak 30-40 tisic 😢 ...
A co Lincoln Navigator? Nechceš? Za tyhle prachy se sehnat daj...

Nebo Cadillac Escalade. U dobrého kousku rozhodně 100 táců do údržby nehrozí...
Inak s tym Freelanederom by som neskakal. Pozrite sa, kde su so spolahlivostou Land Rovery a myslim, ze na tom neco bude. Kamarat robil v Land Roveri a dalsi ho vlastni a zdaleka sa neda povedat, ze by boli nejake bezchybne :?
to nehrozi ale hrozi to ze je nechas na pumpe. pac ti asi nebude jezdit za 8,5 nafty jak pozadovana X5 3,0d.

jinak moc pekny auta. o tom zadna
Lincoln ? haha ja nerekl ze chci obrovskou americkou nesportovni obludu 😄

a ten land rover je je fakt hezky ale nevim jak to bude s kvalitou , o tom nic nevim a taky to je jen 2,0d.. to je fakt malo.. To bude mit dynamiku soucasneho matcineho auta, ktere chceme vymenit - Renoo Scenic RX4 , 1,9dci ...nejlinejsi auto na svete >😁 ale jinak spolehlive. mame pateho renaulta a jeste ani jeden problem . vzdy koupen novy a rocne servis a udrzba max 20k. Proto nehodlame vyhodit x krat tolik to X5 😞
matuS
Lincoln ? haha ja nerekl ze chci obrovskou americkou nesportovni obludu

lebo X5tka bude vykrajovat zakruty ako opel speedster...
to jsem taky nerekl, ale bude je krajet lip nez vetsina normalnich sedanu 😊
Jo, fakt?
jo fakt
Najazdil som na X5 3,0i 200 tis km za necele styri roky. Skvele auto, keby malo trochu vyssi vykon. Predal som ho za 650 tis CZK s DPH vo vybornom stave. Rozdiel medzi ojazdenou X5 benzin a diesel ti pokryje spotrebu na niekolko rokov. /benzin priemerne spotrebuje 13,5 l/100km/.

Naklady na servis boli nizsie ako u Skody Octavia RS, ktorou jazdil znamy.

Urcite by som bral X5 v dobrom stave.
konecne dobre zpravy. Ale , ty si mal benzin a ten zere jako krava a pritom dynamika nic moc , auto vazi 2 tuny a motor se musi tocit a potom zere jeste vic, nemam pravdu ? kdyz se koupi diesel tak bude spotreba okolo 8,5 - 9,5 kdyz se bude jezdit slusne. Jenze co kdyz se na tom starsim dieselu ( 185hp ) neco posere ? to je potom ..... vsichni vime kde....
ja bych u BMW X5 taky bral diesel ale jinak vsude preferuju benzin. Spotreba neni zase o tolik vyssi, motor je tocivejsi a naklady na udrzbu nizsi. a kdyz se neco posere na dieselu je to o mnoho drazsi nez u benzinu 😄 ale u velkych SUV radsi diesel... tocivy moment nenahradis...
To věru nejezdí. Stejně jako obdobní konkurenti s evropy a Asie s benzínovými motory. Spotřeba 13-20 je u všech stejná...
mno beznin kupopat rozhodne nebudeme.. Jedine ze bychom do toho narvali LPG. Otec proti plynu nic nema , sam na nej jezdi uz 10 let. Jenze nevim jak by to dopadlo ta X5 s plynem vs kvalita a servis.
skejpa: nahradíš 😉

Diesel má výhodu, že má velký zátah (více točivého momentu v nízkých otáčkách), ale jinak se ho na kola dostane přibližně stejně jako u benzinu. Uvedu příklad, rozpětí otáček u benzina 6000, u diesela 4000. Budeme chtít, aby na jedničku oba motory v maximálních otáčkách jely 60 km/h. Diesel bude mít max točivého momentu 300 Nm ve 2000 ot/min, benzin 200 Nm ve 4000 ot/min. Z toho tedy vyplývá, že diesel bude muset mít o jednu třetinu těžší převod než benzin, aby jely stejně = na kola se dostane o jednu třetinu méně točivého momentu. Takže když bude mít např. benzin převod 1, diesel bude mít 0,666 a na kola se dostane stejně točivého momentu (200 Nm ve 2000 ot/min u diesela a 200 Nm ve 4000 ot/min u benzina). Toto byl jen příklad, ale praxe se až tolik neliší...
Výhoda dieselu je tedy hlavně v tom, že max hodnotu toč. momentu má níže než benzin a samozřejmě méně papá 😄 (větší účinnost a nemusí se ani tolik točit).
hezke vysvetleni. Jenze s tim dieselem se da jet pod 9. Kdezto s benzinem se pod 13 neodstanu si myslim. A kdyz budu chtiti trosku jet tak to jeste poroste......Nicmene , ten servis dieselu je nocni mura....
jj, vždyť píšu, že diesel má výhodu v nižší spotřebě a že pěkně táhne už od nižších otáček. Já bych u X5 šel do diesela taky 😉
Najlepsie je si to vyskusat. Ked som si kupoval X5, skusal som aj diesel /ten starsi s nizsim vykonom/, vybral som si 3,0i. Auto bolo zivsie.

A s 3,0d pod 10,5 litra asi tazko, co je rozdiel 3- 4litre na 100 km oproti benzinu. Zalezi aky rozdiel v cene bude mat pri nakupe benzin a diesel a kolko km najazdis rocne.

A ja nemam rad naftu, strasne smrdi.
haha , cece, ja mnel za to ze benzin a nafta smrdej stejne 😄 .. rocni najezd bude tak max 20tisic km. bude to stat v garazi , pro maminu na nakupy , na vylety , prip. dovolene, a pro mne na vikendy >😒]

Ale .. jeste se nevi... zjistuju vsemozny info a snazim se presvedcit sam sebe ze ta X5 nas na servisu nezezere 8-s .. protoze jinak ji otec nekoupi
u X5 jednoznacne diesel, ale neviem odkial beries spotrebu 8,5L. dvojtonove auto a sestvalec to proste pod 10L ani nahodou, skor pocitaj s 11-12L hlavne ked to bude mamka pouzivat na nakupy na kratke jazdy a ty to budes cez vikend dusit >😒]

[odkaz]

a nerozmyslali ste radsej nad smartom? myslim ze ucel by splnil rovnaky, skoda toho bavoraku >😁
no ja jsem to auto asi hodinu ridil .. a spotreba 9litru a to jeste s automatom... je ale fakt ze sem tomu netopil moc pod kotel 😄 ..s manualem by to slo jeste o litr niz
hh ja sem jel s X5 3,0i v automatu a ta spotreba byla dost slusna. Jel sem teda jako naplno ale z palubniho pocitace me zacali bolet oci >😁 spotreba 18l / 100km >😁 ale kdyz se to chladilo tak i 12l/100km... nevim jak je to s dieselem ale myslim ze to bude na hrane deviti - desiti litru, podle zpusobu jizdy...
Benzínovej motor se právě vůbec totčit nemusí víš. Pokud tam není chcíplej 4-vál... Pokud je tam V6 či v8, v klidu pluješ na 2-3 tis. otáček....

Je fakt, že nafta má lepší průběh toč. momentu a je vyšší oproti benálu.. Zas má levnější servis.

A cituji "s X5 se budou kroutit zatáčky líp než s většinou sedanů" - lepší ftip sem dneska ještě neslyšel, hihi hehe hehe checht.....

Na to předem zapomeň a nebo víč co - zkus to. Projed sedanem zatáčku 100-vkou a pak 100-vkou X5kou. Že zdravím nejbližší škarpu či pole.... >😁 >😁

To zkoušeli "přiblblí amíci" v USa se SUV - jezdit jako se sportákem. Pro tvou info 99,9% jich skončilo na boudě.....
Rubíňo, ty jsi na ale vošklivej...nech ho, ať se spálí, každý si tím musíme projít.
Já mám dneska dobrou náladu víš 😁
Můj táta taky uvažuje o novým autě. Zkoušeli jsme jich hodně ale vždycky se mu zdály moc velký a těžký. Tak jsme před dvěma týdny šli do Land Roveru a vyzkoušeli jsme novýho Freelandera. Ten diesel byl studený (přes noc bylo -5), ale přesto jsme ho v kabině skoro neslyšeli. Jen když se hooodně vytočil. Motor má dostatečný výkon a velký krouťák úplně stačí na překračování povolené rychlosti a svižné předjíždění. Čekali jsme, že Free se bude naklánět v zatáčkách, protože má velkou světlou výšku, ale opak byl pravdou v těch zatáčkách opravdu držel suprově (teď táta jezdí v Impreze 2.0). A řazení je radost je to jako ve sportovním coupé (to napsali v Auto4x4) a my to můžeme potvrdit, je rozhodně lepší než u imprezy, nový oktávky ad. Free se tátovi o mně opravdu zalíbil a tak ho v sobotu jdem objednat. Už jen váháme nad barvou. Takže rozhodně doporučuji se v něm svézt. No uvidí se jak to bude s tou spolehlivostí. :?: :?:
Pokud bych chtel neco jineho nez vysnenou X5 , tak nebyla by lepsi nova Honda CR-V 2.2diesel ?? nez ten 2.0D freelander ...
rozhodne. pokud vam nevadi design noveho CR-V (me se nelibi) bral bych radsi CR-V...
Tommy100
Takže nakonec Free??? 😄

Myslím že rozhodně lepší volba než stará X5 😉
ach jo , tak BMW sen se opet posunuje nekam do budoucnosti 😒 , nez si nasetrim na svoje vlastni ( coz uz nebude dlouho trvat >😒] ) A budeme volit rozumem....
vzdycky sme s tatou snili o BMW. uz sme si mohli pred 4 roky poridit jete 5kove bawo kombi 525d. bohuzel z toho seslo (problemy s posilovacem a nechteli to odstranit). Tak sme koupili mazdu 6 2,0i. celou dobu zase rikame ze ted uz jen BMW. Vcera tata prisel s vytistenou strankou a tam BMW rady 3 (2006) 2,0d (120KW). A kdyz sme na to tak koukali rikali sme si ze by sme si skoro nepomohli a radsi budem cekat na nejake 330xd , 530xd. Sice tenhle stal 650000,- ale proc mit za kazdou cenu BMW ktere bude osekane a skoro se zakladnim motorem (nerikam ze je spatny >😁 ) kdyz za pul nebo za rok muzes nasetrit nejake penizky navic a koupit mnohem lepsi modylek... 😄 a kdo vi jestli to bude BMW... ted sme s mazdou spokojeni na 200% takze ani neni duvod menit ale zase BMW... ty tri pismenka... magicke BMW... 😁
mne to povidej 😄 ja od ty doby so jsem mel pujcene kamaradovi autka - X5 3.0D a 330i tak nic jineho nechci...je to OBROVSKY rozdil oproti ostatni produkci automobilek ... ( teda subaru jsem jeste nezkousel , Mercedes je pro tluste bohate paprdy a AUDI je jen hezci a drazsi VW, a navic se dost krade )

...a...

Po diskuzi s majiteli e39 M5 kdy jsem se dozvedel ze to zdaleka neni tak narocne auto na provoz ( pokud se teda nic nevy*ere ) tak si za rok nejakou ojetou asi koupim. A splnim si ten nejvetsi klukovsky sen...uuuuaaaaaaa 400HP :shock:
Hmm tak u M5 máš slušnu šancu že sa ti niečo vysere, lebo tieto autá su používané v režimoch adekvátnych cielovej skupine ktorá po nich v našich krajoch siaha... >😁
to ordinaryguy + skejpa: :idea: :arrow: Hele ale ten Freelander má 2,2l :!: :!: a 118kW :!: :!: a ještě k tomu 400Nm :!: a Honda jen 103kW a 340Nm takže to je hodně velkej rozdíl hlavně v dynamice. A celkově ten motor Freelanderu je určitě lepší. Až na tu spotřebu , ale po zajetí by se měla snížit - doufáme v to. >😒] A nám se i víc líbí. U nás hraje taky velkou roli ten pohon, kterej má Free víc vymakanej přece jen z pohonu subaru k Hondě - žít v Praze tak klidně, ale u nás v Jablonci nad Nisou to chce něco lepšího ještě k tomu co v zimě překonáváme. Táta by si klidně koupil novou imprezu, ale chtěl víc prostoru a hlavně vyšší světlou výšku tak nakonec Free vyhrál i nad Outbackem, Free se nám líbí prostě víc. :shock:
v tomto pripade bude hrat docela roli uz cena , protoze land rover je za 900 prakticky bez vybavy i bez metalizy :!: .. kdezto honda bude za 900 temer v plny ... :?
Free už u nás vyhrál. Cena necena. Prostě se líbí. Bude ve výbyvě S - za 999000 + doplňky asi za 120000kč. Asi stříbrná metalíza + černý interiér.
No jo cena vysoká. Ale podle mně nasadili správně, protože je kvalitou mezi třídou toyoty+hondy a BMW X3. Ale nižší cena by potěšila.
nj napsal si to spravne. mezi hondou a BMW. a to nejen jizdou ale i cenou 😄 jinak ja jakozto obyvatel pardubic bych preferoval CR-V pred FREE avsak kdybych mel na BMW uz bych sel do nej 😄 ale freelander bude urcite taky super kara 😊
Kdybych měl 900 tis. Kč, tak si koupím Volvo XC90. Nádherný auto. >😁

A do Pardubic ideální, ne? >😁 >😁
no jo ale to bude ojety. a v pripade jetyho SUV bude lepsi kvalitnejsi a daleko sportovnejsi X5 3,0D . 8-s

nejenom muj nazor.. potvrdily to nejedny testy ...