Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

16 komentářů

Potřebuji poradit jaký vhodný malý užitkový vůz (typ pick-up) pořídit do malé firmy. Auto nebude vozit těžké věci! Rozpočet 80 000 - 100 000 včetně případných oprav. Jde mi i o pozdější servisování, aby byli dostupné ND i finančně. Prosím o vaše tipy, odkazy, zkušenosti a doporučení. Děkuji.
Určitě filcku pickup, těmy ND se betonuje takže nikdy nebude žádný problém. Šel bych do motoru 1.6, se mnou ujel 328 tkm a spokojenost, jen klima tam nebyla.
Tommy100
Jednoznačně felicia pick up 😄

možná i seat inca,nebo citro c15 😊
A co rikas na citro berlingo r.v. 99-98. Ma to cenu? Stava kolem 80-90 000...
Z toho Berlinga bych měl možná trochu strach...Co takhle Dácia Logan MCV a máš za malý peníz nový auto se zárukou a bez investic!!Jsou na něj nejhlevnější náhradní díly a servisní práce v porovnání se všemi novými auty...
Logan bude těžko do 100-ky že. Tazatel chtěl něco do kila. Za to je fakt nejlepší felda pickup nebo VW Caddy/Seat Inca.

Max. ještě Dacia pickup, pokud by chtěl doublecab...
S tou Feldou Pick-up souhlas
NO...ted na ni koukam a nejlevnejsi stoji 235 000 coz o celych 135 000 vice nez je planovany rozpocet. A hlavni problem je v tom, ze ty penize navic proste nejsou :!: Takze i kdybych chtel, penize jsou penize...A nevim, jestli je tak vysoka jak pick up... :idea: Toz tak...
zmulin
Opel Combo
Tommy100
Já bych šel do 1.3Mpi,má levnější servis,na pracovní auto stačí a s nama najel 450tkm 😉
Tommy100
Já bych šel do 1.3Mpi,má levnější servis,na pracovní auto stačí a s nama najel 450tkm

Tak já to taky zopakuju >😁 >😁 >😁
:lol: >😁 >😁

Já bych šel do 1.9, pokud se bude jezdit hodně po rozbitých okreskách tak 1.6 a pokud auto nebude hodně vytíženo tak 1.3 😊
Tommy100
No jo,ale diesel jen na hodně velké porce km,aby se to vyplatilo :roll:
Já bych osobně volil podle stavu než podle motoru, Felda pickup nebude nikdy závodník...

Tommy máš SZ.
Tommy100
No a nejčastěji natrefíš právě na 1.3 nebo 1.9 :roll:
Tak pánové a pokud zde byly i nějaké ženy tak i dámy😄

Všem moc díky za rady tipy a názory a za potvzení mého typu na felicii pick-up. Auto budu nakonec vybírat podle technického stavu, ale ono to stejně v bazarech jde velmi těžko. Snad budu mít štěští.

Pokud by měl někdo informaci o prodeji dobrého kousku nebo dobrý link na nějaký kus určitě jej velmi ocením. Ideální do okoí 80 km od Olomouce.

Ještě díky a special díky za linky a informace.