chtel bych se zeptat, jake mate zkusenosti s benzinovym topenim v 603 nebo 613. Jak je asi velke. Mel bych zajem ho namontovat do jineho auta (TRABANT).
Diky AHOJ Zbrolik
Diky AHOJ Zbrolik
Doslech jsem se , že tatrovky měly posilovače dané bokem, ne přímo na hlavním brzdovém válci. Je to pravda? Mam oktavku kombajna a brždění chce nohu King Konga. Hlavně holka nedobrzdí. Na buben posilovače není místo, takže sháním jakoukoli jinou možnos.
Myslím že toto téma nebude od věci, hlavně
pro ty, co mají větší obsahy.
Otázka zní, zda zaplatit těm zlodějům z Ces.
pojistovny nebo ne.
Jaké jsou případné sankce ?
pro ty, co mají větší obsahy.
Otázka zní, zda zaplatit těm zlodějům z Ces.
pojistovny nebo ne.
Jaké jsou případné sankce ?
kzuitzukgjkh
Nemate nahodou nekdo tuseni, kde se da sehnat T603, muze byt i v horsim stavu, ale do 5-6 000. Diky.
Zdravim Vas nadsenci!😄 Pred dvema lety jsem koupil T603 z roku 1974.Zrejme jeden z poslednich vyrabenych kusu.Byl to vzdycky muj sen a tak jsem si ho vyplnil. Auto stalo 10 000Kc a zadna slava to nebyla. Predek byl dost sezranej.Blatniky kolem lemu deravy naskrz,stabilizacka vysela ve vzduchu jelikoz do diry ji zkratka neprisroubujes... apod. Pokazde, kdyz jsme prijeli bezel jsem do garaze otevrel vrata a jako nekdo posloucha vaznou hudbu tak ja natocil tenhle kouzelnej motor a byl jsem nadsenej.Cerpal jsem novou energii na vsechno co takovy stary auto obnasi aby nakonec vypadalo podle mych predstav. Potom jsem sehnal vsechny ctyri nove blatniky za 10 000Kc a k tomu nejaky nahr. dily. Jelikoz jsem to nemel kde udelat a auto bylo u pribuznych za Prahou musel jsem "plecharinu" nechat udelat. Jeste, ze tomu z rodiny nefandim jen ja a tak jsme se na to slozili. Koncem dubna by to melo byt hotove a mozna ,ze kdyz zbydou nejaky penize bude i novej lak. Uz se moc tesim. Jinak nahr. dily jdou na tyhle auta jeste celkem slusne sehnat. V sobotu si jedu pro novej posilovac brzd, komplet i s pumpou. Co se opravdu spatne shani jsou "chromy" a plecharina ale oproti starsim autum to jeste jde. Chce to sledovat Annonci.Kamarad ma Volhu "carevnu" z roku 1966. Uz se moc tesim az vyjedeme. Co se tyka Tatra klubu tak v Praze jsem nic takoveho nenasel. Leda, ze by jsme si ho zalozili sami. A mohlo by se to spojit treba i s Volhou myslim,ze to taky v Praze neexistuje. Jediny co me hodne stve u tehle aut je povinne ruceni. Proc ma clovek platit za to co vubec nevyuziva? Auto davam uz druhy rok dohromady, nejezdim a platit musim...Doufam, ze se bude moci v budoucnu platit povinne ruc. treba jen na pul roku, kdy clovek opravdu jezdi. Dnes se jedna vlastne jiz o veterany a mel by na to bran ohled.
Mejte se a mnoho zdaru!
Mejte se a mnoho zdaru!
T603 se vyrabely do r.1975, kdy dostaly i tranzistorove zapalovani. Jinak Ti blahopreju, je to skvelej vozejk s jeste lepsim motorem.
Tak vidis clovece, to jsem nevedel. Myslel jsem, ze skoncily uz v roce 1974. Ta moje jeste tranzistorove zapalovani nemela ale nedavno jsem ho sehnal nove, jeste v krabici a k tomu i rozdelovac , takze az bude "plecharina" hotova pustim se do toho. Jak to dopadlo s T603 Tobe? Uz jsi neco sehnal? O tom klubu v Ostrave vim, ale je to krapet z ruky.
Nesehnal, diky za optani. Predstavoval bych si neco s motorem v chodu a plechařinou na odpis. Potom už bych si poradil. Jenomze v soucasnosti je pro mne moc dulezita cena, takze hledam dal. Odkud ses?
Kdyby jste náhodou nekdo mel na prodej na T603-3: venkovni zpetna zrcatka, chrom listy do gumy predniho skla, zluta mlhova svetla, tlumice vyfuku - podminka vse nove nebo ve vybornem stavu. Dale shanim katalog nahradnich dilu a dilenskou prirucku. Tak zatim.
Zdar cece😄 Kde litas? posilam Ti nejaky tip na zavolani: Tatra 603, r.v.68, koroze karosérie, mnoho ND, cena 3.500,-. Tel. 0603/853149 nebo
Tel. 038/725 00 76 Mnoho stestí😄
Tel. 038/725 00 76 Mnoho stestí😄
Diky moc jsem taky z Prahy. Uz tam volam. Dam vedet, jak to dopadlo. Ted jsem byl tyden mimo (Prahu). Mrkni se na moji stranku, snad ti to pomuze, udelat si v historii o T603 jasno, konecne jsem ji tam pridal. WWW.mujweb.cz/www/veteran
Jak jsi dopadl? Doufám, ze to vyslo😄 Jinak na ten Tvuj odkaz pro T603 se nemuzu dostat nejak to nefachci...Tak zatim😄
Sorry, nejak se mi kousnul comp, tak sem myslel, ze to sem ani nedojde. No, co to udelalo vidi kazdej. Diky za tip, prave jsem v jednani. Ty odkazy zkus jeste jednou, nezda se mi, ze by to nefungovalo.
Drzim palce😄 Kdyz to klapne budou spolecne "starosti" a mohli bychom si vzajemne vypomoci s dilama apod. Jinak , uz se mi tady v praci stalo u vice odkazu, ze nechodily a kamosovi to chodilo, takze chyba bude u me.
Zdravim😄 Netopýr psal,ze chce neco s motorem v chodu a plecharinu, ze si udela. Hlavne aby to bylo do 5000-6000Kc. Souhlasim s Tebou, ze je vyhodnejsi koupit Tatru po generalce ale na to asi Netopyr nema. Takze pokud to ma Netopyr kde udelat zda se mi jistejsi koupit auto treba za tech 3500Kc (pokud samozrejmne nebude kastle na srot, hnuta apod). Auto komplet prolezt,vyvarit a sehnat blatniky. Takhle ma clovek jistotu,ze to auto co se tyka plechariny ma opravdu v pohode a ze ho neceka nemile prekvapeni jako treba u toho auta za 30 000Kc. Dalsi dily jak vis se sezenou.Nejhorsi je ta plecharina. Muj kamarad takhle udelal "carevnu", kterou koupil za 4000Kc. Ted je v super stavu. Da to ale zabrat to se vi. Ahoj😃
Právě že místo mám. S motorem by take neměl byt problem ho dat dohromady, ale melo by to mít papíry. Jak rikám jsem v jednani, ozvu se.
Díky za super tip, ale nejak jsem se nestihnul na to ani podivat (bylo to v Ceskych Budejovicich), a on mi to prodal.
Skoda ale nevadi. Budou dalsi i kdyz asi za vic penez. Kdyz na neco narazim hodim Ti to sem. Jak jsem byl pro ten posilovac v Horicich tak mi tam ten pan povidal, ze tam pred ctrnacti dny nekdo prodaval T603 v bezvadnym stavu za 9000Kc. Chromy jako novy atd. Potom to stalo v autobazaru v Jicine. Mozna,ze tam stoji jeste ted. Na venkove a malejch mestech o tyhle auta neni moc velkej zajem a daji se sehnat za dobrou cenu. Chce to stesti.
Vážení vyznavači TATRY !! Pomalu, ale jistě také začínám patřit do vašich řad, ale líbí se mi pouze současné nákladní vozy TATRA. - T 815, její nástupci a modifikace . Proetl jsem všechny vaše příspěvky, ale o 815-ce nikde nebyla ani zmíňka. TATRA má přece také svoji nákladní minulost, kterou musí každý vyznavač zaregistrovat. Pište také prosím Vaše zkušenosti s nákladákama. dík
Dneska jsem jel stopem(klasicky prvním), zastavil nám řidič Tatry 815 s vlekem. Ani jsem si tou radostí nevšiml, jak byla asi stará, ale myslím, že něco asi pamatuje. Řidič povídal: Doklady asi z roku 1975, generálkovaná(za 900 tis. až 1 mil), protože nová je moc pro menší firmu drahá(3 mil.), jinak dneska již je s motory Deutz a jiné, jinak obecně má slabší motory(mohli by být výkonnější), celkově nejlepší auto pro jejich účely( transport písku). Mohu srovnat, nedávno jsem jel v úplně nové T 815:Ve stopované byl mnohem horší komfort pérování, menší + kultivovanější hluk, na pohled výkonnější brzdy, zkrátka nové auto ve směrech. Tolik moje zkušenosti s T 815.
Spotřeba(+ vlek, poloviční vytížení) 60 l/100 km. Jinak jiná tatra(ne nová) , kklasický valník, poloviční vytížení- 50/100km.
Patrim mezi lidi, kterym se libi T613.Predevsim
verze tesne pred nastupem T700. Zajimalo by me jestli nekdo z vas nezna nejakou adresu na netu
kde by se daly sehnat nejake obrazky nebo informace.Za kazdy prispevek budu vdecny na😒br />
"prem.janecek@post.cz" .Vsem ridicum preji hodne stastnych kilometru nejen s vozy TATRA.
verze tesne pred nastupem T700. Zajimalo by me jestli nekdo z vas nezna nejakou adresu na netu
kde by se daly sehnat nejake obrazky nebo informace.Za kazdy prispevek budu vdecny na😒br />
"prem.janecek@post.cz" .Vsem ridicum preji hodne stastnych kilometru nejen s vozy TATRA.
Tatra 603/2, rok výroby 1963, pojízdná, s technickým průkazem, cena 6.000,-. Volejte
prosím na telefonní číslo. Tel. 0602/53 89 91
prosím na telefonní číslo. Tel. 0602/53 89 91
Tak mi to Scoute nebudes verit, ale prece jsem si vzpomel, zes po me chtel adresu nejakeho maniaka na ND na tu tvou T603. Takze si pis: Pavel Štrajbl, 02/796752 a ma to v Ujezde nad Lesy. Dej vedet, jaks dopadl. Na zdar.
Onehda jsem se v motorbaru zminil, ze schanim nekoho na chromovani za rozumny peniz temer kdekoliv v CR. Ale odpoved jsem nekam zalozil, a ani v archivu temat to nemuzu najit. Dejte mi prosim vedet, pokud nekdo tusite. Diky. Veterani@seznam.cz
Ahoj😄 Mozna pro Tebe budu mit dve Tatry za 5000Kc. Pokud mas zajem "mejlni" mi. Scout
Díky AutoRe tuto adresu jsem pred nedávnem ztratil a ani za nic jsem ji nemohl najít.
Moc díííííííííííky.
Moc díííííííííííky.
Někdo tady tuším sháněl odkazy na Tatru. Jsem spíš na oktávky, ale tatra je taky fajn.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Cetl jsem v jine rubrice ze hledas na T603 seznam ND a dilenskou prirucku. Stacili by Ti kopie ?
Napis sem nebo na mail imp.vbajf@memo.volvo.se
Napis sem nebo na mail imp.vbajf@memo.volvo.se
Shanim to stale a samozrejmne jsou lepsi kopie nez nic. Diky za nabidku😃 Ja mam doma dilenskou prirucku s nahradnimi dily ale v nemcine a jeste pro Tatru 603 stredni typ "silhavka". Ja mam Tatru 603 z roku 1974 takze bych potreboval ten seznam ND a dilenskou prirucku pro ni. Nemas to naskenovane? Nejak se urcite domluvime.Jeste jednou dik, ze jsi se ozval😃
To co Ty potrebujes bych mel ale naskenovany to bohuzel nemam.Dilenska prirucka na posledni typ T603 jako kniha,pokud ja vim, neexistuje.
Vychazely akorat dodatky ktere dokumentuji zmeny jako kotoucove brzdy,tyristorove zapalovani a jine inovace.Tyto dodatky se vstahuji pokazde na tu dilenskou prirucku od "silhavky" (1964),kterou vlastnis.-Tu mas taky v nemcine?-Ja ji mam v cestine.Mam aji to shrnute vydani tech dodatku (1974) a seznam ND v cestine (1974).Budes na nejake veteranske burze? Nemas nahodou nejaky dily na "silhavku"?
Vychazely akorat dodatky ktere dokumentuji zmeny jako kotoucove brzdy,tyristorove zapalovani a jine inovace.Tyto dodatky se vstahuji pokazde na tu dilenskou prirucku od "silhavky" (1964),kterou vlastnis.-Tu mas taky v nemcine?-Ja ji mam v cestine.Mam aji to shrnute vydani tech dodatku (1974) a seznam ND v cestine (1974).Budes na nejake veteranske burze? Nemas nahodou nejaky dily na "silhavku"?
Tak to je vyborny, ze to mas v kompletu.Ale nevim, jak to provedeme.Ja jsem z Prahy a Ty? Ja mam jak jsem psal tu prirucku na "silhavku" v nemcine a jeste k tomu tam par dvojlistu neni natistenejch. Nevim jak se jim to tenkrat povedlo😒 Jinak tam mam asi tri funglovky brzdovy prasatka( ale nejsem si jistej jestli jsou na jednicku nebo na dvojku nebo byly pro tyhle dva typy stejny? Maj takovy zubaty limecek.),nejaky pakny a potom dily spolecny pro dvojku i trojku.Ja shanim chromovy listy do gumy predniho okna,zpetny venkovni zrcatka,predni kulaty chromovy,zluty mlhovky,a zadni mlhovku kulatou s chromovym rameckem,prachovky na kulaky,vlecna ramena na zadni osu se stelovanim. Ted asi pojedu o vikendu na chalupu tak se podivam.Nebyl jsi ted na burze v Jicine. Ja myslel,ze se tam dostanu a bohuzel mi to nevyslo.
To mas pravdu ale me radeji moc negratuluj.
Silhavku mam zatim jenom jednu a ve spatnem stavu.T 603-3 mam 6 kusu.
Jednu znich mam pojizdnou, nez jsem se ozenil tak sem ji pouzival kazdy den.
Nemam ji ale v perfektnim stavu.Na T 603-3 jsem mel vzdy problemy s rucni brzdou.Fungovala vzdy jen abych prosel STK.
Jaka je ta tvoje?
Silhavku mam zatim jenom jednu a ve spatnem stavu.T 603-3 mam 6 kusu.
Jednu znich mam pojizdnou, nez jsem se ozenil tak sem ji pouzival kazdy den.
Nemam ji ale v perfektnim stavu.Na T 603-3 jsem mel vzdy problemy s rucni brzdou.Fungovala vzdy jen abych prosel STK.
Jaka je ta tvoje?
Tu prirucku a seznam ND bych Ti mohl okopirova.
Ty prasatka jsou identicke na 603-1 a 603-2 a mel bych zajem.
Chromovy listy na predni okno mam z hliniku takze nekoroduji.Nahradni bohuzel
nemam.Vydel jsem aji misto chromovych, listy z plastu s chromovim povrchem.
Zpetny venkovni zrcatko mam Peugeota 504, je totiz celi v chromu a vipada jako z
60tich let.Predni mlhovky mam ale ne moc pekny.Prachovky na kulaky bych mel,
vlecne rameno + stelovaci koule a cep mam taky.
V Jicine jsem taky nebyl ale v unoru jezdim do Melnika na Burzu(to by bylo
relatyvne blizko Prahy).Jsu mimochodem z Brna ale v cervnu asi pojedu do
Prahy, tak by sme mohly treba neco vymenit.
Ty prasatka jsou identicke na 603-1 a 603-2 a mel bych zajem.
Chromovy listy na predni okno mam z hliniku takze nekoroduji.Nahradni bohuzel
nemam.Vydel jsem aji misto chromovych, listy z plastu s chromovim povrchem.
Zpetny venkovni zrcatko mam Peugeota 504, je totiz celi v chromu a vipada jako z
60tich let.Predni mlhovky mam ale ne moc pekny.Prachovky na kulaky bych mel,
vlecne rameno + stelovaci koule a cep mam taky.
V Jicine jsem taky nebyl ale v unoru jezdim do Melnika na Burzu(to by bylo
relatyvne blizko Prahy).Jsu mimochodem z Brna ale v cervnu asi pojedu do
Prahy, tak by sme mohly treba neco vymenit.
S tou priruckou by to bylo fajn.Mas to kde okopirovat?A kolik by jsi za to chtel? Prasatka Ti tedy schovam😄Ty listy z plastu , to je dobrej napad.Ted uz jen kde je sehnat.Volal jsi na ty mlhovky? Prachovky me schovej😄 Ja uz jsem jedno rameno sehnal fungl nove ale bez stelovaci koule. Ty ramena docela spechaji.Kolik by jsi za ne chtel a v jakem jsou stavu?
Tu prirucku a seznam ND by jsme mohly vymenit za ty prasatka, pokud souhlasis. 5 a 6 cervna je obrovska veteran burza v Tulln(Rakousko) tam asi budou mit aji ty listy na to okno.Levny urcite nebudou. Jinak je to tam kazdy rok pekna podivana, jsou tam ruzy veteran kluby zastoupeny - od americkych vozu az po trabanty.Tatra club Ostrava tam mel kazdy rok taky stanek.Ramena mam novy aji stary, problem je jen vtom ze jsou pravy a levy a ja vim, ze mam dve stejny novy, nevym ale jestly p. nebo l. Mam je na chate u Vyskova, tam se dostanu nejdrive 3.6.99 . Dalo by se udelat z leveho prave a opacne, usel by se ale prevarit drzak ny brzdovou trubku.
Jak moc to specha? Ty serizovaci koule mam tyky novy.Kolik bych za to chtel nevym, radeji
bych to za neco vymenil.Nemas nahodou na T3-603 ten cromovej sip na predni kapotu.
Jak moc to specha? Ty serizovaci koule mam tyky novy.Kolik bych za to chtel nevym, radeji
bych to za neco vymenil.Nemas nahodou na T3-603 ten cromovej sip na predni kapotu.
Tu burzu bych hrozne rad videl, to je fakt😄Je to pro me ale krapet z ruky😒( S těma ramenama ještě nevím, ten chlápek co mě dělá tu plecharinu se zatím neozval, takze nevím,jestli uz nejaky nesehnal.Nema telefon abych mu zavolal.Ja jsem za to jedno novy rameno co jsem koupil dal 200,-Kc bylo teda bez ty koule.Uvidim az se ozve pak Ti budu moci rict vic.Na chalupe jsem nebyl takze nevim co tam je na "silhavku" ale chromy urcite ne.Byl jsem tady kousek od Prahy u jednoho chlapka, kterymu patri jedna moc pekna "silhavka" cerveno zlute barvy a dokonce jsem v ni sedel.Uplne novy auto se vsim vsudy.Zkratka super.No a ten by mohl nejake veci urcite mit.Nabizel mi tenkrat funglovou chromovou masku na"silhavku" ale ja potreboval na svoji,kterou taky nakonec nasel. Ma toho asi dost. Nevim ale jestli bych nasel kde bydli a telefon uz nemam.Uvidime.
Dik za E-mail a za fotku-moc pekny.Uz jsem videl taky takovou barevnou kombinaci na "silhavce" ale s SPZ Novy Jicin.To rameno Ti muzu dat taky za 200,- aji s tou kulou.
Co Ti vsechno vyvaruji na Tatre?Jakej na to budes davat potom lak? Jednomu kamosovy,
tady v Brne, neobrusily ten starej tmel a zaclo se mu to s novim lakem loupat.
Co Ti vsechno vyvaruji na Tatre?Jakej na to budes davat potom lak? Jednomu kamosovy,
tady v Brne, neobrusily ten starej tmel a zaclo se mu to s novim lakem loupat.
Není zac😄. To rameno bych vzal.Cekam az se ozve ten chlapik co mi dela tu renovaci.Jinak je to celkova renovace. Vsechny nove blatniky ,prahy,podbehy a pritom vymena nekterych mechanickych veci, ktere to potrebuji, jako treba ty ramena. Chtel bych na ni dat barvu slonovou kost. Jednu takovou jsem videl na srazu a vypadala bezvadne😄No, doufam , ze budu mit s tim lakem vetsi stesti a nejaky cas vydrzi...😄
Dela Ti to ten klempir na nakym pripravku, kam upne to kastlu, nebo si tam navari nejaky
pomocny vistuhy? Ta ma T3-603 mela jednou dost silnou havarii v pravo vzadu.Prisel jsem na
to az kdyz jsem menil motor, ten plech ktery je nad motorem je pomackany, neni to ale
z venku videt.Na jizdni vlastnosti to ale nestesti nama zadny vliv,Tatra sedi zatim skvele.
pomocny vistuhy? Ta ma T3-603 mela jednou dost silnou havarii v pravo vzadu.Prisel jsem na
to az kdyz jsem menil motor, ten plech ktery je nad motorem je pomackany, neni to ale
z venku videt.Na jizdni vlastnosti to ale nestesti nama zadny vliv,Tatra sedi zatim skvele.
Ona ta kastle nebyla zas tak v hroznym stavu. Ale je to postivec a jak nekde vidi,ze to neni perfektni, tak to udela cely novy.Tam moje doufam bourana nebyla nebo jsme na to zatim neprisli.
Jinak me skoncila ta mailova adresa co jsem mel, tak kdyztak posilej na: Scoute@seznam.cz
Ahoj zitra😃
Jinak me skoncila ta mailova adresa co jsem mel, tak kdyztak posilej na: Scoute@seznam.cz
Ahoj zitra😃
Teda, provedeni ve slonove kosti jsem videl, a je to jednim [2] slovem [slovami] dokonale - naprosto. Drzim Ti palce, aby Ti to dlouho vydrzelo. Kdyzbys mi mohl taky poslat nejake fotky, dal bych je na www.mujweb.cz/www/veteran Zatim se mejte ... a Tatre zdar.
Diky za prani. Jak jsem Ti psal mailem at se ta situace u Tebe zlepsi😄 Fotku jsem posilal s prominutim z Tveho webu protoze je to Tatra, ve ktere jsem si osobne hovel😄ta zluto-cervena. Doufam, ze brzy rozbehu ten svuj web tak tam dam vsechno co najdu doma i na webu. Jinak co budes kupovat misto skodovenky?
Jestli tomu rozumim dobre, tak ta fotka je od Tebe? Super, dodatecne diky. Nicmene krome skodovenky asi budu zatim (vzhledem k tomu ze se bude zvysovat povinne ruceni) kupovat tramvajenku. Jinak diky za optani.
Ja mam moji Tatru jeste prihlasenou na normalni SPZ a platim
tech 4524,- Kc povine ruceni, co je teda peknej balik nato ze s Tatrou
vyjedu 5x az max. 8x do roka.Na pristi rok planuji ze Tatru odhlasim a necham
si vydat brnenskym zastoupenim CKHV (cesky klub hystorickych vozydel) veteransky
SPZ.Tim padem budu platit jen 1/10 z povineho ruceni = 452,- rocne, coz se
da akceptovat.
tech 4524,- Kc povine ruceni, co je teda peknej balik nato ze s Tatrou
vyjedu 5x az max. 8x do roka.Na pristi rok planuji ze Tatru odhlasim a necham
si vydat brnenskym zastoupenim CKHV (cesky klub hystorickych vozydel) veteransky
SPZ.Tim padem budu platit jen 1/10 z povineho ruceni = 452,- rocne, coz se
da akceptovat.
Ahoj😄 Jaktoze sem davas tak peknou fotku plantazniku?!😃_DD Ja ji mam na sve uvodni webstrance o veteranech! Jinak by me moc zajimalo jak funguji ty veteranske SPZ. S nimi muzes vyjet ale pouze na veteransky akce a jeste si musis vylitat nejaky potvrzeni na kazdou akci zvlast?? To je ale dost stinna stranka veci.Ja uz jsem z toho povinneho ruceni ale take zoufaly..😒 Asi to budu muset take odhlasit...
Zdar : Tu fotku mam z te holandske Tatra-stranky, nevedel jsem ze ji mas taky,
ani neznam to Tvou webstranku - rad se podivam -napis.
Ted existuji nove veteranske-SPZ muzes snimi jezdit aji soukrome ale
musis psat putovku.A nez tuto SPZ dostanes musis si auto otestovat v klubu,
ktery je clen CKHV.K te SPZ dostanes aji internacionalni veteransky pas, s
kterym muzes jet aji do zahranici.
To ocem jsi Ty psal (potvrzeni na kazdy sraz atd.)to plati pro ty stare
(trojuhelnikove) SPZ.
ani neznam to Tvou webstranku - rad se podivam -napis.
Ted existuji nove veteranske-SPZ muzes snimi jezdit aji soukrome ale
musis psat putovku.A nez tuto SPZ dostanes musis si auto otestovat v klubu,
ktery je clen CKHV.K te SPZ dostanes aji internacionalni veteransky pas, s
kterym muzes jet aji do zahranici.
To ocem jsi Ty psal (potvrzeni na kazdy sraz atd.)to plati pro ty stare
(trojuhelnikove) SPZ.
viz. fotka,nejhezci dobova fotka silhavky co jsem nasel.taky jsem ji objevil na tom webu.
Jinak s tou veteranskou SPZ by to bylo super, kdyby to tak opravdu bylo...Zda se mi to az priliz krasny nez aby to byla pravda.Volal jsem jeste v patek na prazsky veteran club a ti lide co tam zrovna byly vedeli jen o tech klasickych veteranskych znackackach.Musis mit vse co pises ale dostanes poze jen ty klasicke veteranske SPZ, se kterymi muzes jen na srazy...Prosim Te poptej se jeste u Vas na to jestli je to opravdu pravda,ze existuji nejake "nove" veteranske SPZ, ktere umoznuji jezdit i mimo ohlasene srazy apod. Moc me to zajima. Diky😃
Jinak s tou veteranskou SPZ by to bylo super, kdyby to tak opravdu bylo...Zda se mi to az priliz krasny nez aby to byla pravda.Volal jsem jeste v patek na prazsky veteran club a ti lide co tam zrovna byly vedeli jen o tech klasickych veteranskych znackackach.Musis mit vse co pises ale dostanes poze jen ty klasicke veteranske SPZ, se kterymi muzes jen na srazy...Prosim Te poptej se jeste u Vas na to jestli je to opravdu pravda,ze existuji nejake "nove" veteranske SPZ, ktere umoznuji jezdit i mimo ohlasene srazy apod. Moc me to zajima. Diky😃
Zdravim nadsence. Jak to bude u te nove znacky s povinnym rucenim? Mimochodem nebude nikomu vadit, kdyz tu fotku dam na www.mujweb.cz/www/veteran ?Diky. Zatim se mejte.
Kde se clovece flakas?😄_DD Kdy pojedes do Prahy? Jak to vypada s tim ramenem? Jedno mam a i ty srouby s kouli na konci jak se tam nasroubujou.Nemam ale novy cepy.Pak jsem jeste nasel takovy duty valecky, ktery jsou na fybrovy kouli. To jsou ty stelovaci? Jinak jsem nasel tri novy valecky pro Tvou Tatru.Dve maly a jedno velky.Jsou to funglofky.Dale chromovou listu na viko motoru. Tak zatim😄
Jsem rád, že existuje tato diskuzní skupina. Jen tak dále. Taky mám T2/603. Rád bych se s ní pochlubil, ale nevím, jak sem její obrázek prdnout. Z předešlých příspěvků jsem vyrozuměl, že sháníte nějaké obrázky na web. Můžu nějaké poslat, ať nemusíte čorovat z Holandských stránek. Chtěl jsem si udělat svou stránku, ale myslím, že dělat x stránek nemá smysl a určitě je lepší udělat stránku jednu, zato pořádnou. Takže kdyby to šlo, rád bych nějak vypomohl. I nějaké ND bych měl. Hlavně by mně zajímalo, jak je to s tím lakem o kterém tu někdo psal. Teda jestli je problém v tom olejovém laku, který se používal pod lak nebo v něčem jiném? Co bylo příčinou loupání laku? Chtěl bych si na tu svou hodit akryl, ale chci, aby něco vydržel. Ještě si myslím, že mít veteránský čísla je blbost. Auto má být na ježdění a ne aby stálo v garáži. Když mám k tomuto autu vztah, tak jej nebudu nechávat doma, ale beru jej přece všude sebou😃. Možná budu mít J-čkový motor. Stejný obsah, ale ostřejší vačka a deflektory na pístech. Výkon údajně 123k nebo tak nějak. Tak zatím. Bacil
Ahoj vitam Te do party😄Co se tyka te fotky tak ji nejspis corovali ty Holandani.Staci se na ni podivat. Jinak o fotkach se nejlepe dohodnes s Netopyrem. On mel web driv nez ja tak ma prednost.Co mas za nahradni dily? Co se tyka laku tak neverim,ze problem je ve starym laku at uz ho delali jakkoliv ale v kvalite strikaciho kitu, ktery dali pod novou barvu.Jinak taky chci dat na tu svou akryl.lak. TY TVY VETY: Auto ma byt na jezdeni a ne aby stalo v garazi. Kdyz mam k tomu autu vztah, tak jej nebudu nechavat doma.ale beru ho vsude s sebou... To jsi nemyslel vazne vid?? Pokud bych mel na to vyhodit rocne 4500Kc z okna(a bude to vic..)stejne si nedovedu predstavit, ze bych T603 nechal jen tak stat pred barakem a vsude s ni jezdil at se to tyka sramu ke kterym by prisla az po spotrebu...To bych musel mit ty T603 dve.Jednu na jezdeni a druhou v garazi u svyho baraku.Vsechno je to o penezich...
Samozrejme, ze 4500 za pojistku je az az, ale pokud mas jenom jedno auto, tak to snad jde ne? Ja jine nemam a zatim ani jine nechci. Je to ta sama pojistka jako spousta jinych aut. Kolik tvych znamych ma jakehokoliv dvoulitra. Ze to zere do tech 13 litru neni sice moc sympaticke, ale da se to prezit. Alespon zatim 😄. Samozrejme, ze az ji dotahnu do spickoveho stavu, tak s ni nebudu jezdit vsude, ale ted ji mam na jezdeni. S tou fotkou jsem to myslel jako ze oni ji asi meli na webu driv nez my, ale to je jedno. Nejsme tady, abysme se hadali kvuli blbostem. S temi ND to chce konkretnejsi dotaz. Mam chromy, dily do motoru, skla, tlumice, kola... Vetsinu jich ale mam pro sebe pro pripad bouracky nebo tak. Mam ale znameho, ktery ma vsechno. On to ale prodava za vyssi ceny. Vetsinou kdyz si clovek pocka, tak neco koupi levne na inzerat od nakeho duchodce. Nevite nekdo, kdy jsou nejake srazy Tatrovek?
Ja na normalni jezdeni mam vodrandenyho Favorita a neveril by jsi kolikrat ho na ulici nekdo odrel,naboural,nebo vykrad.Nedovedu si predstavit nechat tam stat "udelanou" Tatru. To jen pro vysvetleni.Hadat se urcite nechci to je k nicemu a ani to tak nebylo mysleno.Co se tyka nahr.dilu tak shanim chromove listicky do gumy predniho okna, orig. venkovni zpetna zrcatka,predni a zadni narazniky,tlumice vyfuku,chrom. kulate zlute mlhovky,znaky Tatra.Odkud jsi? Ja z Prahy.O srazech Tatrovek nevim. Jinak seznam veter. akci ma na svem webu Netopyr.Jinak jaky je rok vyroby Tve Tatry?
No, ja bydlim v Jeseniku (SM) v hodne klidne casti mesta, kde by si nikdo na mou Tatru nic nedovolil. Pres tyden jsem ale v Ostrave. Mam Tatry dve. Jedna je r.v. 1973. Ta je v hodne dobrem stavu. Druha je r.v. myslim 1961, ale je po prestavbe a vypada jako trojka. Ta je po GO podvozku vcetne brzd a elektriky. Je cela rozebrana a pripravena na lak. Jeste na ni musim nechat seridit motor a razeni a pude do laku. Chtel jsem ji prodat v tomto stavu, ale kazdy chce uz hotove auto nebo by ji chtel snad zadarmo. Az ji dodelam, tak ji snad dobre strelim a budu mit na provoz te druhe😄. Z tech ND mam urcite predni i zadni narazniky v hodne dobrem stavu a jeden predni mam jeste zabaleny novy, ale ma o ne zajem jeden manik u nas, takze ti kdyz tak odpovim pristi tyden. Znaky Tatra (myslis ty trojuhelnikove z plastu co jsou na kapotach?) se vyrabeji tusim ve firme Eccora. Za 300 Kc. Oni tam vyrabeji snad vsechno na Tatry, ale za hrisne penize. Mohu dodat telefon. Ty tlumice vyfuku shanim taktez. Stacil by mi jeden i poskozeny jako vzorek a mohl bych nechat udelat nove u znameho z poradneho plechu. Ty by snad neco vydrzely. Delal nam uz vyfuk podle orig. Sebringu a byla naprosta spokojenost. Kdybys mel naky na vyhozeni tak bysme se mohli domluvit. Urcite by to bylo o dost levnejsi nez normalne. Ted mi znamy nabizel poniklovany vyfuk za 3500 jeden. Blazen, to bych za nej v zivote nedal. On by snad mel aji ty listicky do oken. Tel.: 069/6731448 - Endl ml. Muzes mu zkusit zavolat.
Semilsko krapet znam.Jezdil jsem cely detstvi k babicce do Vysokeho nad Jizerou.Krasnej kraj.Ten novy naraznik bych vzal.Kolik by jsi za nej chtel? Ty znaky myslim, jak jsi rikal.Kdyz najdes ten telefon tak mi ho sem prosim Te hod.Ne zebych tam hned volal, protoze ted skladam penize na tu plecharinu a lak.Na ten naraznik kdyby jsi mi ho nechal bych si pujcil.Tlumic vyfuku volny nemam.Auto mam za Prahou u klempire.S tim vyfukem by jsme se mohli domluvit,ale az budu mit auto u sebe.3500 za jeden to je teda vec!Sikovnej chlapik ten co vam dela ty vyfuky😄.Diky za telefon na toho manika ale radsi pockam az bude auto zhruba hotovy,kdyz vidim ty jeho ceny...
Zdravim Vas lidicky, ty fotky by se mi moc hodily a vzhledem k tomu, ze dotoho jak tak koukam vidite vsichni vic, nez ja, byl bych Vam vdecnej, pokud byste se podivali na na ten muj web a dali mi vedet, co k te renovaci potrebujete vedet a co tam chybi, pripadne co jste schaneli a sehnat nemohli (vedomosti i fotky) - teda pokud chcete, aby si to nekdo precetl. Scoutovi diky za objetavost ohledne fotek od Bacil_a, ale kdyz jeste nema tu vlastni stranku, nemohli bychom se dohodnout, ze bychom upravili tuto stavajici a on dal na svou www odkazy tak, ze by to vypadalo, jakoze tam patri? Mimochodem to plati pro kohokoli. Samozrejme vitam konkurenci, tedy alespon zatim, da se od ni zjistit spousta zajimaveho. Tudis, kdokoli mate neco, o co se chcete podelit, prosim piste na Veterani@seznam.cz , a mrknete se na www.mujweb.cz/www/veteran
Nazdarek😄 Co se tyka renovace moji Tatry tak bych to pak chtel dat celkove na svuj web.Zatim ale nemam nic pripravene. Na auto se jedu podivat ve stredu tak uvidim jestli se to trochu hnulo.Jsem z toho krapet nervozni, jelikoz jsem to auto dlouho nevidel...Snad to dobre dopadne.Jinak jsem lepsi ceskou stranku nez Tvoji nenasel😄Obcas si rikam, jestli tyhle stary auta zajimaji opravdu tak malo lidi...😒 V sobotu jsem byl v Klecanech, ale z rod. duvodu jsem se tam dostal v dobe, kdy uz vetsina ucastniku odjela...Ptal jsem se tam jednoho chlapika na ty SPZ a rikal,ze ma klasicky SPZ a neplati.Pokud se neco nestane je to pry v pohode...Zda se, ze SPZ kolem veteranu je zacarovany kruh. Nikdo Ti nic poradnyho nerekne.O tech novych veteranskych SPZ nikdo nic nevi😒(
Zdravim. O vikendu jsem zjistil, ze jde na Tatru nasadit misto originalnich vyfuku vyfuky ze Zigulika. Pry je to to same, ale nektere motory se muzou trochu prehrivat. Prozatim to zvolim jako kompromis, protoze nemuzu sehnat ani vyfuk shnily, podle ktereho bych udelal nove, ale do budoucna si tam stejne hodim originaly nebo alespon presne kopie. A pro Netopyra: ja zatim nemam cas udelat si svuj web a o prazdninach chci jet pryc. Takze v klidu muzes pouzit ty fotky, co jsem ti poslal. Budu jich mit daleko vic, ale nevim kdy. Pak ti je poslu.
Shánim nove zadni(jake taky ze..) vlecne rameno pro T603 r. vyr.1974. Pri klepnuti kladivkem se uplne rozsypaly.Jedno uz jsem sehnal.Podle katalogu by nemel byt rozdil mezi levym a pravym.Dale shanim novou jednu zadni pruzinu.Zkratka ozvete se kdo muzete pomoci.Diky😃
Zajimal by mne ten tvuj katalog. Neslo by mi ho poslat? O tech pruzinach bych vedel. Ma je jeden znamy vcetne tlumicu a jinych veci. Kdyz mi das majl, tak ti poslu telefon. Jinak jsem si zacal o vikendu vyrabet vyfuky na Tatru. Jestli mas pristup do nejake vybavene dilny, tak by to pro tebe nemel byt problem. Nakresy bych ti mohl zaslat postou.
Ahoj😄 Katalog se mi posilat nechce to snad chapes.Je sice v nemcine ale je jedinej co mam.Nechci riskovat, ze se cestou nekde ztrati. Kdyby Te zajimala nejaka urcita cast mohl bych To nechat naskenovat a poslat Ti na mail. Muj mail je: Scoute@seznam.cz Kdyz mi posles ten telefon budu rad. Hlavne shanim to rameno...Co se tyka vyfuku uvidim.Musim resit veci postupne, hlavne diky financim. Ty ramena jsou kriticky a kdyz uz se budou menit chci tam dat nove pruziny.
Potřebuju sehnat v nejbližší možné době levý přední tapecírung na 603ku. Může být i poškozený, ale sololit musí být v co nejlepším stavu. Díky všem😄.
V tom neni zaden problem. Vezmes ctyri tapecirunky, najdes nejakeho solidniho calounika a ten udela vse za tebe. Latku jsem pouzil stejnou jako mam na sedackach. Tezko se popisuje, ale je vinove cervena s vylisovanymi zahyby (ja tomu rikam mozkove zavity). Cela ta sranda stala 1540 Kc. Moje byla jenom latka na tapecirunky a kozenka na calouneni na strechu. Takze v te cene byla vlastne i vyroba stropnice. Musim si na ne ale vse namontovat sam (popelniky, listy, kapsy). Nejsem si jisty o jakem narazniku jsi to mluvil, tak se ozvi. Delam ted totiz zkousky ve skole a zapominam na jine veci. Mimochodem dneska jsem pos..l jednu zkousku 😲(. Takze snad priste. Jeste shanim zachovale ramy do dveri.
Ahoj😄 Tou latkou mas potazeny i sedacky nebo jsi tim myslel potahy? Kamarad to ma takhle udelany ve Volze 21ce, ze ma stejnou latku na tapecirunku a stejny potahy na sedackach a vypada to super😄 Jak kdyz si sednes do nejaky lenosky na zamku. Jeste ma v umyslu potahnout latkou strop a zasadit do nej velky knofliky potazeny tou latkou, jako mas treba na sedaci souprave v obyvaku.Jsem na to zvedavej. Jinak ta cena co jsi psal je super. Tu kozenku na strechu jsi sehnal tu orig. s tema dirkama nebo klasickou? Co se tyka narazniku, rikal jsi, ze mas jeden novy na prodej.Ja jsem Ti napsal,ze bych mel zajem a Ty ze ho u Vas po Tobe nekdo chce a ze mi napises jak to dopadlo...Jinak asi pred tydnem nekdo nabizel ty ramy do dveri v annonci. Ja tam volal kvuli tem listam do predniho okna a samozrejmne je nemel. Jinak drzim palce at to ve skole priste vyjde😃
Ahoj Scoute. Ta cena byla za potazeni tapecirunku a novou stropnici. Sedacky mam potazene stejnou latkou jako tapecirunk. Jeste je mam kombinovane s kozenkou. Az budu mit Tatru hotovou, tak ji uvidite na nejblizsim srazu😄. Kozenku na strop jsem sehnal obycejnou bilou, ale je takova jemna, ne jako normalni kozenka. Ty knofliky bych tam nedaval, to bude humus. Ale mozna ze ne. Ten naraznik ted potrebuju. Mozna bych mohl neco sehnat. Ale uz zachvili nebudu az do rijna moc na netu. Takze bys mi radeji mel poslat telefon na bacil@email.cz. Kdybys mel telefon na ty ramky do oken, tak mi ho prosimte posli. Dnes jsem udelal zkousku z Matiky😲))))).
Ahoj.Premistil jsem se sem aby nam to neodsunuly do archivu.Pro to rameno jsem nemohl jet trotoze jsem se vrtal v motoru myho auta.Jinak te chromovej sip na predni kapotu, co jsem shanel, uz mam.Koupil jsem to v Brne, u toho chlapka co vydava ten casopis Tip pro Oldtimer.Ma na vypadovce na Olomouc takovej malej veteran-bazar.
Nazdar luckyluku.Koukam, ze jak mas chvili, tak se drbes s motory.Taky me to ceka...
Zatim ahoj - Mr.Bean
Zatim ahoj - Mr.Bean
Zdar Beane.Nevrtam se v tom motoru dobrovolne, znal bych aji prijemnejsi.Reklo me ahoj tesneni
pod hlavou.Jednoho dne me praskla hadicka, ja to
prehral a pak to zacalo.Ale ted uz zase pekne vrci.Zas se vecer ozvi.
pod hlavou.Jednoho dne me praskla hadicka, ja to
prehral a pak to zacalo.Ale ted uz zase pekne vrci.Zas se vecer ozvi.
A nepojedes tam ted o vikendu?
Jo, tento vykend by to melo klapnout.
Slibil sem Ti prece ze ho tro Tebe mam.A ty srouby
a to fibrovou koulu teda mas ?
a to fibrovou koulu teda mas ?
Diky😄 No, ja mam takovou fibrovou kouli zkrz kterou jde duty valecek.Doufam,ze je to ono. Rozumej ja to jeste nevidel rozebrany a v tom mym katalogu to neni moc zretelny.Ten cep budu mit z toho staryho ale nevim v jakem bude stavu, jestli se neznici pri demontazi apod.Byl bych radeji, kdyby jsi to poslal komplet, kdyz to nepouziji-vratim.
Pri tom pocasi bude v Beskydech pekna kosa.
Vcera me vyfotil asi radar, jsu zvedavej co
me poslou.
Vcera me vyfotil asi radar, jsu zvedavej co
me poslou.
Zdar!Taky nevim proc to tak honis.Mas jezdit podle predpisu.
Ten T. se s tema brzdama asi moc nesral. Er. me rikala ze sis u neho chtel nechat aji lakovat auto - to by dopadlo.Nez bys prijel dom tak bys to mel oloupany.Dovedu si to zive predstavit.Zas bys to na dalnici honil a mel bys zihany auto.
Zatim Ahoj.
Ten T. se s tema brzdama asi moc nesral. Er. me rikala ze sis u neho chtel nechat aji lakovat auto - to by dopadlo.Nez bys prijel dom tak bys to mel oloupany.Dovedu si to zive predstavit.Zas bys to na dalnici honil a mel bys zihany auto.
Zatim Ahoj.
Ale prd, moc jsem to nehnal.Jenom jsem to lehce protáhl, abych vyzkoušel, jestli vše funguje, a ono tohle...Ten lak se týkal ještě dřívějšího auta, tohle bych mu nesvěřil.Je to trubka...
Muselo se zase měnit obložení a taky stružit bubny, neb tím přehřátím získali na lesku...
Již by to mělo být O.K.
Zatím ahoj.
Muselo se zase měnit obložení a taky stružit bubny, neb tím přehřátím získali na lesku...
Již by to mělo být O.K.
Zatím ahoj.
Kde se flakas, uz mam to rameno.Doufam ze nejses na dovolene.Dneska Ti to poslu.
Tady kvetu!😃 Tak to je super😄 Do patku jsem doma pak jedu na vikend a v pondeli se jeste stavuji doma a pak jedu na tyden na chalupu. To by mohlo mozna do patku dojit😄 Zatim diky moc😃
Rameno jsem si vcera vyzvedl diky moc😄 Ten cep s tim stelovanim jsi asi nenasel vid? Jinak jak se domluvime? Chces poslat penize hned, nebo az se nekde sejdeme tak vycenzujeme ty prasatka a manualy? Jeste jednou diky a zatim AHOJ😃
Cau, tak to vezmu hned od zacatku: ten srou na stelovani mam ale zapomel jsem ho taky poslat,misku pod pruzinu budu mit taky ale nevim
momentalne kde, popremislim.Jses v 35 tydnu v Praze ?
momentalne kde, popremislim.Jses v 35 tydnu v Praze ?
Pokud by jsi me chtel kontaktovat muj mail je: Scout@volny.cz. Jak pokracujes?U me je to zatim spatny diky nedostatku financi..Ozvi se co je noveho😄 Jeste Ti dluzim za to rameno.
Scout
Scout
Ten, kdo by byl schopen tohle zapalovani za nejakou tu kacku namontovat, at se ozve na adresu: gryf@centrum.cz.
Dik
P.S. Staci mi i jakakoliv informace
Dik
P.S. Staci mi i jakakoliv informace
Pánové. nechcete někdo fngl nová zdvihátka ventilů, zabalená v orig krabičce na T603?
Pokud ano, kontaktujte mne na bgb@volny.cz
Pánové. nechcete někdo fungl nová zdvihátka ventilů, zabalená v orig krabičce na T603?
vlastníci, nebo příznivci os. automobilů Tatra
603,613, ..atd.
Vy, kteří v naší republice závodíte se starými ojetinami BMW,Mercedes ..adt, nepište sem prosím,
své imbecilní připomínky.
pozn. nic proti těmto značkám nemám, spíše naopak.
plojmatiky a snížit jí. do vnitř kožený sedačky
z ňáký bouračky, motor vypucovat a dozadu 2x Remusy - sem prase??,nebo ne??