0
Chtěl bych nějakou ojetinu,ne starší jak r.v. 2000. Nejdřívě jsem byl rozhodnutý pro Peugeot 206,což mě teda po příspěvcích na tomto foru docela odradilo. Co teda vybrat?Renault Clio,Peugeot 306(případně 306 Break-údajně jsou ty 306 docela slušné auta),VW Polo nebo něco jiného? Opel Corsa se mi líbí jen ten poslední,ale toho asi do 120 tisíc neseženu.Případně ještě Ford Focus.Takže mě zajímavjí vaše rady a názory.Předem díky.
no ja by som na tvojom mieste bral Fiat Punto 1,9 JTD ver mi zle neurobis je to podarene auto alebo este 1,3 JTD
ikdyž teď se dívám na Opel Corsa C a nevypadá zase tak špatně.Já chci hlavně spolehlivé auto s menší spotřebou. Designem se mi nejvíce líbí Peugeot 206,ale design není všechno.
Ak hladas spolahlive auto poobhliadni sa po toyote yaris jednak ju zozenies v tej cene a jednak s nou nebudes mat problem..
Fiat punto sice vyzera dobre ale aspon moja skusenost s fiatmi nepatri k najlepsim...
Peugeot 206 je naozaj pekny ale neviem ako je to so spolahlivostou... ale aspon podla toho co som pocul a cital moze sa ti vlastnictvo tohoto auta zmenit v nocnu moru 😄
Fiat punto sice vyzera dobre ale aspon moja skusenost s fiatmi nepatri k najlepsim...
Peugeot 206 je naozaj pekny ale neviem ako je to so spolahlivostou... ale aspon podla toho co som pocul a cital moze sa ti vlastnictvo tohoto auta zmenit v nocnu moru 😄