V obou případech dobrý tip, máš v podstatě vybráno, snad budeš mít štěstí při zakoupení auta. Na tento typ je docela velký výběr, tak si dávat pozor a zjisti si důkladně nejčastější závady dané motorizace v těchto letech. 😉
Dobrý tip u obou,ikdyž já se více přikláním k Audi A4. Můj kamárad má toto auto, a je spokojenej. Je to ale věc spíš osobního názoru.
Kdyz si jdu kupovat auto nejakou ojetinu tak si na to najdu nejakou firmu nebo cloveka co mi s tim pomuze a rozumi tomu 😄
pokud se v tom trochu vyznáte a budete se v autě trochu "rejpat" sami, tak jsem objevil shop s nářadím a vším možným nejen na osobáky. [odkaz]
Prosim lidi nekupujte hlavne zadne trosky auta >😁 ktere vam budou slouzit mesic a pak budete muset do servisu.
Urcite audi. 😄 je to perfektni auto ale pozor na podvodniky mam s nimi spatne zkusenosti tak se pred nimi snazim varovat!! 😄
určitě bych šel do BMW, ale pokud bys ho bral ojetý, tak bych ti před tím doporučil prověřit si ho, nejlépe cebii, s tou mám nejlepší zkušenosti, když jsem si kupoval ojetý auto
A jak to prověření probíhá? Proč zrovna cebii?
zadáš na www.cebia.cz VIN kód a po zadání ti cebia danej vůz prověří a proč cebia ? protože je to snad jediná společnost, které dávám maximální důvěru při prověřování
Tak když Cebia, tak běž rovnou do áček >😁
Zkus jít do VWčka nějakýho, třeba golfika, ten jezdí spolehlivě, ale nechal bych ho napřed zkontrolovat nějakou firmou, co prověřuje auta typu Cebia apod.
Tady samá reklama na Cebii a na Esa, AAA a jiné nic 😒 >😁
"Tady samá reklama na Cebii a na Esa, AAA a jiné nic" jo no, teďka se to nějak všude rozšířilo, předtím jsem o tom neslyšel
To víš, áčka si to asi nezaplatily >😁
Anebo zaplatily málo >😁 Přitom peněz musí mít, ale asi šetří na reklamu s Vydrou v Blesku >😁 Vždycky tam takovejch pěknejch aut na obrázku >😁
Teď už je tváří áček Bočanová, jsem to viděl v televizi >😁
Už je stará, taky si áčka mohli vzít nějakou mladou pušku >😁
No, nějaká pěkná misska, to by si možná pár chlípníku koupilo v áčkách >😁
Když by s ní dávali jízdu zdarma, tak si myslím, že by se v áčkách dveře netrhly >😁
Tak to bych si jich v áčkách koupil tak pět >😁
Hele myslím si, že by v áčkách stoupl prodej o 1000% >😁
Zdravím,
plánuji koupi vozidla VW Golf VII, rád bych se zeptál na Vaše názory. Na internetu jsem narazil na tento model, jaký na to máte nazor? [odkaz]
děkuji za Vaše názory
plánuji koupi vozidla VW Golf VII, rád bych se zeptál na Vaše názory. Na internetu jsem narazil na tento model, jaký na to máte nazor? [odkaz]
děkuji za Vaše názory
měl bych prosbu. Rád bych si koupil ojety vůz do částky 200 000 Kč. Stáří max. od 2007, nejto do 150 000 km. Uvažoval jsem o několika variantach jedna by byla Audi A4 ve 2.0 TDI a nebo Ford Mondeo také ve dvoulitru. Zajímali by mě vaše názory na tyhle dvě auta nejlepe vlastní zkušenosti ..spolehlivost, kvalita, poruchovost, spokojenost apod..... dále náklady na údržbu porovnání ( nebudu jezdit do autorizovaného servisu . Prostě cokoliv a jakékoliv informace. Samozřejmě pokud by jste někdo dal tip na jiný vůz s podobnýma parametrama budu rád.
Děkuji 😄