Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

30 komentářů

Sebastian88
Zdravím všechny,
měl bych prosbu. Rád bych si koupil ojety vůz do částky 200 000 Kč. Stáří max. od 2007, nejto do 150 000 km. Uvažoval jsem o několika variantach jedna by byla Audi A4 ve 2.0 TDI a nebo Ford Mondeo také ve dvoulitru. Zajímali by mě vaše názory na tyhle dvě auta nejlepe vlastní zkušenosti ..spolehlivost, kvalita, poruchovost, spokojenost apod..... dále náklady na údržbu porovnání ( nebudu jezdit do autorizovaného servisu . Prostě cokoliv a jakékoliv informace. Samozřejmě pokud by jste někdo dal tip na jiný vůz s podobnýma parametrama budu rád.

Děkuji 😄
šmoula nešika
A co něco japonského? Mazda 6, Honda Accord... 😄
Martin77
Urcite audi. 😄 je to perfektni auto ale pozor na podvodniky mam s nimi spatne zkusenosti tak se pred nimi snazim varovat!! 😄
Thomash
V obou případech dobrý tip, máš v podstatě vybráno, snad budeš mít štěstí při zakoupení auta. Na tento typ je docela velký výběr, tak si dávat pozor a zjisti si důkladně nejčastější závady dané motorizace v těchto letech. 😉
romulus
Dobrý tip u obou,ikdyž já se více přikláním k Audi A4. Můj kamárad má toto auto, a je spokojenej. Je to ale věc spíš osobního názoru.
Jiri Domansky
Co treba civic.
Martin77
Kdyz si jdu kupovat auto nejakou ojetinu tak si na to najdu nejakou firmu nebo cloveka co mi s tim pomuze a rozumi tomu 😄
mirek29
pokud se v tom trochu vyznáte a budete se v autě trochu "rejpat" sami, tak jsem objevil shop s nářadím a vším možným nejen na osobáky. [odkaz]
Martin77
Prosim lidi nekupujte hlavne zadne trosky auta >😁 ktere vam budou slouzit mesic a pak budete muset do servisu.
Martin77
Urcite audi. 😄 je to perfektni auto ale pozor na podvodniky mam s nimi spatne zkusenosti tak se pred nimi snazim varovat!! 😄
scrafy
určitě bych šel do BMW, ale pokud bys ho bral ojetý, tak bych ti před tím doporučil prověřit si ho, nejlépe cebii, s tou mám nejlepší zkušenosti, když jsem si kupoval ojetý auto
Ben41
A jak to prověření probíhá? Proč zrovna cebii?
scrafy
zadáš na www.cebia.cz VIN kód a po zadání ti cebia danej vůz prověří a proč cebia ? protože je to snad jediná společnost, které dávám maximální důvěru při prověřování
JáraJágr
Tak když Cebia, tak běž rovnou do áček >😁
Santini
Zkus jít do VWčka nějakýho, třeba golfika, ten jezdí spolehlivě, ale nechal bych ho napřed zkontrolovat nějakou firmou, co prověřuje auta typu Cebia apod.
JáraJágr
Tady samá reklama na Cebii a na Esa, AAA a jiné nic 😒 >😁
jarousek
"Tady samá reklama na Cebii a na Esa, AAA a jiné nic" jo no, teďka se to nějak všude rozšířilo, předtím jsem o tom neslyšel
JáraJágr
To víš, áčka si to asi nezaplatily >😁
jarousek
Anebo zaplatily málo >😁 Přitom peněz musí mít, ale asi šetří na reklamu s Vydrou v Blesku >😁 Vždycky tam takovejch pěknejch aut na obrázku >😁
JáraJágr
Teď už je tváří áček Bočanová, jsem to viděl v televizi >😁
Varánek
Už je stará, taky si áčka mohli vzít nějakou mladou pušku >😁
JáraJágr
No, nějaká pěkná misska, to by si možná pár chlípníku koupilo v áčkách >😁
Varánek
Když by s ní dávali jízdu zdarma, tak si myslím, že by se v áčkách dveře netrhly >😁
JáraJágr
Tak to bych si jich v áčkách koupil tak pět >😁
Varánek
Hele myslím si, že by v áčkách stoupl prodej o 1000% >😁
JáraJágr
Hele možná o víc, to by si nás pak áčka koupili všechny >😁
Martin77
Nech se poradit od odborniku co od nej ocekavas kam budes vsude jezdit a cenu 😄
Martin77
Acka josu dobry prodejce ojetych vozu jsem stastny ze takovy vubec existuje.
Martin77
Ja v ackach kupoval treti vuz a zadny problem jsem s zadnym nemel 😄 a to jsem jej nesetril
tomas123456789
Zdravím,
plánuji koupi vozidla VW Golf VII, rád bych se zeptál na Vaše názory. Na internetu jsem narazil na tento model, jaký na to máte nazor? [odkaz]
děkuji za Vaše názory