Novinky
Blue Sun
0
Vpravdě divná kreace.
marianek
0
Popravde tvar prednich lamp mi prijde velice zajimavy. Automobil vnimam vcelku pozitivne. S velkou rezervou napsane, je to auto za cenu Logana.
Blue Sun
0
Celkový profil je podivný. Přední světla jsou sice fajn, ale auto to nezachrání. Tak působí na mě.
0
nj, je to hnusný jak )(, ale prodává se to velice slušně
skejpa
0
je to divny ale strasny to neni. o dost hezci nez auta za stejne penize u nas...
Jo, jo, tak uz to ma Microsoft Sync. Skoda, M$ uz zacinaju vladnut aj v autach. A naviac predne svetlomety v style AC/DC 😄 ---> )(
Neviem, ako vo Forde robia autá pre Ameriku a Európu, ale toto čudo má s Focusom pramálo spoločné. Možno podvozok a nejaké karosárske diely, ale čo sa týka dizajnu a interiéru je európsky Ford na míle vpredu. Veď to mi pripadá ako nejaká atrapa vyrobená snáď pre Indiu, alebo Čínu pred 10-timi rokmi.
Je pravda, ze se novy focus az prekvapive dobre prodava. Na civic nebo corollu sice nema, ale zrejme se mu s nastupem noveho modelu podarilo zbavit stigmatu nejhorsiho auta na trhu (pro Evropana sokujici zjisteni...). To nic nemeni na tom, ze vypada... rekneme, ze k evropskemu pojeti elegance je to skutecne vzdalene. Ford mozna katalogove atakuje ceny silne dvojky, ale jsou zde dva dulezite faktory: jednak pobidky pri nakupu u forda jsou obvykle o cca 2000$ vysii nez u toyoty ci hondy, naopak znevyhodnujicim faktorem je re-sale value, u focuse velmi vyrazne nizsi. Nicmene, to lidi zas tak neresi😄