10 komentářů
Není to tak dávno, co jsem někde četl článek o 130RS pro skupinu B, kde se psalo o rozšiřování rozchodu. Na přední nápravě se jednalo o prodloužení ramen navařováním a to o 6cm. Jak to bylo na zadku si už přesně nepamatuju, ale myslím, že tam byly nápravy s motorem z něčeho jiného (Fiat, nebo BMW). Sám jsem na autě měl převařené disky s otočeným středem a chování auta bylo v pohodě. Co se týká podložek, tak jsem měl na autě 2,5cm, na tom klasické plecháče, občas při couvání jsem měl problém udržet auto rovně, při vyšších rychlostech (cca 120km/h), mi začal silně vybrovat volant a to byly kola čerstvě vyváženy a byly na nich fungl nové gumy Barum 165/80. Závěrem si myslím, že na zadku je to v podstatě jedno (na chování auta), ale na úkor životnosti. Na předek bych se bál něco dávat a když už, tak raději prolis, nebo převařák, ale tak, že co jde límec dovnitř, musí být vždy větší, než ten co je ven.
To pajk- Dle tvých slov, uvažuješ o něčem takovémhle: [odkaz]
Dakosi čí je to kára ? to se snad ani eReSem nazvat nedá. Pokud dobře vidím tak je to soutěžák a podle mne to má uřezáný seriový péra jako by to mělo jezdit okruhy, jenže se to naklání jak mrcha. No dyť to skoro taková mrcha je. No doufám, že se majitel neurazí 😄)) To už mohl radši postavit normální 110R Rallye a vypydalo by to líp 😊
To ladao To je závoďák prodejce nových škodovek autocentrum Vlašim, tohle auto je zatím stále ve vývinu. Ale máš pravdu, je to takový hrb. Já jsem uvedl ten odkaz, aby bylo vidět, že to na plecháčích moc dobře nevypadá.
Jaký kdo máte zkušenosti s podložkama a prolisama?
PS😜odle mě by tomu ty prolisy docela slušely.Vizuelně se mně líbí víc než většina elekronů.Ale možná mám blbej vkus😄I když uznávám,že by to asi bylo nic moc řešení😄