Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

18 komentářů

s tímto autem jsem vcelku spokojený.Mám ji s motorem 1.4mpi 50kw,ale ta spotřeba je dost velká.Příšte raději diesel
Přesně tak , než 1.4 mpi, raděj 1.9 sdi s líným dieslem, ale spotřebou .4.5 l. 😉
Měl jsem fabii 1,9sdi, bylo to slušný. TDI by v kombinaci s tak malym autem mohlo vyvolat pěknej mazec.
Fabii sice nevlastnim, ale par jsem jich vyzkousel pri sluzebkach.

1.4 MPi je celkem tragedie, vykon do mesta OK, ale spotreba fakt obrovska..

1.4 TDI to je jine kafe, dynamika solidni, spotreba minimalni,ale je treba se smirit s tim silenym rachotem, takze nic pro mne.

1.9 SDi taky vynika nizkou spotrebou, ale dynamika je tragicka, sice se to dokaze rozjet i na nadlimitni dalnicni rychlosti, ale predjizdeni je s tim vazne o hubu. A taky zbytecne velke povinne ruceni.

Asi nejlepsi dojem na me zanechal motor 1.4 16V, 55 kW, ma kultivovany projev a dynamicky je pro Fabii takovym slusnym minimem. Takze kdybych ja chtel Fabii, tak bych sel do tohodle.

Ale nemel jsem moznost otestovat HTP ani 1.9 TDI. Ovsem HTP asi jen do mesta.. takze opet nic pro mne..😊
Nevím, co je to pro vás "obrovská spotřeba", ale já mám dlouhodobou spotřebu 6,4. Jde o 1,44 44kW. A to mluvím o spotřebě celoroční, v zimě občas držáky na lyže a hory, v létě občas držáky na kola.....cestování ve většině případů "rodinné", tzn. 2dosp.+1dítě. Najeto cca 72.000km. Nevím nevím, jestli by se mě to SDI oplatilo vzhledem k vyšším pořizovacím nákladům a momentálně téměř stejné ceně nafty a benzínu. Rozhodně jsem s tímhle motorem spokojený, i když pár koníků navíc by určitě bodlo, to je jasná věc 😉.
Mám Fábii kombi 1,4 16v 74kw a jsem spokojen.Spotřeba 5,6-6,9l.
Fabii sice nemam ale nekolikrat jsem jel v 1.4MPi a musim rict ze dostatecna sviznost a nizka spotreba a ne moc vysoka cena 😉
mispul- bud máš chybu ve výpočtech spotřeby, nebo seš fakt dobrej, já měl fabii 1.4 50kw, a průměr s lehkou nohou jsem měl 8-8.5 l,jinak to sdi se vyplatí určitě ,ale spíš jako ojetina, nejde o cenu benzinu nebo nafty, ale ten motor bere až o 3 litry na 100km méně, což je 90 kč , a když si to člověk vynásobí a najede třeba jen 15 000km ročně tak se musí vyplatit, bratranec takhle přesedlal a nemůže si to vynachválit. Ovšem samozřejmě bez sportovních ambicí. 😉
mam 1.4 44kw a meril jsem spotrebu minule dva mesice, stylem plna/plna, protoze neverim PP. Ten ukazuje dlouhodobe kolem 6l/100 . Vychazelo mi to mezi 6-7 l/100 podle stylu jizdy. Bych chtel videt tvoji lehkou nohu 😁
Chyba vyloučena - PP se u mě liší od skutečnosti zhruba o 0,1 l. Ale znám Fábii se stejným motorem, stejně najetýma kilometrama, která žere reálně 7-8 l/100km. Nechápu to. Byla v servise na kontrolu (tepl. čidlo-vyměněno, lambda v pořádku....) a spotřeba pořád stejně vysoká oproti mojí. Asi u těch "starých" MPI závisí spotřeba kus od kusu.... A co se týče té ceny SDI, tak je třeba do ní připsat i dražší pravidelné roční servisní prohlídky (jsem ten typ, který je poctivě absolvuje a nemíní se chovat jinak, tak pls. nesoudit i když existují lidé, kteří na to zvysoka kašlou....), další negativní věcí je větší zatížení přední nápravy u těžších dieselů což může mít za následek dřívější opotřebování některých jejich částí..... prostě diesel mi nevyhovuje. Ale tím ho neodsuzuju. 😉
...jo, zapoměl jsem na ne nepodstatný rozdíl cen povinného ručení 1,4 benzín vs. 1,9 diesel.
To je jasné ,že diesel nevyhoví každému, ten zvuk traktoru ,liný motor atd. psal jsem jen o ekonomice provozu, a od 15 tkm se podle mě už hodně vyplácí, i přes pov. ručení, sem tam nějaký čep na nápravě, dražší filtry, oleje apod.co se týče 1.4 mpi- je možné,že ta 44 kw verze papá trošku meně než 50kw, na kterou si stěžuje 90 % lidí, možná 😉
Me zene jsem koupil SDI a max. spokojenost. Spotreba dlouhodobe okolo 4,5 litru a dynamika s vyjimkou dalnice a rychlosti nad 140km/h zcela vyhovujici. Naopak jsem se nekolikrat svezl s MPI 50kW a konstatuji, ze dynamika je proti SDI bezesporu mnohem horsi a i celkove to jezdi tak nejak hodne divne (prirovnal bych to k tramvaji - drc se, drc tam), zatimco ten atmosfericky diesel je jak pohlazeni.

Jestli ty narky tady na nedostatecnou dynamiku dieselu nejsou zpusobeny tim, ze jsou lidi, kteri umi jezdit s benzinem a lidi, kteri umi jezdit s dieselem a naopak. Me uz treba nikdo nepresvedci, ze benzinovy motor je dynamicky. Jsem zkratka zvykly radit na vyssi rychlost cca pri 2200 otacek/min a ty benziny jsou pritom fakt hrozne liny 😄
to martas: A hlavně je kupodivu 44kW živější než 50kW. Při koupi (v roce 2000) jsem volil mezi oběma a prodejce mi tuto info sdělil. Samozřejmě, že z mé strany byly velké pochybnosti, tak mě nabídli ať se s oběma typama svezu - hned po sobě abych dokázal rozeznat rozdíly. A prodejce měl pravdu. Takže má volba byla jasná. 😄 Prý je to snad lepším přizpůsobením poměrů stupňů v převodovce dynamickým charakteristikám motoru či co.....nevím, tak dalece znalý nejsem, ale vím to že jsem si to OBJEKTIVNĚ vyzkoušel - neměl jsem důvod naddržovat jednomu nebo druhému, protože jsem chtěl koupit prostě to lepší - a je to pravda.
mispul- to muselo být radosti, zvláště když 50 kw byla o dost dražší >😁 jinak asi to bude fakt těma převodama jinak si to vysvětlit neumím.
martas: To víš, že mě to potěšílo. 20.000,- jsou už nějaký peníze.... 😉 I když jsem tehdy na to měl je dát. Ale proč?
Jo, presne to samy mi rekli, kdyz jsem ji kupoval i ja. Tech 50kw se pry projevi pri vyssich rychlostech na dalnici, ze to ma "silu" i do kopce, oproti tomu ze 44kw lip tahne odspodu. Kazdopadne me pristi auto bude v nafte, to mi nikdo nerozmluvi......
Tomas Blazek: asi budeš mít pravdu - já to tehdy projížděl jen po městě a tam to znát bylo dost. Na dálnici jsem se bohužel nedostal, abych to mohl porovnat i při "dálničních rychlostech". 😉