Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

Jakub Petřík
Zdravím, chtěl bych poradit. Našel jsem na netu Škodu Fabia 1.9tdi elegance za super cenu, ale má najeto 180 000km 😒 . Zajímá mě, jestli to není na tak malé auto moc a jestli ještě něco vydrží. Zajímali by mě zkušenosti s výdrží této Fabie, jestli se do ní musí hodně investovat, atd. Díky za odpovědi
Hned na úvod bych napsal, že čím víc km, tak tím hůře se poznává kolik auto má skutečně najeto... Někdo má hodně agresivní pot, váží 120 kg a interiér bude vypadat daleko hůře než auto se stejným nájezdem od člověka se 75 kg a kterému se nepotí ruce. Takže se hodně blbě pozná jestli nemá třeba 250 tkm...

Na to auto je to už více, ale to neznamená, že nemůže vydržet 300 tkm, akorát je tady hodně velké riziko, že provoz nebude rentabilní a budeš měnit jeden díl za druhým...

Ale jestli je cena opravdu zajímavá, tak vem sebou dobrého automechanika a auto pořádně prohlédněte, třeba bude v dobrém stavu 😉
Tommy100
180000km na 1.9TDI je vcelku málo,u nás mají běžně oktávie s tímto motorem 300000 a jezdí v pohodě :roll:

Fabka je taky auto spolehlivé a 300000km pro převodovku a podvozek není žádný problém 😉

Hlavně auto důkladně prohlédnout a koupit za co nejlepší cenu,protože při pozdějších prodeji již o auto nebude velký zájem