Novinky
0
Je pravda, ze 159/brera/spider jsou krasny auta, ale na druhou stranu mi je hodne sympaticky, ze se stejnej "ksicht" necpe na vsechny modely
Přejít do diskuze
No nechci tady nic zbochybňovat, ale Accord na 11. místě se mi trochu nezdá ;-\ Možný je všechno. O Alfe nepochybuju ta měla bejt spolu s Hondou, BMW mezi nejlepšími... Jinak tenhle spider má překrásnej design, to se musí uznat 😄
Ja osobne nepoznam alfu so zlym podvozkom...ale "opravdu dobry" mala 156, nezaostavala ani 147 a neverim, ze 159 ci Brera su na tom horsie...Dizaj alfy je nadhery, tu niet o com diskutovat
že se Alfa nedrží designové linie 159 a Brery i pro nové "obyčejné" modely. Aplikace 8C směrem níž mi nepřide moc vydařená. 159 se mi fakt líbí.
no a mela nejaka alfa posledni dobou opravdu dobrej podvozek? 😉
Hele nejde mi o to tady neco hrotit😃 v podstate jsem chtel jen ocenit nadhernej design.tecka😄
Hele nejde mi o to tady neco hrotit😃 v podstate jsem chtel jen ocenit nadhernej design.tecka😄
no...zadnokolka od prichodu novej 166 v roku 2010 potom postupne vsetky, spider tak v 2012...takze tam by to uz riesenie malo...ale to s tym podvozkom stale nechapem ;-\ mala niektora alfa zly podvozok???