Vsem moc dekuji,za solidaritu kterou jste se mnou projevili. Rad bych pripojil jeden poznatek. pred rokem jsem se vyboural s autem pojistenym u Ceske Pojistovny. Bylo okolo toho moc litani po uradech ( policie , skofin, sehnat a donutit pojistovaka, aby neco pro rychlou likvidaci skody udelal atd. To auto se kterym sem se vymlel ted bylo pijisteno u GENERALI a musim rict ze cele papirovani trvalo asi 10 minut, Skofin si obeslou sami, pojistovak jel ohodnotit skodu asi hodinu pote ci jsem ji nahlasil. Pristup z zakaznikovi je uplne jiny. LEPSI.Vsem je doporucuji.Jeste uvidim co vsechno mi zaplati a z ceho se jim podari vyvliknout. Dalsi poznatky prinesu v patek.
P.S. Vsici mi rikaji DRTIKOL nebo BOURAC a nekteri PYCO
Tomas Halas
P.S. Vsici mi rikaji DRTIKOL nebo BOURAC a nekteri PYCO
Tomas Halas
Vcera v pojistovne u vedlejsiho stolu sedel jakejsi slovenskej cigán a vyrizonal pojistnou udalost. Ja jsem zaslech jek se ho ptali proc nezavolal polici a on jim rekl: LEDO BOLO PRED VYPLATU A JA SOM NEMAL TISICKU PRO PRISLUSNIKA v tom se strhl v one slovutne, seriozne a chladne vypadajici budove velky smich. Potom nas krmil vtipama jeste asi pul hodiny. Na jeden jsem si vzpomel😒br />
Vite, kdy mel MECIAR naposledy na sobe monterky (otazka)
kdyz opravoval DUBCEKOVI brzdy
😃)))))))))))))
Vite, kdy mel MECIAR naposledy na sobe monterky (otazka)
kdyz opravoval DUBCEKOVI brzdy
😃)))))))))))))
Vcera mi na Sporilove jeden * s Favoritem zmenil design moji Sirky. Tesi me aspon to, ze ji muze vodvizt rovnou na vrakac, protoze motor mel az na kline blbec.
Minuly tyden do me vrazila jedna sikovna ridicka, celkem na pohled zadna moc velka skoda; jen pomackane blatniky, dvere,....(komlet prava strana). Bylo to uz po osme hodine vecer a tak jsem si ani ja, ani prislusnici nevsimli praskleho spojleru. Doma jem jeste zjistil, ze mam prakly uchyt p.p. svetla. Vzhledem k tomu, ze mam OPEL Calibra jsou to docela drahy dily. Ma nekdo zkusenost s tim, jesli to pojistovna uzna i kdyz to policajti do protokolu neuvedli jako poskozene? Vi nekdo do jake castky hradi pojistovna opavy(z povinneho ruceni)? Auto neni havarijne pojistene, predpokladam, ze skodu jako vinik zaplati ta zenska(pojistovna) z povinneho ruceni.
Predem diky.-Rolf-
P.S. Ona mela S120 a nic se ji nestalo.
Predem diky.-Rolf-
P.S. Ona mela S120 a nic se ji nestalo.
Dneska sem podepisoval protokol z autonehody a mam dojem, ze tam bylo napsano cosi o tom, ze je mozne jeste dalsi informace do protokolu vkladat...
Hrozna *. Asi bych ji zabil. Zensky sou fakt dory jenom do postele. Calibra versus Skoda120 ,to je teda foor. Jinak do toho protokolu vod fiizluuu se da opravdu zapisovat.
Minuly rok se mne snazil podivat do kufru (mam tipo) trabantik, no moc mu to neslo, ale preci nejakou skodu nadelal. Dle mych zkusenosti to funguje tak, ze pak se jedes stejne s autem ukazat na pojistovnu a oni si to vyfoti a sepises tam s nimi o tom hlaseni (nejdrive Dotaznik pro poskozeneho a pak Zapis o poskozeni mot. Vozidla). Stejne tak by mel podat hlaseni i vinik nehody. Drive bylo, ze bez toho hlaseni vinika Ti nedali nic, ted nove by to uz mělo nejak jit i bez toho??? Jo ja jsem v hlaseni urcite nemel "znicene pridavne mlhove svetlo" (sice prkotina), ale pojistovak to v pohode zapsal - v době kdy jsme to sepisovali, tak vubec nemel jeste zpravu od polisu. Mohu jen doporucit od "znameho" kdo ma servis, sehnat "vetsi" fakturu, protoze Ti ve vetsine pripadu daji mene nez kolik to skutecne stoji (ale nedoporucuju si tu fakturu jen tak vycucat z prstu, protoze si to v tom servisu overovali). Je taky dobře sehnat si uctenky, ze ty dily byly nedavno nove (pak nestrhavaji za stari dilu). Ja jsem dopadl vcelku dost dobre (zbylo mi na nove micheliny (mimochodem ukrutansky rozdil oproti sjetym barumkam)), ale jeden kamos se s nima dost dlouhou dobu tahal, aby mu tu skodu jaks taks zaplatili. Mejte se a malo takovychto bouracek... cloveka to vzdycky jen zbytecne nas***...
U povinýho ručení není omezená škoda, kterou pojištovna zaplatí, ale jsou to strašný *. Oni se podívají do svých tabulek a je jim jedno v jakým stavu to auto más, podle tabulky ti dají za tři roky starý auto třeba 85% ceny nového dílu který je poškozen a je jim jedno jestli jsi si ten blatník nechal před měsícem lakovat nebo ne. Dá se na tom vydělat, ale skoro vždy tě vodrbou.
Policajti sou taky * protože do protokolu nepíšou všechny škody a nebo je podhodnocují , aby měli menší škody a vyšší odměny. Naštěstí nezáleží co si ti * napíšou do protokolu a pojištovna z něj vychází jen orientačně .
Policajti sou taky * protože do protokolu nepíšou všechny škody a nebo je podhodnocují , aby měli menší škody a vyšší odměny. Naštěstí nezáleží co si ti * napíšou do protokolu a pojištovna z něj vychází jen orientačně .
Kamose na motorce sejmul ve meste dost rychle jedouci Mercedes, ale jak byl v soku, podepsal, ze nehodu zavinil pouze on. Problem je, ze ted se po nem zada, aby zaplatil skodu, prestoze mel radne zaplacene povinne ruceni. Je tento postup spravny? Paja.
Tak jsem dnes zabil svou felicii.*. Ne jeste neni mrtva, ale na resuscitaci bude potreba asi 50000 Kc. Za vsechno muze jeden zkurvenej kloboucnik (POPIS😡PZ okr.Vyskov Skoda 105 rezara jak liska, klobouk a za oknem plato vajec), kterej jel v levim pruhu 40 (ctyrproudka v Komarove od GITY K MAKRU - to je Brno)tak jsem ho predjel v pravim pruhu a udelal jsem mysku zpatky do levzho a nez jsem ten manevr dokoncil tak predemnou zacal nekdo odbocovat v levo, ja stoupl na brzdu, nacez to do me nasral ten kloboucnik a ja do toho predemnou. tagze mam nabouranej predek i zadek, auto bude opraveny asi za 3 tydny a ja se asi na vsechno vyseru a pojedu na hory.(autobusem)
Tomas Halas
Ta sranda mne stala necelejch 20.000 kacek a dodnes cekam na odpoved z italske pojistovny. Rekl bych, ze uvidim kulovy. (Mate nekdo zkusenosti s vymahanim prachu od italu ?) No co, muzu byt rad, ze jsem aspon dojel po vlastni ose.
Máš úplně pravdu - když vidím Škodu 105 rezavou jako lišku šinoucí se v dnešním hustém provozu 50-tkou po dělicí čáře, stoupá mi adrenalin. A pak se stane úřesně to co tobě, že uděláš riskantnější manevr a maler je hotovej. Tím nechci říci, že tak jezdí všichni "stopětkáři", najdou se tací i v rychlých autech. Není to o tom, kdo má jaké auto, ale o ohleduplbnosti a plynulosti dopravy. Vyhláška sice hovoří o přizpůsobení rychlosti ..... a na druhé straně o bezdůvodně pomalé jízdě. Ale bohužel je pro někoho i 40 za hranicemi jeho řidičských možností ... To vzpomínám na provoz v NSR, kde tě předjede kdejaká bába, která když půjde na hřbitov, už se jí nevyplatí chodit zpátky ... Prostě tyhle kloboučníky bych střílel nebo by stačílo jim sebrat ŘP, když se za celý život nenaučili jezdit