0
Je to fakt a niet k tomu čo dodať!!!!!!
0
Auto stoleti-VOLHA
0
když už tak jedině VOLVO FH12 !!!
FH 12 je špičková, ale skúste mi povedať jednu vec proti PV544, P 1800, 850, C70, či S80. Už sa teším!
every VOLVO=piece of *
Bože Veilside, ty musíš byť fakt kus *, alebo sa snažíš len machrovať a pútať na seba pozornosť? Poviem ti narovinu nemám ťa rád. Mám pocit, že niesom jediný. Povedz mi konečne: na čom jazdíš????? Okrem tej starej kolobežky! Mal si ísť radšej predávať zemiaky ( po česky brambory)a nie sa sem pliesť! Iba zavadzáš! Sorry, že mám problémy s takým nechutným vyjadrovaním aké používaš ty. Aj tvoj vyberaný slovník potvrdzuje len to, že si primitív , alebo ***. Vyber si!
Veilside je malej kluk, co neví jaká auta Volvo vyrábělo a vyrábí a jakými patenty přispělo do automobilového průmyslu. Například 3-bodové bezpečnostní pásy je patent Volva, dneska je v každém autě a zachránilo jednoznačně nejvíce lidských životů... To: Saab - Saab je ale taky dobrej!
vy zaprdeny ***i.Si myslis ze ma trapi ci som vam sympaticky alebo nie ?Ty * mam ine problemy ako sympatie k prispievatelom na tejto stranke.Tu hocikto moze prispiet pod svojim nickom a v skutocnosti to moze byt 100 rocny dedo alebo 10 rocny chlapec ty geco.Volvo JE kus * a vzdy bude.Na to nazor nemenim a vas to sere jak staru babu trn v * ale ja to mam v *.Jazdim na Chevy Corvette,r.v.1998,43000 mls,cierna farba,povodne SPZ Louisiana 2L8ULUZ.V auguste ho posielam k Lingenfelterovi na upravu Stage I-zisti si co to je ty fas-twinturbo,500hp.Mozte to vidiet aj v Blave alebo Kosiciach niekedy ale vacsinou s tym chodim len do nemecka a ziadne skurvete volvo ma nikdy nikde nepredbehne.HAHA.Po meste jazdim s Benzom E320 alebo s manzelkinou octaviou.Takze tak.Ak si to chcete niekedy so mnou rozdat kludne mi dajte vediet.Volva si davam na ranajky chlapci.
Síce sa snažím tolerovať tvoj názor, ale zdá sa mi, že v jednom kuse na všetko nadávaš a pritom nikdy nespomenieš nič konkrétne! Čo ti vadí na Volve? Iste žiadne auto nieje ideálne, samozrejme ani VOLVO nie je.
Je hrozne zvlášne, že niekde si písal, že nemáš auto s ABS-kom a nikdy by si ho ani nechcel. Sranda, Corvetta r.v. 98 nemá ABS? To je novina! A ten MB a octávka?
Uznavam,si pozorny citatel.Vette aj Benz aj Skoda maju ABS.Ked si vsak este pozornejsie precitas moj prispevok napisal som -sine ABS-t.j.bez-mimo-ABS- teda kritiku som na ABS nevztahoval.Konkretnosti mojej kritiky Volva-prilis drahe,slabe brzdy,malo feedbacku od volantu z cesty,jednoducho nie su moj styl.To je vsak len moj nazor a nie je svaty.Ja som car-enthusiast takze mam ine meritka na auta ako niekto iny.Ale tvoju radost z Volva ti nechcem samozrejme nijako kazit.Bratovi sa paci,ma na neho tak si ho kupil.
Mám v garáži MB, Volvo a Audi a Volvo mi dává *nejvíce* feedbacku od volantu a o tom, jak vypadá cesta, nejhůře je na tom MB, brzdy Volva jsou společně s MB nejlepší, Audi je horší. Cena Volva je *bezkonkurenční*, relativně velkou a super-vybavenou S40 si koupíš za cenu malinkaté Audi A3 nebo mrňavého MB A-class... Prostě Volvo má samé výhody!
Na Slovensku je cena Volv vyššia ako cena v ČR (ako všetkého na Slovensku), ale v prvom rade na Slovensko sa nedováža 1.6 40-ka a to je podľa môjho názoru chyba. S80 T6, má si veľmi kvalitné brzdy, ale myslím si, že kotúče na T6 (vzhľadom na jej výkon) sú trochu tenšie, než by mali byť a po 20 000km je ich treba meniť. Normálna 70 ( tzn., že nie T5 a R-ko) má celkovo slabšie brzdy. Ale všetky autá majú nejaké výhody a nevýhody, nič nieje ideálne!
čauVOLVISTO. Musím s tebou souhlasit. Volva jsou fakt dost dobrý auta, a navíc jsou to jedny s nejbespečnějších aut.SKOR
Potom nesúhlasíš len s Volvistom, ale aj so mnou!!!
Nevíš něco bližšího o nové S60?
Dohromady asi len toľko, že bude mať podvozok a niektoré motory z S80. Rozmerovo by mala byť menšia ako V70. Včera som pozeral v telke jeden film a hlavný predstaviteľ celý film jazdil na XC. Mimichodom videl si film Svätý? Je to niečo na štýl Jamesa Bonda a hlavný predstaviteľ (Wall Kilmer) jazdí na bordovej C70ke. Film nič moc, ale auto super. Čo som si všimol, tak hlavne v poslednej dobe sa dosť často v amerických filmoch objavujú Volvá. Síce boli dosť často aj v starších filmoch. Nie?
Tak to by ta S60 mohla být velice zajímavá. Film Svatý jsem viděl, ale už je to dlouho, takže si na to Volvo nevzpomínám. Dalším filmem kde je Volvo je film Mizerové (BadBoys). Je to sice staré Volvo a je tam jenom chvíli, ale je tam. Ale i SAABy se celkem často vyskytují ve filmech, teď jsem si vzpoměl na film Drtivý dopad, tam je SAAB. Jo a ještě je ve filmu Operace zlomený šíp je zmínka o Volvu, tam si chce Travolta koupit za výkupné akcie Volva, aby měl dobrý pocit z toho, že bude mít podíl na výrobě nejbezpečnějšího auta na světě. Jen tak dál, ať máme větší radost při sledování filmů.
keď sme pri filme, jeden pridám: Jack Nicolson -Tak dobre, ako sa len dá: oceľovomodrý SAAB 9-3 Convertible chrum, chrum...
Mimochodom páni viete o tom, že Madonna si nedávno kúpila nového Saaba 9-3 Conv.? Mala aj pred tým Saaba, takže to je už jej druhý. Naša Česko-slovenská speváčka Ilona jazdí na Volvách. Počul som, že aj Mariah Carey má okrem Jaguara XK8 Conv. aj Volvo C70 Cabrio.
Jseš tady ještě ?
Jasné.
Však aj váš pán prezident má tých Volvo neúrekom. Ten náš nový dostal BMW 7 Xil (alebo tak nejak) za 15-20 000 000 Sk.
Nemáš e-mail na Victorii ? Bude mít totiž narozeniny.
Však aj váš pán prezident má tých Volvo neúrekom. Ten náš nový dostal BMW 7 iXl (alebo tak nejak) za 15-20 000 000 Sk.
Náš prezident má hodně aut a jsou mezi nima i Volva, ale bohužel zatím nemá SAABy.
To nevím, neznám její výšku, ale ty asi ano. A kolik měří Victoria ?
Neboj sa, pozná kvalitu Volv, bude chcieť skúsiť aj kvalitu Saabov. Veď vo Sverige je to tak, že Volvo je v podstate brané ako ludové auto a Saab je v podstate taká luxusnejšia (a viac individualistickejšia)verzia Volva.
Nevíš jestli prodejce SAABu má v ČR nebo SR i lakovnu ? Protože bych si chtěl dovést SAABa 900 Convertible a pokud bych ho nesehnal v té nádherné modré, tak bych si ho chtěl nechat přestříkat a nejlepší je originál od SAABa.
Neviem, ale TAU je tiež celkom dobrý (aspoň som to počul)
Počkaj, môžem ti to ale zistiť, aj tak urobím a pošlem ti mail.
Díky, ale moc to nespěchá, protože jsem zjistil, že budu mít mimořádné výdaje, takže si toho SAABa pravděpodobně koupím až za 2 roky 😒
TAU neznám, co je to za firmu ?
Nemci, aspoň myslím.
U nás v Žiline majú obrovské reklamy.
Jinak už asi 3 dny zkouším nový Need for speed 4 a zjistil jsem, že ta hra má velmi velkou vadu. Není tam totiž ani Volvo a ani SAAB. Doufám, že to brzy napravý, jako u NFS 3, kde bylo Volvo i SAAB 9-5 (sice neodpovídali skutečnosti, ale aspoň něco).
Saab 9-5, to som tam nevidel?! Videl som tam akurát Volvo 850 Estate. Nfs 4 som ale ešte neskúšal. Momentálne som ponorený hlboko, hlboko v Sim City 3000 (už asi tretí krát) a v TOCA Racing. V TOCE je S40ka.
Byl tam, stáhnul jsem si ho z hacked speed 3 nebo tak nějak, tam bylo přes 200 aut.
Volvista,musim priznat ze vyber toho Benza nezalezal velmi na mne,bola to splatka dlhu,ale som s nim spokojny.Brzdy su tiez dobre aj ked to neni Porsche.VOSA-Vette je z U.S.,kupeny v Louisiane,Baton Rouge.Priplatky boli 6speed,hmlovky,12disc CD menic,elektricke sedadlo vodica+dual zone climate control-to je velmi dobra vec.cau
Hmmm, je to sila (tá Chevi). Len sa chcem ešte opýtať: s čím zrovnávaš Volvo, keď si myslíš že je príliš drahé. S40 má kvalitné brzdy, S70 priemerné, C70, S/V70R, T5 a S80 vynikajúce brzdy. Ale proti vkusu žiaden dišputát, ako sa vraví.
VOSA,mas pravdu s tymi cenami,terazky som si pozrel cenik aut a napr.T5 je este lacnejsia ako 528 Benjo a k tomu skoro o 50PS silnejsia.Aj ked osobne by som preferoval Bavor,neviem ale kazdy bavorak co som doteraz soferoval mal uplne iny unikatny feel ako ine auta,aj stare bavoraky.Hmmmm...ale asi si u mna tvoje auticka polepsili.Ale vies,T5 stoji 1 500 000,Chevy stal v prepocte menej,samozrejme nie podla dnesneho kurzu,je to vsak porovnavat neporovnatelne,ja v nom 4 neodveziem,Volvo zase neakceleruje na 100 pod 5 sekund.😊)
Díky za fotky Viggena, jsou perfektní a díky i za ten texťák o SAABech, konečně jsem se dozvěděl podrobné informace o nových SAABech. Určitě to využiju na mé stránce. Brácha uvažuje, že by udělal stránky o Volvu, takže až se rozmyslí, tak by jste se do toho mohli pustit společně. Co ty na to?
Pokud ses ještě nekouknul do rubriky SAAB?SAAB! tak to rychle udělej, máme tam dalšího příznivce SAABu, který viděl Viggena na vlastní oči a možná má i fotky !!!!! Jak já mu závidím.
Už bežkám na SAAB? SAAB!
Díky za fotky viggena. Pokud seženeš ještě nějaké, mojí adress máš. Jaké jsou internetové stránky saabu a jakou mají adresu? tam by se taky nějaký ten viggen dal stáhnout, ne?
caute,len ma napadlo ked Saab hovoril o tich problemoch s Civicom ci ste poculi ze vlada USA zaluje Toyotu pretoze tvrdi ze katalyzatory namontovane do 2,2milionov aut nie su v sulade so zakonom o cistote ovzdusia...Ide o modely Toyota aj Lexusy rokov 96-98 a snazi sa US ministerstvo prostrednictvom sudu pokutovat Toyotu za kazde predane vozidlo v tom obdobi do sumy 25000$-to by bolo spolu az 56-58 miliard US$$$.*,to je dost.caute
Ja som zase čítal, že Mercedes sťahuje všetky Včka vyvezené do Japonska. Majú problémy s elektrikou a môže sa stať, že sa samovznietia.
Neviem či ste o tom počuli, ale nedávno, keď Ilona išla na turné k nám na Slovensko, podarilo sa jej havarovať. Svoje strieborné Volvo S40 úplne rozmlátila, ale jej sa absolútne nič nestalo. V nejakom časáku som čítal interview kde vravela, že za svoj život a za to, že sa jej vtedy nič nestalo vďačí jedine Volvu. Aj Keanu Reeves jazdí na Volvách a tiež sa mu už podarilo dakde vybúrať tak, že keby sedel v niečom inom, mohli by sme naňho akurát spomínať.
Ne nadarmo se o Volvu říká, že je to Švédská pevnost.
Ještě zajímavější je, že Volvo S40 je původem upravená Mistubishi Carisma -- toto auto je naprostý křáp, absolutně nebezpečný. Volvo to auto vzalo, upravilo podvozek, výztuhy (SIPS), motory, airbagy, atd. a vzniklo auto, kterému v jeho třídě nemůže nic konkurovat (jízdními vlastnostmi, výkonem, bezpečností).
volvo s40 nema nic spolecneho s mitsubishi
kdo prisel na takovou kravovinu?
kdo prisel na takovou kravovinu?
Jaky je rozdil ve vybave od normalniho AWD , krome vyssiho podvozku , cena je takrka stejna ?
Ktery myslite , ze je lepsi normalni AWD nwbo XC ?
Ktery myslite , ze je lepsi normalni AWD nwbo XC ?
Hmlovky, kožený volant, disky z Al, ochrana zadného a predného nárazníku proti mechanickému poškodeniu, iné čalúnenie a nejaké drobnosti. Pritom AWD má oproti FWD navyše napr. TRACS, či Nivomat. Ťažko povedať, ktoré auto je lepšie (či AWD, alebo XC AWD) závisí to vyložene len od toho, čo potrebuješ od svojho auta, aké máš naň nároky. Stručne sa to dá ale asi zhrnúť tak, že XC je All-road a AWD je On-road. Samozrejme, že XC je v prvom rade auto na cesty, ale nemá problém zdolať ľahký terén. Za o 2,5 cm vyšší podvozok a o 5 cm vyššiu karosériu zaplatíš ale trošku vyššou spotrebou a vyšším aerodinamickým odporom. Ja osobne by som si aj napriek tomu radšej vybral XC.
Novinka, jeho Excelencia pán Karlsson (Ambassador pre Česko-Slovensko) si každú chvíľu mení auto. Momentálne jazdí na 960 a 945, ale chce niečo nové. Rozhoduje sa medzi S80kou a 9-5. Ja by som mu radšej doporučil S80ku, pretože je priestranejšia, ponúka väčšiu škálu motorov a rozsiahlejšiu výbavu. Ak sa rozhodne pre Saaba, bude mať individualistickejšie auto, ale nech sa rozhodne akokoľvek, jedno je jasné, bude mať zaručený komfort lietadla, za cenu auta.
Neviem či niekdo z vás o tom vie, ale kdo si do 15. Septembra nedá objednávku na svoje nové Volvo, tak sa na ňom s veľkou pravdepodobnosťou nebudete už tento rok voziť! Dôvod? Nový hit v USA! Po tom, čo sa Volvo dostalo pod krídla amerického koncernu Ford, vo Švédsku nevedia, kde im hlava stojí. Zo začiatku to bola pohoda, pravidelne sa každý mesiac mierne dvíhala predajnosť. Ale pred začiatkom tohtoročných prázdnin, veci sa začali meniť o hodne rýchlejšie. Radikálne sa začal dvíhať záujem o tieto špičkové autá a rovnomerne s tým sa začala zvyšovať aj predajnosť. Dnes to je už ale v takom štádiu, že vo Švédsku ani z ďaleka nestíhajú uspokojovať dopyt a pretože Amerika je pre nich trh číslo 1, západná EU číslo 2, my ostatní (ktorí sme sa narodili o pár desitok, či stoviek km trochu iným smerom) máme smolu. Takže po 15. 9. 99, bude čakacia doba na Volvo v našich končinách viacmenej neurčitá (dnes nevieme celkom presne určiť o koľko sa predĺžia čakacie doby), ale jednoznačne dosť dlhá. Teda, kdo má záujem o Volvo, nech sa rýchlo poponáhľa k najbližšiemu autorizovanému predajcovi.
Zážitok z dovolenky: na Nemeckej diaľnici som mal pred očami úžasný obraz. Stará 340ka, ako ťahá nové BMW 3!!
Práve pozerám správy a pred chvíľkou ukazovali 40ku obtočenú okolo nejakého stĺpu. Dvaja ľahké zranenia a jeden mŕtvy.
Museli to byť riadny šialenci, keď to takto skončilo!
Museli to byť riadny šialenci, keď to takto skončilo!