měl jsem N 3110 v Octavii a mikrofon na levém sloupku nahoře přilepený oboustrankou. nešuměl, ale když jsem nemluvil nahlas nebylo mi rozumět. teď mám Motorolu Star Tac 85 s originalní sadou, mikrofon je na témže místě, ale podle návodu by měl být na střeše v takovém úhlu aby zabíral pouze řidiče (směr od kolen nahoru) Bohužel v autoservisu škoda asi neumí číst tak je tam kde je a funguje taky dobře, ale bere hodně šumu protože má v záběru okénko a jeden výdech.
Mame v autech originalni HF Nokia sady - řada 5110/6110.. s mikrofony na slunecni clone. Prenos hluku je minimalni.
Celkem rozumný se mi zdá systém Erik 768/788 s tyčinkou s mikrofonem, který jde nahnout takřka k hubě a pak zas vrátit nahoru ke střeše.
Kde je problem zatim nevim, musim vysledovat v jakych jizdnich rezimech je problem a co vlastne se deje. Mikrofon je pripevnen na plastu stresniho svitidla uprostred u zrcatka, tam muze byt potencialni zdroj ruseni, takze premistit jinam, asi na tu slunecni clonu. Jeste dotaz: Taky se vam stava, ze kdyz volate nekomu na hads free, vypadavaji slova, jako by byl prerusovan hovor?
Já sice nemám NOKII ale BOSCH 607. Koupil jsem do Octavie hands free sadu přímo u Eurotelu. Mikrofon mám na levém sloupku před sebou a musím říct, že problémy jsou velice podobné. Dost lidí si stěžuje, že je mi špatně rozumět..... Když se nahnu dopředu a mluvím hlasitěji, tak je to asi lepší. zvlášť ve větších rychlostech...... Byl jsem s tím problémem i přímo v Eurotelu, ale ti konstatovali, že je to v pořádku. Ale jedna věc mě přímo šokovala : BOSCH 607 nemá na HANDS FREEE vývod na venkovní anténu !!!! To znamená, že i v držáku na hands free jede telefon jen na svou malou anténku !!! Fakt !! Na venkovní anténu bych musel přivést ještě jeden drát s jakýmsi kloboučkem, který se nasune na vyměněný konec antény telefonu a ten indukční vazbou zajišťuje spojení s venkovní anténou, což ale,mimo té strašné neelegance této operace, neeliminuje záření antény telefonu do interieru !!! Nicméně už jsem si zvykl, netelefonuju zase nepřetržitě . Ale ty problémy s tou srozumitelností asi nejsou výjimečné. Zajímalo by mě, jestli nějaký elektronik náhodou neví, jestli některé sady mají nebo nemají elektronickou eliminaci šumů nebo automatickou regulaci citlivosti příjmu na základě síly hlasu a pod. Když mám hlasitost naplno, je navíc volajícímu nepříjemná jeho vlastní ozvěna.....
Fakt je, kdyz volam kamosovi do auta, tak je to tragedie. Ztraci se mi jeho signal, vypadavaji slova a pod. Myslite si, ze by naprava mohla prijit v pasmu 1800 MHz?
No, on se na tom dosti podepisuje take tzv. mobil-efekt. Ted nemam na mysli ve smyslu mobilnich telefonu, ale ve smyslu sireni radiovych vln. Ti, kdoz maji v aute radiostanici to velmi dobre znaji. Reseni je snad pouze jedno - zastavit. V nekterych pripadech se tenhle efekt da zmirnit zvysenim vykonu vysilace, coz ovsem neni oficialne povoleno.
Tzv. vypadavani signalu s tim souvisi. Na radiostanici se projevuje ne uplne vypadky, ale hlavne zarusenim a zasumenim spolu s kolisanim sily signalu. GSM vsak nezna zaruseny nebo zasumely signal, ma jen signal ANO nebo NE. Proto ty tzv. vypadky.
Tzv. vypadavani signalu s tim souvisi. Na radiostanici se projevuje ne uplne vypadky, ale hlavne zarusenim a zasumenim spolu s kolisanim sily signalu. GSM vsak nezna zaruseny nebo zasumely signal, ma jen signal ANO nebo NE. Proto ty tzv. vypadky.
Dnes mi volal clovek z auta na mobil. Mel Eriksona 388 nebo tak nejak a hands free.Ani pry nebyla originalni. Prenos perfektni, zadne vypadky, byl slyset jen takovy lehounky sum, podle ktereho jsem poznal, ze vola z auta. Jinak perfektni. Ma stejny autak jako ja, jenom jiny telefon a sadu. Takze to jit musi, aby si lidi nestezovali.
Muze byt, jak jsem uz naznacil, zalezi i na tom, jak daleko byl od nejblizsiho "prevadece".
Krom toho - jel z GSM nebo NMT ? NMT jede z aut vyssim vykonem.
Na aute potom dost zalezi i na umisteni anteny, popr. jejim tzv. prizpusobeni. Idealni stav z hlediska vysilani je antena kolmo postavena uprostred strechy, pevne zabudovana (zadna magnetka). A samozrejme by mela byt impedancne prizpusobena vc. kabelu.
Krom toho - jel z GSM nebo NMT ? NMT jede z aut vyssim vykonem.
Na aute potom dost zalezi i na umisteni anteny, popr. jejim tzv. prizpusobeni. Idealni stav z hlediska vysilani je antena kolmo postavena uprostred strechy, pevne zabudovana (zadna magnetka). A samozrejme by mela byt impedancne prizpusobena vc. kabelu.
Velky vliv ma na kvalitu zvuku ma externi dobre umistena antena a mikrofon.
Antenu mam originalni Octavia kombinovanou GSM s radiem.
Antenu mam originalni Octavia kombinovanou GSM s radiem.
......pěkný, ale to vždycky stahuješ tu clonu , když chceš mluvit ?? Ale taky jsem o tom místě uvažoval, že by to bylo přiblížení k mluvidlům.
na té cloně to není špatný ( já osobně jí mám dole pořád -Octavia), ale jsou i jiná místa třeba nad zpětným zrcátkem.. jinak vždy by se měl mikrofon instalovat dle návodu, protože by měl být směrový a nasměrovaný jen na hlavu řidiče aby nebral okolní šumy. není špatný si to vyzkoušet voláním do schránky, kterou si potom poslechnete.
Jestlize mas napr otevrene stres. okno tak ti druha strana bude rozumet kazde desate slovo. Prenaseni hluku zpusobuje vetsinou neodborna montaz (nejaky uhelnik zastrceny za plastem sloupku. Ten je vlastne prima na plechu, ktery bere veskere vibrace. Idealni je mit mikrofon prilepeny samolepkou (suchacem) na strese co nejbliz hlavy, proste zamezit co nejvice styku uchyt-vlastni_karoserie. Kazdopadne to nikdy nebude jako s lehkou HF nebo z ruky. Dalsi varianta je koupe takoveho auta, ktere ma nizsi vibrace kastle.
Me by hodne zajimalo, jake zkusenosti maji s Nokii + hands free ostatni ridici. Z toho se by se pak dalo mozna vysledovat, kde zacit s napravou.