0
Už jsem se těšil, že se zase objevilo téma s Toledem - a * - téma je pryč. Proč někomu vadilo? Zkusme to tedy znovu.
Rád bych koupil ojetý SEAT Toledo 1.9 TDI. Uvítal bych všechny informace o tomto autě. Např.jak jezdí, poruchovost, motor, atd.
Mám Toledo TDi zatím jen 1,5 roku a najel jsem s ním něco kolem 20000 km, ale zatím na něj nemohu nechat dopustit. Já sám jsem byl odpůrcem dieslů, ale když jsem se projel i jen s motorem 90 HP, byl jsem podchycen. Navíc jsem si nechal namontovat tuning, takže teď má motor asi 115 HP. Nepoužívám ho stále, jen na předjíždění, neboť na vše ostatní stačí motor sám. Spotřeba je proti i služební Felicii o něčem jiném. S Feldou ať se snažím jak chci, po Praze se pod 6,2 l/100km nedostanu. S Toledem jsem hravě pod 5 litry. Je sice fakt, že motor je již koncepčně starší, ale jinak OK. Výbava celkem ujde, mám provedení SXE, což je maximální výbava, chybí mi jen klimatizace a kůže. To druhé mi nijak nevadí, klima by se občas hodila. Jak říkám, auto je to slušné, pokud bude za rozumné peníze, vypadá i jako auto - kategorie manažerské vozidlo.
TO: ladav
To zni dobre, ale smula je asi v tom, ze jsem
na zadne TOLEDO v A-bazaru zatim nenarazil. Mozna je fakt tak dobre, ze se ho nikdo nechce zbavit, snad. Za kolik myslis ze muzu sehnat TOLEDO od cca rv.1994. Bylo by to levnejsi, kdybych si ho nechal dovezt z venku?
To zni dobre, ale smula je asi v tom, ze jsem
na zadne TOLEDO v A-bazaru zatim nenarazil. Mozna je fakt tak dobre, ze se ho nikdo nechce zbavit, snad. Za kolik myslis ze muzu sehnat TOLEDO od cca rv.1994. Bylo by to levnejsi, kdybych si ho nechal dovezt z venku?
Jaká je aktuální cena opravdu nevím. Když jsem ho kupoval já tak cca 1,5 roku staré stálo 360 tis. Mělo ale najeto velmi málo. Máš pravdu v tom, že obecně Toleda nejsou příliš ke koupi v bazarech, takže jestli máš možnost ho dovézt v dobrém stavu a za dobrou cenu z venku asi neváhej. Jinak snad jen sledovat Annonci.