4 komentáře
0
Pánové, je mi líto, že zde není stránka o úpravách tak skvělého vozu. Napište, kterak jste tyto miláčky upravily vy. Budete-li chtít poradit, tak se můžete zeptat třeba mne.
Cau lidi,
takze me zmeny na mem Facku - Solitaire
-preprogramovana ridici jednotka
-koncovy dil vyfuku 2x90mm
-stavitelny podvozek(HP tlumice)
-petipaprskova lita kola 15x7J ET 28
-docela dobra musika s deseti reproduktory
Samozrejme dalsi zmeny se chystaji, hlavne co se motoru tyka. Zmeny jdou ale pomalu, pac jsem student a prachy zrovna nesbiram na ulici.
takze me zmeny na mem Facku - Solitaire
-preprogramovana ridici jednotka
-koncovy dil vyfuku 2x90mm
-stavitelny podvozek(HP tlumice)
-petipaprskova lita kola 15x7J ET 28
-docela dobra musika s deseti reproduktory
Samozrejme dalsi zmeny se chystaji, hlavne co se motoru tyka. Zmeny jdou ale pomalu, pac jsem student a prachy zrovna nesbiram na ulici.
Prosím, lze vyndat z "Fava" KATALYZÁTOR a dát tam jen laděné soutěžní výfukové potrubí ? ( teď nemluvím o procházení STK- na tu bych tam ten kat. vrátil !) Dík za odpověď .
Vyndat z Fav katalyzátor a dát tam soutěžní určitě jde, ale kromě zvukového efektu to nebude mít valný výkonový smysl. Pro každé naladění motoru je totiž jiná optimální sestava vačky, saání, výfuku atd. Je třeba udělat kompletní úpravu motoru - hlava, vačka, karburátor, sání a výfuk, a pak se dostaví výsledky. Více na [odkaz] v článcích "Jak na tuning I., II." nebo na emailu naší tuning firmy - Chovanec.tuning@post.cz